Oha

18 noiembrie 2008

"My body is a canvas", zise vaca plină de mândrie şi exaltare. Dacă ar fi fost un Dumnezeu atotauzitor, ar fi răspuns "Your body is a galery", din seria de glume cretine. De când mă tot plimb cu metroul am ocazia să studiez toţi roacherii şi toate fomeile din seria mea care posedă piercinguri. O chestie pe care am observat-o: fat bitches love earrings. Se pare că cumva pe la ferma de porci s-a răspândit vestea că tatuajele şi cerceii sunt o formă de artă. Scroafele au înţeles că "Bă nene, superpizdă! Îmi pun treizeci de belciuge şi lumea se va gândi că-s fire artistică, nu că-s câta animala şi îmi pun câte un cercel pentru fiecare meniu DoubleTripleXXXLMagnum Cheesburger."
Un lucru bun din toată chestia asta e faptul că mă uit la ele şi îmi imaginez cum aş arăta cu 30 kile în plus, îmi fac o cruce în gând şi mă mai holbez niţel la cracii mei mirifici.
În continuare vă prezint una bucata Szandor Lavey posesor de fofoloancă, cu budincă în sutien şi câteva probleme cu imaginea sa personală. Să se remarce că râgâie la un moment dat şi că-şi împinge faţa aia pufoasă din ce în ce mai mult spre cameră.


"How did the goth chick change the light bulb? She held it and the world revolved around her."
[omul merită aplaudat]




[omul merită blowjob]




[ceva-mi zice că tac-su nu glumea]

4 comentarii:

Anonim spunea...

nu apreciez asa forma de arta din varii motive:
1. arata ciudat. nu`s eu incuiata sau fixista dar n`ai cum sa nu judeci un om care arata ca un circ ambulant.
2. tre sa traiesti toata viata in corpul ala. cum o arata la 50 de ani, toata grasa, crapata si flescaita, cu cerceii atarnand.
3. ce job poate sa`si ia? in afara de "caged woman at circus" sau asistenta de tatoo artist. o vezi pe asta fiind economist, avocat, jurnalist, profesor, doctor, ceva?

11/19/2008
Anonim spunea...

m`am uitat mai bine la ea, nici nu`i urata la fatza, pacat de ea ca e grasana si se urateste cu mana ei.

11/19/2008
Anonim spunea...

deci:
1. nu arata ciudat, ti se pare ciudat fiindca nu esti obisnuita- daca ai vedea zilnic o gramada ti s-ar parea normal
2. nu se lasa pielea la spranceana etc asa mult.
3. ideal ar fi sa poata sa fie avocata etc, pentru ca nu cerceii sunt indicator de inteligenta, thats shallow shit.
Problema ei e ca are impresia ca cerceii o fac speciala, desteapta, un fel de comfy zone pentru ea. Cerceii sunt cercei: nu arta (decat daca esti into ritualistic piercing plm), nu mod de exprimare, nu nimic. E mod de infrumusetare sau o alegere la fel de simpla ca "ce ruj sa port azi?". Besides, are impresia ca e mai speciala cu ei :|
Vorbind rautacios, e cata vaca si are nevoie de eticheta galbena la ureche s-o recunoasca proprietaru.

11/19/2008
Anonim spunea...

@ muffin: :D good !
@ thcgirl77: ... aaa, ... hai, lasa !

11/19/2008