Kicking ass taking naps

24 ianuarie 2009

E incredibil cât te poate distra un parc pentru copii. Am ieşit la o plimbare cu câtai durerea de cap. Eu serioasă, Andra serioasă, Remy serios. M-am întors cu Andra acasă, am discutat serios despre teh future, teh money and teh emigration. M-a apucat căcarea după ce mâncasem 2 ratburgeri dintr-o rulotă. Mă sună Pisi: "Ce faci?"/"Mă cac". Vine Pisi, întreaba ce fac, i se răspunde că mă cac. După o forfoteală din aia cu dureri tăioase şi transpiraţii, ai zice că rup buda în două. Nup...m-am căcat apă curată, limpede, Eviană, nimic altceva, dar forfoteala a revenit.
Am ieşit, a apărut iar Remy*, de data asta cu un amic necunoscut. Eu urlam că mă cac, că mă cac apă, că mă forfote. Andra râdea, tipul nou era semistupefy, Pisi semistupefy, Remy triplustupefy. Timpul trece şi băieţii ca băieţii serioşi. Noi la învârtitoare, la leagăne, la balansoar, la chestia aia din bare înaltă pe care te sui. I must not be particulary smart, că m-am suit pe aia plină de noroi şi când am coborât m-am jegoşit pistă tăt. Andra încerca să mă ţină la cucurigu pe balansoar, nu putea că m-am făcut câta vaca, a reuşit dar nu prea mult, eu am dat cu organul reproductiv în bară, a durut, şi-acu' am o senzaţie awkwardiş aşa. Tipul nou ne-a dat pe învârtitoare, ne venea să borâm, apoi a plecat cu Remy. Eu cu Andra am atacat următorul părculeţ, d-ăla nou plantat de Poteraş. M-am căţărat, am constatat că dacă mă pun pe tobogan nu alunec că am şolduri mari, m-am târât, alea alea. All in all, i had some sirius fun. ŞI n-am băut sau consumat ceva înainte. Ultima dată când m-am distrat aşa a fost în vara lu' 2007 când m-am dus beată turtă cu Andra la o întâlnire, unde era şi ăla beat turtă pe bicicletă şi vorbea cu Andra despre avocatură cât eu încercam să nu vomit. Apoi am vomitat în staţie. *UUU*
Deci, concluzie, a long time ago. Hace mucho tiempo.
După o vreme în care am încercat să par cât de cât serioasă şi stabilă psihic (cu toţi în afară de my Masster care este el), this was nice. Andra şi-a sărbătorit şaptele la drept civil sau ceva de genul, amândouă ne-am căcat pe noi de râs- la figurat că se pare că eu mă cac apă.

I have no fun, ăsta e motivul pentru care nu mai scriu aici. Nu sunt tristă, decât ocazional, dar nu mai fac tâmpenii, nu mai vomit în adidaşii oamenilor, nu mai lovesc cu bagheta bătrânele în troleu, nu mai atârn cu pizda pe uşă încercând să fur cheile femeii de servici în văzul unui bătrân, cu mama  vorbesc mai mult despre bani, nu mai am câini de 3 săptămâni, nu mai pescuiesc din paharul de frappe pufuleţi cu paiul, nu mai fugăresc oamenii cu mâncarea semi-mestecată, nu se mai ascunde nici o fată în dulapul meu ca să-mi smulgă chiloţii, nu mă mai târăsc prin praful de sub pat ca să scap de ăla care vrea să mă gâdile, nu mai răstorn oala cu supă pe covor şi apoi o pun la loc cu încă 3 pumni de păr şi scame, nu mă mai hăituiesc copii boschetari 3 ore să le dau jucăria de la mec, nu am mai văzut pe nimeni făcând laba în boschet, nu mă mai muşcă nimeni de sfârc in lift, nu mă mai trezesc cu câte o limonină în cur dimineaţa, nu îşi mai bagă nici un nebun limba în urechea mea, nu mai ştiu dacă e un căcat încă întins pe peretele licelui, nu o mai am pe profa de filosofie în ceafă, nu mai zgudui eco-toiletul când e Roxy înăuntru, nu încerc să-mi mai dau foc pişatului că nu merge, nu mai borăsc pe taximetrişti, nu mai adorm în propria zeamă, nu mai cred că banca e o sanie, nu mă mai freacă în zăpadă puştii de-a 7a urlând că port tanga, nu îmi mai lipesc sânii de geam, nu mai încerc să mănânc Lady Speed Stick, nu mai încerc să îmi ling sfârcurile că oricât trag de ele nu ajung, nu mai dansez obscen pe melodii oribile, nu mă mai plimb în pula goală prin faţa geamului, nu mă mai amorezez de toţi interesanţii, nu îmi mai înfig pioneze în corp, nu mai ţip Taxiul Tinereţii când văd o salvare, nu mai arunc cu apă fiartă pe geam. Nu mai nu mai nu mai.

