Postarea 450

18 noiembrie 2008

Am intrat pe uşă, iar 30 secunde mai târziu se auzeau urlete probabil până la parter, de parcă dăduse strechea în mine şi mama. Mi-a zis femeia foarte răstit "Iar eşti futută în cur?", fiindcă mi-a zis să mă spăl pe mâini, eu am zis "Imediat", ea a zis "Acum!", iar eu am inceput să urlu.
Pisi mi-a zis acu juma de oră că m-am schimbat, că sunt mai responsabilă (?!?!!), şi Petri la fel.
Acum nici o oră: eu zic că sunt îndrăgostită lulea, Petri face mişto de ăla care-mi place, eu văd negru şi încep să-l fac pe gagică-su cu ou şi oţet, ea pe ăla de care-mi place, eu pe al ei, realizăm că ne certăm aiurea şi foarte urât, eu îi zic că a trecut de faza când îi sufla ăla în cur- acu suflă ea, Pisi stupefiat pe fundal, eu morocănoasă încercând să glumesc, Petri vizavi de bocit, o reuniune cu amicii dusă pe pulă, o prietenie probabil la un pas de groapă.
Here's the thing: i'm growing up. She's growing up. We're growing up. Deja ne gândim la salarii, contracte de colaborare, pula mea- chestii de adult. Ea pe deasupra are şi relaţie, se gândeşte la mutat împreună, eu sunt undeva între ură şi mare ură. Duse sunt planurile de mutat împreună eu cu ea, pastilat toată ziua şi futut fiecare bărbat acceptabil, planurile alea de clasa a 9a, 10a, 11a, 12a. Deja nu mai au farmec, ea vrea să se cuddle cu omu ei, eu vreau să mă târăsc în pat şi să zac. Ea valsează spre maturitate şi spre toate bolile care derivă din asta, io fug ca-n desenele animate spre creierul pe care-l aveam la 16 ani şi care se degradează treptat. Ea se comportă ca la 30 ani, io ca la 12 deşi încep să gândesc ca la 30.
Ea face planuri de revelion cu gagicu, îi cunoaşte familia etc, eu strâng bani să-mi tatuez Marilyn Manson,Misfits, Danzig, Tolkien stuff, în speranţa că nişte pete mari de cerneală sub piele îmi vor aminti să nu mă duc în Plaza cu salariul şi să nu-mi aştept bărbatul cu masa acasa. Mi-am făcut un tatuaj, and i dont feel any younger. N-are efect. La nooşpe ani în loc să sar în sus de fericire că am bani pe mână şi nu mă dădăceşte nimeni şi sunt mare şi deşteaptă, am flashbackuri cu toaleta din Under sau alte locuri unde am leşinat. La 30 ani presupun că o să fac cunoştinţă lamei cu vena. Citesc Silmarillion în fiecare zi, mă prostesc, cumpăr ouă Kinder, îmi mai iau ocazional o sticlă de Unirea de care nu mă ating, că deja nu mă interesează. De 3 luni zic că iau o sticluţă de soluţie de sniffat să mă prăjec la creer, n-are farmec. N-am luat-o, n-o s-o iau, nu mai nimic.
Nici nu mai ştiu când am vorbit ultima dată cu oamenii pentru care acum un an mi-aş fi dat o mână şi-un picior. Am ajuns la punctul în care mi-am pus Memo în telefon cu *Vorbeşte cu Nicu* (nr: acum un an mă chinuiam să găsesc bani de avion să mă duc la el şi să-l iau în braţe). Mai am câteva note: vorbeşte cu Bebe cu etc cu tralala. N-am vorbit cu ei. I dont care anymore.
Nu-s nefericită, numai că mi-am pierdut priorităţile, interesele, tot. Sunt fericită să mă duc la muncă (dacă aş fi şomeră ceva îmi zice că aş înebuni), n-am fost încă la facultate. Sunt fericită să dorm tot weekendul sau să fac cercei, nu simt nevoia de socializare. Nici nu mai ştiu ultima dată când am ieşit cu bucurie printr-un bar, nu mai ştiu de fapt când am ieşit. Nu mai ştiu ce fac colegii de liceu, nu mai ştiu ce-mi fac prietenii cei mai buni, nu mai am chef de blog, e unealtă străină. Vreau doar colierul ăla cu Tia Dalma, să am bani peste ceva vreme să merg în Viena de Crăciun, vreau cismuliţe lungi, vreau manichiură, am început să mă machiez zilnic. It all adds up to money and ego. Nu-s nefericită, doar şocată. This is not what i planned. Mă uit la tipi şi de la gândurile obscene de dinainte am trecut la din alea paşnice cu dormit şi cuddling şi vacanţe împreună.
Nuş cum se zice în română, dar I FEEL NUMB. Mă simt de parcă îmi bag pene în cur zi de zi. Nici măcar nu e vina mea, nu le am cu mândriile că muncesc, nu mi se pare că te maturizează sau ceva. Lumea are o problemă: sunt felicitată că m-am angajat, toţi mă întreabă acum "Ce ai făcut azi la muncă? Cum e facultatea?". Înainte era "Cuaie când bem?", acum nothing.
I want my stupid friend back, my stupid dear friend care se făcea muci din două guri de băutură ieftină, care purta bluze lungi până la genunchi, cu care băgam shoturi de kamikaze şi cu care bârfeam nonstop, cu care râdeam ca spartele din nimic sau ne rătăceam te miri unde.
O fi vechea mea paranoia, dar ceva îmi zice că e umfel de Game Over luuuung, aşa pe câteva luni. Game Over to fun, Multiplayer la discuţii despre CV, unde să se angajeze, planuri de viitor, serious stuff, bani bani bani. Gândim amândouă ca nişte babe. Lame. Fail. No more hardcore. Nu e nimic tragic sau extrem în ce se întâmplă cu mine, doar credeam că o să fiu o beţivă toată viaţa, dar se pare că am fost distribuită în filmul cu oameni normali.







