Stirile de la ora fără umpic

8 septembrie 2008

E ziua mea animalelor >:P. Ana Maria Amalia. Ana Maria Amalia.Ana Maria Amalia.Ana Maria Amalia.Ana Maria Amalia.Ana Maria Amalia. Gata ştirile.

Acum, am constatat cu durere o chestie pe care o stiam de mult dar am preferat s-o îngrop în alte sechele. Mie-mi plac cururile... ştiu, nici o noutate. I like them big asses (pe bărbaţi desigur, în spate mai sus de craci). Sunt două tipuri de cur care-mi plac.
UNU: Curul de emo, binecuvântaţi fie flămânzii ăia nenorociţi de 60 kile la 1.85. Îmi plac că-s mici şi ferme şi-ţi vine să le plezneşti, mângâi, muşti etc -thou i never bite [/lie]. Curul de cocalar malefic minimal- sunt mari şi musculoase, păcat că sunt ataşate de retarzi urâţi- e ca şi cum ai turna îngheţată Nirvana pe gunoi şi stai şi te gândeşti dacă să mănânci. Nu mănânc, da la cur tot mă holbez
DOI: Curul de gras. Grasu harcorist, ala fiind. Nenea ăia tunşi periuţă, la 1.80 plus şi greutatea pe la 100-100 şi. Ăia de te poţi lua de fraieri pe stradă că n-au tupeu să răspundă de frica lu gagică-tu.
La curul de gras vine problema. Am observat azi că în afara de cutele de piele de la ceafă, mai egzistă oameni cu cute pe cap, deasupra frunţii. Şi nu o cuta două frate, fro 5-6 mari şi late de zici că a aterizat astromarţianu pe el. Totodată, curul de gras este ataşat de un corp mare, rezonabil de atrăgător, dar problema e că la fiecare kilogram de şuncă ăstora le creşte unu' de păr pe mâini, degete, gambe, picioare, ceafă, de te aştepţi în fiecare secundă să tuşească un ghem de blană. Graşii mai au şi un fix: toţi ăia mai rock au musai un tatuaj pe gambă, înfipt bine sănătos într-o claie de păr sârmos. Si ultima observatie: părul e fie negru ca tăciunele fie Goldiflocs.
**
Azi au fost 34 grade. Una bucată fomeie circa 40 ani urcă în troleu cu pete de transpiraţie de mărimea Techirghiolului, şi începe să ofteze că au zis ăştia la ştiri că tre să te îmbraci deschis la culoare şi nu mai e aşa cald. Nu contrazic, dar mi-aş fi dorit să am tupeul să o apuc de coc şi să o dau cu capul de geam în timp ce urlu "Fă, la ştiri au zis să porţi elastan şi poliester pe tine??". Fomeia aia era rezonabil de dezbrăcată- fustă şi maieu, da' în hainele ei puteai să faci dracului sarmale la ce hal de material era. 10 minute mai tarziu, asta încă ofta că e cald, da' bine că nu e atât de cald incât să transpire ! (pauză de WTF??)

**

Am rămas fără telefon azi. Nu e bai telefonu, problema e că mama e plină de spume. Şi dacă mama e plină de spume, e clar că nu-mi mai dă alea două milioane juma înapoi, şi ceea ce si mai grav....Mie cine îmi face salata şi friptura azi?
Vroiam să lipesc poze cu mama p-acilea, îmbrăcată în ţoalele mele. Dar cum telefonu fuse şutit, nenea care l-a luat o va admira pe mama crăcită cu skinny jeans, tricou ramones, curele cu ţinte şi ochelari de aviatori, plus bonus circa 400 sms-uri extrem de dubioase.

End of Articol făcut cu lene

6 comentarii:

Anonim spunea...

la multi ani brioashe

9/09/2008
phat spunea...

ups..uitai de ziua ta.
But still.. AMALIA?:)

9/09/2008
Gaelex spunea...

La multi ani etc. etc.
Ia uite ce super oferta e la nenea telefonul acesta: http://www.vodafone.ro/personal/telefoane/sony-ericsson-w910i.html

9/10/2008
Anonim spunea...

..ooo! la multi ani ! cu delay, ca nu ne concentraram. si da-ti-ar Dumnezeu sanatate in toate organele, + 1 telefon (cel putin) satisfacatoriu !

9/10/2008
muffin spunea...

alex, tu esti cu capu'. Tocmai pierdush un telefon destul de scump pentru buzunaru meu si acu vrei sa iau altu sa imbogatesc toti tiganii din romania?:))
ocs, alin, omu' ala (zi coi cum te cheama:P)- sarumana de urari :D

9/10/2008
Anonim spunea...

Ti-am lecturat postarea si am prins drag de fundul meu. Cur de roacher racnitor. Cu un drum m-a cuprins si spaima de a tusi prin locuri publice. Daca emit fara voie ghemul de blana? Inca nu s-a intimplat, da' parca-l vad la pinda, gata sa iasa.

10/05/2008