Sunt beată

12 octombrie 2008


Împreună cu Petri am băut mai puţin de o sticlă de Grăsuţă de Cotnari şi deja aveam amândouă senzaţia aia călduţă şi haioasă care te împinge la acte necugetate - în cazul nostru documentarea pe tema Hentai şi Shemales, şi îndoparea cu coaste de porc prăjite, deşi ea ţine regim să fie mereu skinny, iar eu am pus o burtă sănătoasă. Data trecută puneam gugălu să caute *handicapped porn*, acum *cartoon porn*. Ne-am îngrozit o oră, ne-am întors la acadele, boniboane, ciocolată caldă şi cantităţi infime de vin, apoi, la ora 12.45, Petri s-a dus să sforăie, iar acum e rândul meu.
Mâine apare iar un ciot de articol plin de spume şi blesteme, precum şi invitaţia mea către voi de a vă mişca cururile în Fire la 8, pentru concert The Silver Shine, adică psychobilly (vă dau toate informaţiile mâine, mă duc la Milka şi Ciocolatte şi Hex pe AXN SciFi, că ce pana mea - sunt beată din doo pahare de vin, trăi-mi-ar curul.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Hai noroc si la mai mare :D

10/12/2008
Anonim spunea...

Trăi-ţi-ar.

10/12/2008
Anonim spunea...

ce micuta esti:)

10/12/2008
Anonim spunea...

ca sa vezi, nu esti nici omu negru, nici o bestie cu chip de om, nasul nu scoate fum si nici ochii flacari, privirea nu e deloc infricosatoare, hmm...dubios cu senzatia asta traiam!...ba din contra da spre briosa induiosatoare ...

da-i cu vin ca trece!

10/15/2008
Anonim spunea...

"Împreună cu Petri(..)Shemales(..)la acadele(..)trăi-mi-ar curul" really sounds messy.

10/18/2008
Anonim spunea...

eu m`am imbatat urat de tot la un botez (in familie-nu era copilul meu lol) si am vomat 2 zile, asta a fost acu 3 sapt. de atunci n`am mai mirosit alcool dar acuma stau si savurez o bere :)

11/01/2008
Anonim spunea...

semeni cu otep:>

11/04/2008