And down in the first row,
of an old picture show
The old man is asleep, as the credits start to roll


A nu se lua în serios nimic. Am personalitate de tip yoyo. Mâine n-o să mai înţeleg ce streche a dat în mine acum. But i still got to apologise for somethin' :|

25 comentarii:

Anonim spunea...

Muffin te citesc de cateva luni si ma regasesc in in ceea ce scrii din ce in ce mai mult.Toate trec da le dracu!

11/19/2008
Anonim spunea...

Trimiteti un comentariu...introduceti un comentariu...ce buna ar fi fost o cratima acolo :)
La subiect - (astept replica sublima "fah, de ce nu dormi la ora asta?") - maturizarea suge, dar e inevitabila precum gonoreea la moldovence...important e cu cine o faci si cu ce ramai dupe...cu cat mai multa copilarie, cu atat mai bine.
Asa cum Muffin are o personalitate yoyo, la fel si ceilalti au personalitate...asa ca, bucura-te ca nu ai in jurul tau doar persoane care te aproba, e al draq de plictisitor.
+ 10 la experience pt ca ai folosit cuvinte ca Game Over, Multiplayer si alte alea...+2 ca-mi copiezi fail-ul :P
N-as fi eu totusi daca n-as intreba de la ce cuvant deriva 'cismulite' si Anonim, deasupra mea...mama, tata...use the cratima and za virgu
O noapte placuta, gen!

11/19/2008
hybrid4u spunea...

woman... i wanna marry you. then rule the world. acum e bine ca lucrezi. o sa administrezi mai usor atata populatie :-?

in ordine logica, we all feel you.

tre sa mai fie ceva acolo... a little thing care sa te faca sa te simti mai bine :-?

o sa-ti zic cele mai hidoase cuvinte ever. i hate them. but i spread them: HAVE PATIENCE cookie.

ce faci de rev? nu viena. aici.

11/19/2008
Anonim spunea...

anonim, nenea.... baga-te si tu in seama cu mine candva pe mess GEN. [e ciudat ca tu imi vezi crizele pe aici si io habar n-am de unde sa te iau:P]

teo: Wikţionar =)). si acum: get some phukin sleep.

hybrid: nu stiu ce fac. Habar n-am :))

11/19/2008
phat spunea...

