băşină colectivă

2 octombrie 2008

Ştiu că vă întrebaţi ce e cu titlul. Răbdare fă, acolo în ultimul rând! Ce? Vrei să vii să predai în locul meu?! HAI! La sfârşitul orei îţi iei şi notă! [tulburare bipolară over]
Titlul se referă la profa de filosofie. Mai ţineţi minte? Psihopata care mi-a mâncat ficaţii? Ei bine, i s-a pus pata pe pisi ai mei dintr-a 12a, dintr-un motiv rezonabil : pisi Vlăduţ s-a băşit în faţa ei. E normal să-ţi sară ţandăra, faza e că întâi l-a bănuit pe altul, şi, deşi s-a dovedit că Vlăduţ a evacuat elegant respectivele gaze, ea tot îl persecută pe primul suspect, iar un alt pisi *rămas anonim*, consideră că profa are impresia că fuse băşină colectivă.

***
În altă ordine random de idei ce nu se pupă cu logica, am tendinţa să zic chestii care scoase din context sună obscen. Îi zic şefului chestii uşoare pe principiul "Mi-ai dat-o" (referindu-mă bineînţeles la răceală" de câteva ori pe zi.
Azi am comis-o grav, când, cu curul pe bancă la Eroilor, i-am spus lui Petri plină de năduf "Să mă fut în lemnul masiv al lu tata!", referindu-mă desigur la mobilă, dar asta nu face cu nimic mai dezgustătoare replica mea (translate it if you don't get it).

***
Altceva nu mai am de zis, doar mă bate gândul să-mi plachez dinţii cu I NEED $ .

2 comentarii:

Anonim spunea...

Mdeah... femeia aia e absolut nebuna :P

Stiu cum e cu chestiile astea scoase din context; stiam eu cateva si mai tari: imi povestea o prietena- profa de mate pune problema pe tabla si pe urma intreaba: "OK- acum o scriem sau o facem oral?" sau profu' meu de reli8gie din generala cauta pe la noi o casetas cu muzica latino: cine are caseta, va rog frumos sa mi-o trageti :D

10/03/2008
Anonim spunea...

legat de subiectu postului.:)

Gravid
http://aprozarnet.com/?p=241

10/05/2008