Găozul negru

10 septembrie 2008

De când cu căcatul ăla cu gaura neagră şi particulele pizdii, parcă e toată lumea în flăcări. N-am nici o părere despre asta, cunoştinţele mele în domeniul fizicii s-au limitat întotdeauna la a ajunge în ultima zi de şcoală la laborator să îmi dea notă profa că altfel o belesc. Dar alţii au: am auzit de 666, de mayaşi, de incaşi, de sfârşitul lumii, de detonarea Alpilor implicit de văduvirea omenirii de Milka şi alte alea. Am ieşit şi eu pe afară cu câinii, am salutat respectuos babele etern proţăpite pe scaunele lor de pânză în faţa blocului, mi-am aprins o ţigară. Pe lângă babe, spre eterna mea stupoare se afla un Dan Brown de vreo 40 ani, în maiou şi pantaloni Adiddas cu doi *d*, care repeta obsesiv că oamenii de când sunt pe Pământ nu au creat nici un singur fir de iarbă, că până şi seminţele sunt de la Dumnezeu, că aşa a zis nuş ce patriarh gen popă gen pizda mă-sii. "Nici un fir de iarbă, nici măcar un fir. NICI UN FIR. DUMNEZEU A FĂCUT SEMINŢELE. Deci nici un fir mic mic de iarbă" "Nici un fir de iarbă, nici măcar un fir. NICI UN FIR. DUMNEZEU A FĂCUT SEMINŢELE. Deci nici un fir mic mic de iarbă""Nici un fir de iarbă, nici măcar un fir. NICI UN FIR. DUMNEZEU A FĂCUT SEMINŢELE. Deci nici un fir mic mic de iarbă""Nici un fir de iarbă, nici măcar un fir. NICI UN FIR. DUMNEZEU A FĂCUT SEMINŢELE. Deci nici un fir mic mic de iarbă""Nici un fir de iarbă, nici măcar un fir. NICI UN FIR. DUMNEZEU A FĂCUT SEMINŢELE. Deci nici un fir mic mic de iarbă"

La faza asta Mamaie, o babă care m-a crescut practic dar pe care acum aş sufoca-o cu propriul căcat, spuse pe un ton smerit "Da domnule, m-am înfricoşat când am auzit de particulele alea, Doamne Fereşte!"
Dan Brown: Nu doamnă, că Patriarhul a zis clar. Asta e o minciună ca să nu mai vorbească de pensii, că iar nu le măresc în octombrie cum au zis. Ce particule? Ce-s alea?!"
Mamaie: Doamne apără-ne, că multe mai facem noi. M-am înfricoşat, nu alta! Zicea şi Andreea Esca....
Dan Brown către mine: Tu domnişoară nu te-ai speriat?
Mufa: Nu, io spălam câinii...
Dan Brown şi Mamaie uitându-se unul la altul stupefiaţi....

End of transmission, 'ga-mi-aş cucu în ea de treabă, parcă dacă s-ar termina în octombrie ar fi o tragedie pentru o babă care se cacă de 10 ani cu sânge. But noooo....they wanna live, că doar mai sunt tineri de stresat şi de bârfit pe la spate

5 comentarii:

Anonim spunea...

Ba, toate ca toate, mie de sfarsitu' lumii nu mi-e frica, nu' de alta da' la noi in Romania nici apocalipsa nu vine, da' ai mei sunt absolventi de fizica amandoi- si daca cumva le iese alora de la cern ca se infirma toate teoriile alea despre mecanica cuantica... inseamna ca mama si cu tata au facut o facultate degeaba?? Asta" hait" :P

9/10/2008
Gaelex spunea...

Vor sa mai voteze o data. Ai dreacu'.

9/10/2008
phat spunea...

la noi in romania pana si experimentele de la cern sunt folosite drept campanie electorala.. fuck 'em all

9/10/2008
Anonim spunea...

he he...stai sa vezi cand (gen soon ;) ) o sa-ti iei salariu si vezi ca, pe langa "tineri de stresat şi de bârfit pe la spate", 20% din el se duce pentru pensii ;) Noapte buna :)

9/10/2008
Anonim spunea...

Mi se pare ca in batatura RO, orice ajunge in mass-media tinde sa fie prezentat intr-o maniera de circ. Ca e omor, viol, Craciun, blender de particule sau Jiji. Asta probabil aduce rating si lipeste de ecran vulgul. care inevitabil daca a vizualizat la Tv sau citit la gazeta ceva, ajunge sa se tina de specialist. Doar o zis aia care stiu.

10/05/2008