Eh, toti trecem prin asta!:)
Chill, o sa treaca! >:D<
Eu cel putin am redevenit party animal-ul care eram demult:P

11/19/2008
Anonim spunea...

uhhh that's good :D

11/19/2008
phat spunea...

Duminica dau o bere, poate iti trece!:)
Daca nu trece, dau mai multe:P

11/19/2008
Anonim spunea...

o sa tin minte....oricum imi datorezi 1000 de cuba libre>:)

11/19/2008
Anonim spunea...

copila m-am cacat pe mine de ras
am ajuns intamplator pe blogul tau, dar mi-ai facut ziua. cand vezi in jurul tau numai prostie e reconfortant sa afli ca mai existe si tipe ca tine
enjoy your life baby

11/19/2008
Per spunea...

Brioşe, brioşe, ceva nu-i bine aicişea.

Dar pe de-altă parte, you have dudes to buy you beer.

11/20/2008
Gaelex spunea...

Cam asta e problema cu responsabilitatile, se cam duce dracu' tot ce era amuzant.
Stai sa vezi nivelul urmator in care tu ai o relatie si planificati vacante impreuna, mers in cuplu la cumparaturi.
Dupa asta urmeaza casatoria, care e chiar optionala si bonus level pentru crizat muffina suplimentar.
Cel mai tare insa este sa ai tu o muffina mica pe care sa o cresti, sa vezi atunci urcat pe pereti si crize de balamuc.

11/20/2008
Anonim spunea...

everything goes to hell anyway... to quote mr waits

11/20/2008
Anonim spunea...

brioche, nu-mi iei si tu una?=))
alex, nu vreau mici briose, i like my NOT saggy tits
anonim: DAAAAA :D

11/20/2008
Anonim spunea...

Nu stiu daca ar fi mare chestie de comentat in conditiile in care atata lume s-a exprimat deja (si la modul supportive) iar personalitatea aia tip yoyo poate ca acum se manifesta intr-o Muffin care ranjeste multumita admirandu-se in oglinda.
Apoi, tu insati zisesi destul de explicit ca nu-i belita situatiunea :
„...nu-s nefericită, numai că mi-am pierdut priorităţile, interesele, ...
...sunt fericită să mă duc la muncă
... să dorm tot weekendul sau să fac cercei, nu simt nevoia de socializare
... nu e nimic tragic sau extrem în ce se întâmplă cu mine”
Pai ar putea sa fie ok asa. La noospe ani, chiar daca se sta bine cu banii + tot restul, se pot intampla mai multe chestii; inclusiv flashbackuri de-alea. Acum cateva zile am dat peste o vorba a unui om (chiar nu stiu cine-i „emitatorul”), vorba care m-a pus pe niste ganduri. Zise cine-a zis-o: „Omul, pe masura ce inainteaza in viata, nu se schimba ci mai tare devine el insusi.". Poate are miez vorba. Poate nu-i schimbare, ci devenirea aia. Si poate cel mai bun lucru de facut e s-o iau ca atare, fara temeri / griji / impotriviri, oricat de mult mi-a placut o etapa din urma (sau lumea din acea etapa). Cred ca ceea ce am mai bun de facut in continuare e ... to do / to be my best, dar fara sa-mi servesc mie insumi bullshit cand ma intreb daca pot mai mult. Altminteri, e ok sa .. „want your stupid friend back”, cata vreme nu te cramponezi prea tare. In rest, ne orientam: daca-ti vine sa faci cercei in week-end, faci cercei. Daca-ti vine sa dormi, tragi patura peste glaveaja. Daca-ti vine sa zbori, inchizi ochii. Daca-ti vine sa-ti dai un cap in gura, .. te duci in fata oglinzii (e o optiune :D ). Daca iti vine sa schimbi lumea, ... ori incerci in vreun fel ori iti admiti limitele ! :P
Bafteishan !

PS: If you got to apologize, then just do it!
PS 2: Mai e si criza lu’ cacat prin preajma. Si asta mai debusoleaza / tensioneaza lume :D
PS 3: Tom Waits e misto

11/20/2008
Per spunea...

