16 august 2008

Ce streche a dat în naţiune şi m-a ocolit pe mine? Curvele proaste se iau de copile de 12 ani, am cunoştinţe care sunt fani FANI Vlad Nancă, o pizdă ciudată care se bâlbâie prezenta un top pe MTV, Puya are fani la impozanta lui statură de-un metru şi cinşpe, pe holul blocului meu bubuie Billy Idol şi nu e de la mine, Andra şi eu am fost invitate de 2 minimali de 14 ani la suc, un fost coleg ciudat/urât mirositor/cu cur bun da-n rest moacă de flegmă stă toată ziua în faţa magazinului şi îmi zice obsesiv "Ce picioare fine ai"(l-am cunoscut în troleu pe când se ştergea de transpiraţie şi-mi zicea că ştiE unde stau), fetele au o obsesie pe broaşte (altfel nu-mi explic cum 5 tipe într-o lună au vrut să le fac broşe cu broască), foşti colegi fură telefonul unui băiat în scaun cu rotile, tata crede că ar trebui să mă fac stewardesă, vară-mea s-a despărţit de tipul care-i dădea 5000 coco pe lună de cheltuială ca să fie coafeză, Corina aia cântăreaţă de mimă e considerată trendsetter, un fost model de 27 ani (tip) după care băleam la 10-11-12-13-14 ani îmi zâmbeşte tot mai des şi se repede să mă întrebe ce mănâncă potăile mele şi cu ce şampon le spăl etc etc.
Am impresia c-am trăit într-un fel de beznă şi că un imbecil tocmai a aprins lumina. Am două variante: să cred că-s schizofrenică şi că-mi ratez viaţa nedând cu pizda-n populaţie pentru o pereche de pantofi sau mândrie proprie, sau că lumea e ciudată şi nu-şi dă seama.
De unde vin eu, o planetă îndepărtată unde curge Cola pe drum, tipii care te plac nu se holbează la tine şi conversează despre bişoni, nu te invită la suc la 2 minute după ce te-au văzut că poţi să bagi în gură 15 cm de îngheţată fără efort (unde s-a dus vrăjeala pe sentiment?), chiloţii stau în pantaloni nu trasă dunga de la ei până-n gât să se vadă că-s tanga, vecina nu sare pe tine cât eşti cu gura plină de îngheţată şi urlă să vă lingeţi şi se-nţelege cum stă treaba.
Pă nooşpe mă tirez cu mama la Geoagiu Băi- la dracu'n Paşte, unde voi mânca la restaurant muuuuuult caşcaval pane, mă voi da cu sala de fitness de 3 ori pe zi, voi beneficia de masaje cot la cot cu boşorogii, şi mai ales voi dormi un somn sănătos de munte/pădure, după o zi plină de frecat menta peste tot. 9 zile de fericire printre bătrâni care mă privesc ciudat, şi 0 femei din caua cărora tre să mă machiez ca să le dau peste nas şi 0 bărbaţi penali care se uită dintr-un colţ.
Zâna zorilor ia vacanţăăăăăăă.
But I'm gonna miss the dogs :(

11 comentarii:

phat spunea...

u live in romania dude..:)

8/17/2008
Anonim spunea...

lol ma muffin nu te lua de una care scrie "Incepe sa ma ingrijoreze copilele care imi citesc blogul"..n`are rost. hai poate era varza si a scris asa din greseala, se iarta.

8/17/2008
Anonim spunea...

poor muffin.daca te deranjau astia ca balesc dupa tine,asteapta pana o sa te vada mosii,dar oricum, i hope you'll have fun.
(vlad nanca e un amarat)

8/17/2008
Gaelex spunea...

Corina adica vita aia care mai are un pic si fata de pe coperta Bravo?

8/18/2008
Anonim spunea...

have fun :)
dar nu manca cascaval pane.o sa intelegi dc...

8/18/2008
Anonim spunea...

Ba era super fain la GeoagiuBai pe vremuri. Acu sper ca nu sa ploshtit de tot.

8/19/2008
Anonim spunea...

yes!!! in sfarsit inca o persoana care nu o sufera pe fantasya. si eu care credeam ca sunt singura careia i s-a parut antipatica. aparent my instincts are always right :D

8/19/2008
Per spunea...

pfffffffffffffffffffff

8/25/2008
Anonim spunea...

Toata forta si puterea mea mentala pentru a supravietui o zi in mijlocul acestei natiuni consta in faptul ca nu-mi pun intrebarile astea :P.. te sfatuiesc sa faci la fel :)

8/27/2008
La Micro-Oaka spunea...

eu iti urez la cat mai multe broaste. sau ai dat peste vreo comoara in drumul taberei si te-ai asigurat pe viata de bani de tigari ;))

8/27/2008
Anonim spunea...

Cu ocazia Nasterii Fecioarei Maria, iti si va doresc un sincer La Multi Ani si toata fericirea din lume!
o zi minunata iti doresc

9/08/2008