Nenumitul articol

6 august 2008

Deci (trebuie să mai lucrez la introduceri neapărat)
Mă sperie Corega si Fixodent, mă sperie groaznic. Deţin o pereche de castori relativ sănătoşi care îmi permit să rod porumb fiert, mere şi alte cele, aşa că ideea de a avea doar gingii pe care stau dinţi de porţelan sau aur îmi face părul măciucă. Şi de parcă n-ar fi de ajuns o tanti grasă care se rânjeşte la tine cu dinţii ăia falşi, te gândeşti automat că în fiecare dimineaţă aia scoate proteza roz din pahar, o spală cu Blend-a-med iar apoi o unge cu lipici şi o lipeşte de ceru gurii.
Mă mai sperie reclama fiindcă aşa o să ajung şi eu în maxim 10 ani, de la tot folosit benzi de albit dinţii, care sunt satanice. Cu doar 5 zile de ţinut smârcâz d-ăla în gură, ai asigurate 2 săptămâni de zâmbet mai alb decât chiloţii unei fecioare. După cele două săptămâni, efectul dovleacului-caleaşcă se duce, ceea ce te obligă să foloseşti iar dacă nu vrei ca foştii tăi castori galbeni acum albi să devină maro, due to tutun în prostie şi 10 cafele pe zi. După o lună pregăteşte-te să te caci pe tine de durere dacă muşti dintr-un măr, dacă bei o bere rece sau încerci să mănânci ceva cald. Suck it up, n'ai ce face, those pearly whites dont come cheap. E un cerc vicios.

*****
Cică sâmbătă plec pentru o săptămână in Linz, Austria care este, alături de un chelios de 35 ani, nevastă'sa psihopato-gelozioasă pe orice mişcă, puradelu de 4 ani şi mama, cu maşina. Destinaţia finală: mătuşă diagnosticată cu schizofrenie, paranoia, şi altele, dacă ar mai fi încăput pe reţetă. Acum duamneajută, mama zice că nu mai e aşa tulai cu capu', dar asta e: dacă reuşesc să cumpăr un singur cd sau poster mişto de acolo a meritat drumul.

********

Tocmai ce-am terminat de citit contoarele: 275 metri cubi la baie de apă rece. 275 275 275 275 275 275 275 275 275 275. Nu, nu e greşeală, n-am citit prost, şi am verificat de vreo sută de ori. Explicaţie logică: de o lună se futu rezervoru de la wc şi curge apă de la el 24/7. L-am reparat, abia ieri s-a oprit. Acuma nu ştiu ce să fac, simt nevoia să mă mai uit odată, da' mi-e că fac spume la gură şi mă prăbuşesc sub contoru' satanei. Abia aştept să văd factura, şi aşa plătim 4 milioane pe lună la întreţinere 2 persoane la 34 metri pătraţi de locuinţă infectă. If this goes on, o să ajung să mă spăl la cur cu ibricul, cum fac pocăiţii ăia de la etajul 10.

Adieu, mă duc să sforăi.
PS: m-am înscris la Spiru Haret la jurnalism, fără să mai încerc şi la stat. Motive?Nu contează. Zic asta ca să nu mă mai întrebe nimeni unde am intrat, de ce ce, de ce cum, şi sfaturi de viitor. După 2 vizite la sediul de langa Lipscani, ţin să precizez că IQ-ul meu e mai mare decât pătratul sumei tuturor IQurilor celor pe care i-am văzut până acum, şi nu erau puţini, iar asta zice ceva, având în vedere că nu-s cel mai ascuţit creion din cutie. N-am avut la îndemână teste de IQ, doar uitându-te la ei vedeai că abia aşteaptă să ajungă acasă să-şi mănânce mucii. Lord help me.

20 comentarii:

hybrid4u spunea...

hey cheer up tre sa apara ultimul harry potter :|

8/06/2008
Onishka spunea...

Dude, te duci in Austria...INTRA E Y!M!!!!!!!!!
Am cerinta! Dau petrecere in cinstea ta! I swear!!!

8/06/2008
elmo spunea...

...macar poate in austria sa scapi...semnal ai?:)

8/06/2008
Anonim spunea...

Jurnalistica de la stat e un loc deosebit plin de schizofrenici, frustraţi, artişti, lichele, curve, virgine, genii şi proşti. Ăia de la Spiru sunt proşti şi atât.

8/06/2008
Anonim spunea...

harry potter is kaput. rip...

8/07/2008
Anonim spunea...

io sunt la spiru

dar..np:)

8/07/2008
Anonim spunea...

..cu "nadia b" vbeam:)

8/07/2008
Anonim spunea...

@ Nadia B- virgine si curve... interesanta combinatia :D

8/07/2008
RudeGirl spunea...

faci o greseala. dar na, your life, your money, your time, your choices :P

8/07/2008
Anonim spunea...

iti dau max 6 luni la spiru :)

8/07/2008
Ioana spunea...

o diploma agatata in cui nu zice nimic despre tine. e doar o bucata de hartie care in caz de maxima urgenta serveste si drept hartie igienica.

8/07/2008
muffin spunea...

sunt de acord cu calina :)

8/07/2008
dakota spunea...

1. de ce folosesti toate cacaturile pe post de "albitor de fasole" ? cand e mai sanatos odata la 6 luni un detartraj la dintar ?
2. Jurnalism si Filosofie la Spiru este una din cele 3 facultati pe care le-am inceput si nu le-am terminat... crede-ma ca nu se face scoala acolo...
3. lasand astea la o parte... Welcome Back !!! sau "Bine ati venit mancavash" !!!

