Nouă două puncte douăzeci şi cinci

24 septembrie 2008

Deci i got a job. Alea alea, nu întrebaţi, cert e că mă trezesc dimineaţa cu o faţă de căcat şi adorm cu o faţă şi mai de căcat, după ce-mi îndop câinii cu mâncare ca să-mi compensez absenţa.
Azi şi alaltăieri fusăş la liceu să-mi beau cafeaua cu colegii de care mi-era dor şi stupoare! Nu tu *Bună Anaaaa + hug şi pupici*, nu tu *Ce faci graso?*, nu tu *Ce machiaj de căcat ai azi*. Nope, nici una din dovezile de afecţiune cu care mă obişnuisem, doar întrebarea obsesivă "Ce căcat cauţi aici? N-ai terminat liceul?". În cazul ăsta prefer să mă mint singură că ăia se miră că am scăpat de puşcărie şi revin la ea ca musca la cacao, decât să recunosc că i-am futut la icre 6 luni cu psihoza mea legata de filosofie şi prin extensie, cum intru în Bac.
Totu' e fain şi frumos la şcoala, miroase a lacuri, vopseli ji câcaţi, ne-am obişnuit cu asta deci next.


N-am fost la Leonard Cohen, şi spre sănătatea creierelor cunoscuţilor, m-am jelit doar la Pisi, Psycho, Teo, Andra şi mama despre asta, nu am dat comunicat de presă că sufăr şi borăsc de nervi, ca în alte dăţi, spre a stopa viaţa tuturor celor din jur şi de a orienta-o către drama mea. Am rezistat 3 zile, acum e ok să mă plâng, să bocesc iar în baie şi în bucătărie şi sub pătură în sufragerie.
So here it goes: Sper să fie luaţi în pulă într-un mod cât mai lipsit de lubrifiere toţi jegoşii ăia care muncesc 10 ore pe zi spre a lua un salariu spre a-l cheltui la evenimente cu care n-au legătură, respectiv concerte mari. Că există zeci de mii de corporatişti şi rupţi în cur care n-au prieteni fiindcă-s retardaţi, care-şi iau pizda sau pulărăul în weekend şi se duc la EVENTURI, spre a le povesti apoi tuturor ce cul a fost. De exemplu, cunosc şase labe din astea comunale care au cumpărat bilet la Leonard Cohen şi au ajuns în faţa scenei probabil hăhăindu-se la refren, că Halelujah se ţine minte uşor, iar la restul versurilor se uitau în jur sperând să fie remarcaţi. Mizerii de oameni care nu fac diferenţa între evenimente ca nunta, botez, o cină la Hanul Drumeţului, un cico la Mec sau un concert al unei nenorocite de legende muzicale de care ei, în peştera lor, n-au auzit. Mizerii care vor merge la următorul concert Dj Project, şi le va place mai mult, că se asortează cu IQul general. Din cauza mizeriilor ăstora şi boşorogilor de 60 ani care au avut decenii la dispoziţie să-l vadă live, dar au preferat să meargă în Israel sau Egipt în vacanţă, oamenii care chiar au minima idee stau pe dinafară, sau se jelesc în colţ. Muie mă!
Dialog între subsemnata şi pizda care a fost la concert:
Eu: A cântat şi Chelsea Hotel?
Aia: Nu ştiu...
[...................]
Eu: Tre' să-mi cumpăr Joaca Preferată, când oi avea bani...
Aia: Ce e aia?

Trecând peste durere, n-am mai făcut nimic.


PS: Vă vine să credeţi că mi s-a reproşat o întârziere de o oră jumea, admonestare venind de la un om care mă cunoaşte de 2 ani? teh world is ending if i arrive on time

14 comentarii:

Anonim spunea...

Mdeah, cunosc genul ala de trendinezi... mama lor la toti

Daca ti-e dor de colegi, poate iesim la o cafea :) Promit solemn ca nu te intampin cu "ce cacat cauti aici?"

9/24/2008
Anonim spunea...

1. Se zice "fusei" nu "fusesh". Al doilea e la persoana a doua (parol d'onor, am colegi in craiova)
2. ce-aveti ma cu trendinezii ? si eu ma gandeam sa ma duc la cohen desi am auzit vreo trei melodii in viata mea (placute de altfel). Nu m-am mai dus ca n-am mai avut bani (aveam posibilitatea sa prind niste invitatii pa bani de la o cunostinta dar.. mneh).

9/24/2008
Anonim spunea...

... si Hallelujah o cant si la chitara, daaa ?

9/24/2008
Anonim spunea...

bine ai venit pe plantatie!

9/24/2008
Anonim spunea...

meh you should hang yourself from the tree(christmas tree that is). but then again don't.

9/24/2008
Anonim spunea...

ce muncesti mai? ca sunt curios...si dc vrei sa spui asta normal :)

9/24/2008
Anonim spunea...

raluca, oricand- doar stam in acelasi cartier:D
jollyca, nu le am cu gramaticile si oltenii :D. Tu puteai sa te duci la Cohen, stii macar ceva :P
rautate, creste aur pe aici!
droopy, nonono - love me tender :D
aprozar, mi-e lene sa explic ce fac, dar titlul pompos este "content coordinator" (nu sunt demna sa-l port, i'm a rookie)

9/25/2008
Anonim spunea...

So here it goes>>>> subscriu.

9/25/2008
Anonim spunea...

n-a cantat chelsea hotel...si ia-ti joaca preferata, face toti banii:)

9/25/2008
hybrid4u spunea...

woman!!! i found your match in conquering the world. vad deja copiii tai cu el. de fapt, incep sa vad copiii multora cu el...


ia spune...
:>


http://www.youtube.com/watch?v=_1nzEFMjkI4

9/26/2008
Anonim spunea...

lol il stie

9/26/2008
Anonim spunea...

frate, technoviking ar depasi orice limita legala de hardcore daca l-as fute eu... pardon... iubi :D

9/26/2008
Anonim spunea...

deci cu alte cuv...editor? la lucruri/txt-e scrise?

9/27/2008
Anonim spunea...

just <3 hanul drumetului :X:X:X:X

9/28/2008