Pfuuu ce de vrajeala pe-aicisea.

Iti iau si eu o bere daca vrei. Ultima oara ai ars-o ca ai treaba si ai vazut ce ai ratat :))

11/21/2008
Domnul Fofentziu spunea...

Acu ceva timp - o luna si ceva cred - am dat de blogu tau nush cum...si de atunci il vizitez zilnic. Mi-a placut (aproape) fiecare post...iar la asta utimul ma asteptam de ceva timp...

Maturizeaza-te dar arde-o "teenage" cat poti :D

11/25/2008
Anonim spunea...

brioche, o sa te bazai pentru berea aia.
andrei, uhmmm ...danke :)

11/25/2008
Anonim spunea...

vrei sa auzi ceva nou? Asta e viata :P.

hai domle ca esti bine :). la 30 de ani o sa fi plina de bani (chiar daca nu-i vrei), cu vreo 2 copii si nu o sa mai fi baut alcool de la paharul de sampanie de la revelion...si mai mult ca sigur o sa ai glume mai bune decat noi.

11/26/2008
Anonim spunea...

la 30 ani o sa am tsatsele pana la buric si numaru psihiatrului pe speed dial :P

11/26/2008
Anonim spunea...

ai domle...ce ejti asa prapastioasa ca o baba? :P( explicatie ptr "prapastioasa": nush, asa mi-o venit, ii funny cuvantu', puteam sa zic "pesimista" etc..da' ar fi fost prea serios).
esti bine domle, esti ok.. ce nu pricepi? :). Tu esti din oamenii aia care nu se mint pe ei, o sa-ti fie bine... na futu-i..ca am dat-o pe serios...da' toata lumea are momentele de deruta, nesigurantele si fricile tale numa' ca unii n-u coaie sa le recunoasca...se spala pe dinti, se imbraca frumos si-si baga un umeras in gura sa dea bine-n poza.
muffin te citim ca ca tine nu gasim.

11/26/2008
gus spunea...

puternic...

12/03/2008
gus spunea...

citeste asta
http://dono.ro/?p=719#more-719

12/03/2008
Anonim spunea...

elodiu, mersi:)
gus, citeste momo de michael ende (daca n-o ai/n-o gasesti, o am eu pe PC)

12/03/2008
Anonim spunea...

mul?umiri foarte interesant,

3/22/2010
. spunea...

Vreau să-i mulțumesc foarte mult DR Dawn acuna pentru munca minunată pe care a făcut-o pentru mine, ajutându-mă să-mi salvez căsnicia, soțul meu a cerut divorțul din cauza micii neînțelegeri în care am avut-o În ultimele luni, nu mi-am dorit niciodată asta. pentru că îmi iubesc atât de mult soțul și toată investiția noastră a fost o asociere în comun și nu vreau să fiu departe de familia mea și de cei doi copii drăguți ai mei. Prietena mea mi-a povestit despre DR DAWN ACUNA și despre cum a ajutat-o ​​cu problemele ei conjugale, așa că a trebuit să-l contactez pentru că vreau să-l opresc pe soțul meu să-și completeze scrisoarea de divorț și vreau să-mi țin familia unită și, după ce am contactat-o. , mi s-a spus ce sa fac si cand urma sa incep sa vad rezultatul, am facut cum mi-a spus DR DAWN ACUNA si dupa cateva zile m-a sunat sotul meu si a inceput sa-si ceara scuze si totul a fost un vis pentru mine si traim cu totii. din nou fericiți împreună datorită DR DAWN ACUNA. Contactați-o astăzi ajutor prin.
*Dacă vrei liniște în casa ta.
*Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul tău.
*Dacă vrei o căsnicie frumoasă.
*Daca vrei sa ramai insarcinata.
*Dacă doriți să opriți avortul spontan.
*Dacă vrei o vrajă de noroc.
*Dacă doriți să vă îndepliniți dorințele.
Si etc,
Scrie-i Whatsapp: {+2348032246310}
E-mail: { dawnacuna314@gmail.com }

2/02/2022