8/09/2008
Anonim spunea...

bai oameni buni, sa terminam cu "fatada"...auzi :

"nu se face scoala acolo... "

PAi da, si unde se face?

Io am fost la cibernetica la ase, la constructii si de-abea acuma, sunt la spiru.

Toata chestia e ca aicea e pe fata ca nu se face, la restu e balacareala care sa dea imagine cica.

La noi in RO unde 2 treimi din locurile de la fac de STAT se platesc greu, au doar reputatie/renume...purtata de oameni asa, prin traditie...practibilitate si realmente scolire -CiuCiu!

in afara costa bani, da alea sunt PARTICULARE si sunt pe bune indreptate spre eficitenta si excelenta, pe intreg parcursu` pt final.

Dc vrei sa inveti ceva nu te astepta sa te invete facultatea, fii interesat si autodidact; drumu la fac 3/4 ani e doar pt diploma.
pa:)

8/09/2008
elmo spunea...

hai fratzie ma lasi...nu zic ca autodidactu e de baza in interesu fiecaruia, dar nu'mi compara mie geodezia de la utcb, nu ca mananc cacat si ma mandresc ca imi toaca aia nervii, cu geodezia de la agrononomie. ca'n cacat mananc topografie pe paine si la 4 absente nu intru in examen, cat despre practica stau cu aparatu 2 sapt de dimineata pana seara. astea poate sunt exceptii dar exista, io n'am stiut ca ader la o exceptie din asta ca ma duceam tare dojde de mii de ani la agronomie unde luni si vineri nu se face scoala, se intra la 10'12 si au 2'3 cursuri pe zi, am prieteni acolo si argumente zeci.daca vrei sa inveti, inveti peste tot, doar ca difera minimul ala oferit de fiecare facultate, ca sa fii autodidact e o necesitate oriunde. si nu imi zice tu mie ca te'ai bagat in final la spiru ca cibernetica si utcbul erau superficiale ca altfel iti zic eu ca nu mai plecai.o pwla...spiru iti da siguranta ca o termini la timp cu minimum de efort, restul de efort in plus e investitia....tot a ta

8/10/2008
Anonim spunea...

"daca vrei sa inveti, inveti peste tot" exact

n-am vb de comparatia geodezie-agronomie... io am fost la cfdp unde chiar dc era la construcrii si f strict(nici la ase si ase clar nu e asa) nu inseamna ca se invata bine si ce trebuie; ca tu esti acolo si pui tu osu la treaba f bine; dar dc luam in calcul facultatea ca structura si organizare nu e mare lucru de ele.
am avut si prieten care a terminat cfdp si care invata ca nici nu-l lasa ta`su altfel care si el e inginer cfdp si cand a terminat era tot "un zero", el a spus; chit ca avea habar si stia idei;

iar la restu, Poli si ASE, iar unde Universitatea nu cred ca e perla sin mocirla, cum nu e nici UNATC de ex sau nici Acad de Politi; nu ca sunt superficiale...e o BALACAREALA frate, toata ziua:) plus ca e si mafie:)
acuma, sa ne intelegem, io zic de instit ca organiz si modul de lucru, ca mai dai peste oameni individuali care sa faca ei cu totu altfel, asta e meritul lor

normal ca aici la spiru termin, cum am zis -e pe fata treaba asta, si mafie mai mica; ca nu-mi place sa fiu prostu la cineva in general...doar ca sa zic ca am facut nu stiu ce si nu stiu ce, cand io stiu ca sunt o labareala; ca pm, stiu dupa ce m-am invartit in ea

o caterinca de la rezistentaurbana pe tema asta oarecum:) - http://rezistenta.blogspot.com/2008/07/ai-terminat-facultatea-si-acum-incotro.html

8/10/2008
Anonim spunea...

corectie: (nici la POLI si Ase clar nu e asa)

8/10/2008
elmo spunea...

ba plm..asa o sa ne dam cu parerea tot inainte ca babele:)dintre un cacat si un cacat cu motz prefer atunci sa sa il aleg pe ala cu motz...uite, io am terminat un liceu de cacat, loc doar pentru bautura si cafteala, dar am luat bacu cu 8 si ceva, nota huge pentru anturaju meu...asta ca am invatat si sa mor ca singur..la romana stiu ca nu am avut tot anu caiet la scoala, ca se fuma in ultima banca etc..plm..acum sa nu ma umflu in coaie ca nu e frumos...tot ce stiu sigur e ca mi'ar fi fost de o mie de ori mai usor la un liceu..de frunte..si m'as fi chinuit de doua ori mai putin..si conteaza mult..oameni..intentii..etc ca sa nu mai lungesc discutia..cat despre institutii de invatamant de afara..alea sunt raportate direct proportional la gradul lor de civilizatie si dezvoltare..in anglia..nu e doar scoala mai bine organizata..si oamenii si gandirea si multe sunt altfel..open minded..in irak..cred ca stau mai prost ca noi..am terminat cu comentariile ca apoi atrag antipatii..scuze de gargara...sanatate, numai bine..

8/10/2008
Anonim spunea...

bafta si numai bine si tie sefu :)

8/12/2008
Anonim spunea...

blog trist :| mult sub standarde

9/09/2008