Confesiunea unui boschetar

26 septembrie 2008

Cunosc mulţi tipi buni. Foarte buni, futabili. Cu mult mai mulţi îmi intersectez cărările zilnic, dar sunt incapabilă să răspund la flirturi - nenea ideal ar veni la mine şi mi-ar înfige limba în gât direct, fără texte scheme vrăjeli iubiri pasiuni alea. M-am îndrăgostit acu câteva zile la metrou de un nene la fro 40 ani, punkist cu creastă lungă şi cu moacă de inteligent -no lies, nenea ăla arăta atât de interesant (nu din cauza crestei!), incât de atunci îmi revine pe creier de câte ori mă gândesc pe zi la tipul perfect, adica de 48579474744847485894574375201473 ori la puterea a doua. Acu' trei zile l-am revăzut pe unu care mi-a plăcut în clasa a noa, prima mea tentativă de violare de punkist, şi arăta bestial. Atât de frumos, încât stau şi mă gândesc că ori eram oarbă, ori eram retardată, ori mă căcam pe mine prea mult că vrea doar să mă **** sau că era prost de dădea în gropi şanţuri găuri alea. Şi totuşi era bun, şi nu puţea a mahorcă şi poşirci pe principiul Unirea, Iancu, Săniuţa.
În seara asta am prestat o ora şi-un pic de Live Metal Club, spre a-l vedea pe Pisi şi trupa lui- Desolation Decay, care făcură un concert mişto, cu toate că sonorizarea era băşină cu scârţ. Mă jur pe-o sfântă noapte de odihnă că dacă eram tip şi homălău, aveam pula de-un metru şi cinci numa la ce bărbaţi erau acolo. Şi-mi venea să-mi dau în coaie că-s timidă, iar în timp ce colegii vorbeau ei pe acolo, eu mă gândeam să mă duc la debarasator/solist/ tipul cu tricou Misfits şi tentativă de devilock/ăla cu şapcă/pletosu de lângă reflector (bărbaţi diferiţi) şi să-i propun să ne futem rapid. Dacă n-aş urâ speluncile de rock atât, şi nenorocita aia de timiditate sufocantă, aş fi o femeie fericită - odată pe lună maxim văd un tip semidrăguţ, iar în seara asta am văzut atâţia încât am ce rememora o viaţă.
Această confesiune umpic pateu dubios este făcută la oboseală cruntă, că doar când sunt obosită aş fi capabilă să fac sex iresponsabil, şi cu cât mă dor toate mai rău, cu atât sunt mai loving. Serios, i could actually love a guy, să mă uit în ochii lui tandru şi s-o ardem romantic ca la 15 ani (pentru sănătatea mea psihică, ar trebui să fiu obosită ceva de genu o săptămână, să apară un nenea frumos rău, şi aş fi gagică de-aia cuplată serios, la facultate şi cu muncă *NEVER GONNA HAPPEN*). Singurele momente în care nu sunt angry bitch sau hăhăită fără motiv sunt la oboseală, şi atunci de obicei mă îndop cu îngheţată şi am conversatii de o oră cu câinii.

Na, acest harticol heste pentru toţi ăia de ziceau că dasiigur e locul unde mă dedublez, că-n realitate sunt isterică şi ciudată şi timidă. Probabil după 12 ore de somn pe care le bag acum, Muffin is gonna be back. Acu sunt fomeia fericită şi calmă care a fost înconjurată o oră jumate de bărbaţi frumoşi şi ea era printre cele mai bune pizde de acolo, asta ca să nu zic că probabil sunt cu 10 puncte peste restul gagicilor.

Anti-disclaimer : toţi ăia de vă căcaţi pe voi cu superficialitatea, spun că nu-s deloc, i just dont date outside my species. Nu e nimic rău în a-ţi plăcea oamenii frumoşi şi a te simţi ciudat printre cei mai puţini norocoşi. De obicei când vezi diferenţe mari de aspect în cuplu înseamnă că ori unu stă cu ălalalt pentru bani, ori pentru că vrea să iasă în evidenţă, ori că speră să nu fie înşelat. Argumentul din puţul gândirii? N-ai cumpăra niciodată un Snickers cu ambalaj urât, n-ai alege roşiile alea zdrobite la piaţă chiar dacă ai şti că-s dulci şi sănătoase, nu te uiţi la un om şi-i vezi aura: vezi moacă, cur, craci, haine, tenişi, situaţie financiară etc. FFS, dacă mai aud odată că nu contează aspectul fizic deloc, mă tai pe faţă cu lama şi apoi dovedesc că nici Popa Săndel nu se mai uită la mine, darămite să mă ia la o porţie de iubire. (that was i lie, nu mi-aş tăia faţa, i get alot of perks from it:D )
Nene, n-am scris io articolu ăsta, şi mâine o să-mi fie jenă că apare pe net, da dacă unii îs capabili să-şi pună poezii şi maxime pe blog, eu tot sunt mai cul: măcar bag cuvinte obscene ca CUAIEEEEEEEEEEEEEEEEE odată la maxim 3 rânduri.
Muffin crashed in ze bed.

9 comentarii:

Anonim spunea...

dc te invarti in extreme, ori ca "pozitive" ori ca "negative", normal ca tragi ponoase imediat si constant dupa asta:)
faza cu "nu conteaza deloc" aspectu e la fel de falsa si banala/naiva cu "personaliatea/ce e pe interior" conteaza putin:)

9/27/2008
Anonim spunea...

personalitatea nu conteaza putin, ideea e ca prima data te duci catre aspect:P
si ma sunt asa extrema fiindca am o personalitate ca un yoyo : up down up down etc:D

9/27/2008
Anonim spunea...

.:)

9/27/2008
La Micro-Oaka spunea...

bai, eu credeam ca frumusetea nu mai circula pe jos. N-am mai vazut un tip misto de nu mai tin minte. Misto adica sa nu puta, sa nu aiba branduri ostentativ puse la vedere, freza de strut, atitiudine de metrosexual etc.
Te felicit ca inca mai vezi asemenea specimene.

PS. ca tot esti o fina analista de cupluri. Am o poza cu barbatul. ( http://puiulparanoic.blogspot.com/2008/05/ca-tot-vorbeamm-de-botez.html ) ce zici, ne potrivim :))

9/29/2008
Anonim spunea...

Doctor Muffin Andrei zice ca da, si te felicita pentru alegerea de barbat neschilod si nemusculos:D

9/29/2008
Anonim spunea...

PS: nu semeni cu pozele =))

9/29/2008
Anonim spunea...

draga muffin nu achiesez la ideea de a-ti gasi un sexos mufanez daca asta iti afecteaza prestatia bloggariceasca....sau te sclavuiesc aia pe la munca de-ti piere chefu de orice?

9/30/2008
Anonim spunea...

i was thinking more in terms of hooters :p. serios acum voriam sa zic ca mi-ar placea sa fie mai multe care sa aiba o muzica preferata(ai fi uimita cat de putine sunt), ma rog mai putin alea cu mtv2 si electro, de asemenea mi-ar placea sa mai aiba si pareri personale. de asemenea la fel ca ieri si azi nu sunt foarte treaz si ai putea sterge comentariile daca se poate, daca nu nu

10/02/2008
autoarbiter spunea...

don't worry, be happy

11/07/2008