Dacă nu mai fac chestii de-astea, what am I?
Ursul ie în căămarăăă...Unii este ursuuuul?
Tlece baba plin salon...şi apasă pe buton....ţrrrrrr!
Aaaa....picaboo!
I am retarded undercover. Vreau să zbor cu pătura, vreau să umflu prezervative cu apă, vreau să pun cola cu mentos la microunde, vreau să mă dau în maşinuţe şi să-mi rup mufa, vreau să mă dau de atâtea ori în tiribombe până am curu vânăt, dar mai ales vreau să am timp, bani şi oameni cu care să fac toate astea. I already have oameni, o număr pe Andra de câteva ori că e umpic dementă.

Vă pup, vă salut, I goes read some kiddie stuffz again, iar apoi să dorm şi să visez că am un gotic personal doar al meu, complet echipat cu bocanci, pantal0ni de piele, palton până în pământ, mănuşi de plasă, creastă ciudată, dermatograf, ruj şi tot tacâmul de pierceuri şi tatuaje şi care arată totuşi cuddly şi copil dimineaţa, care adoră Peter Pan şi Narnia şi Spiritele din Mlaştină şi Poveştile bardului Beedle şi să deseneze chestii complicate în creion dar şi cu acuarele mozolind pereţii cu degetele, şi care vine cu mine să rămânem blocaţi pe toboganul copiilor, să ne rupem curul pe role, să ne umplem de vată de zahăr în păr, să ne mozolim de shaorma pe haine, să cumpărăm pietre colorate de prin te miri ce bazar turcesc, să vorbim cu căţeluşii noştri ca de la egal la egal, să râdem ca retardaţii, să să să să săăăă şi mai ales care să poarte o pijama ca cea de mai jos, să folosească slippers, să facă clătite şi să adore pernele în exces.
I sure do write long sentences. But I still hope that my pajama goth is gonna find meh :D
Over and out, I love everybody now, tomorrow I'm gonna be the same dickdastardly like always. 

15 comentarii:

maria spunea...

ăăăh >:D<

1/24/2009
phat spunea...

Bă, io te pot ajuta cu clătitele dacă vrei. :P

1/24/2009
muffin spunea...

bă da' rapizi estem. ya have them feedblitz d'ăla?
rain...>:D<...and ....do i know ya?
alin...no mo' pancakes. începem să ne conversăm pe dasiigur şi pe pastiladerâs? eh eh pisi? *sleezy look*

1/24/2009
maria spunea...

nu ne ştim...dar îmi place ideea de tip goth in pijamale :) foarte.

1/24/2009
upseanu spunea...

mai fata,am o intrebare sincera
nu cumva ai coaie?
pentru ca am o vaga impresie
nu shtiam ca fetele pot descrie asha de in amanunt textura unui cacat
clatitele sunt eacs
pt ca dupa ce sunt facute lasa un miros nasol in haine shi par
fara pijama
e ca un fel de uniforma de pensionari

1/25/2009
hybrid4u spunea...

femee toate ca toate, da ci'te musca de sfarc in lift? :)))))))))))

1/25/2009
RudeGirl spunea...

nu nu, toate ca toate e la nu mai încerc să îmi ling sfârcurile că oricât trag de ele nu ajung...
e semn bun insa :D
o sa iau aceste doo articole consecutive ca pe un comeback definitiv, you do not want to dissapoint me :P

1/25/2009
Anonim spunea...

rain, yuhu;D
upseanu, i gots them big balls. fara pijama n-are farmec ma...
hybrid...ala e secret de stat:D
cristina...intr-o zi o sa pot sa ma musc de sfarcuri singura...i'm back pampampam

1/25/2009
hybrid4u spunea...

:))))))

rudegirl... sa ma bucur deci ca nu pot actiona sanii ei impotriva legilor gravitatiei?

:-?
i think you have a point here...

muffin, femee, ma bucur ca ai sanii fermi.

there. i've said it.

1/25/2009
Anonim spunea...

legat de tipul goth dar copilaros dimineata and shit iti recomand sa vezi Hedwig and the Angry Inch si sa te uiti la Tommy Gnosis(fa abstractie de faptul ca in film e gay cica)dar arata suficient de boy-ish incat sa vrei sa-l iei acasa si sa-i faci o baie in cada ca apoi eventual sa sari si tu in aceeasi cada cu el. p.s. it's nice to have you back >:D<

1/25/2009
Anonim spunea...

Da-n poza cine-i ?

1/26/2009
Anonim spunea...

doamna cu coasa, il am de mult in calculator da' daca zici tu ca e bun ala...well let's see:D
mircea, nush, a aparut pe gugle
hibrido, nu pot sa sparg nuci cu ei...da merg si asa :))

1/26/2009
hybrid4u spunea...

the nut cracker :))))

aww...

1/26/2009
Anonim spunea...

Sa mot io, as comenta ceva, da nu stiu ce. Asa ca las doar o prostie scrisa prea degeaba. Asa, sa stiti ca citesc aici. Pfff, as da un delete, da mi-e lene.
Pan' la coada vorba lui Jhonnie, "Keep walking".

1/26/2009
Anonim spunea...

A, si cineva sa-mi ia o tastatura mai gg, sa nu fac 1000 de greseli pe fraza. Comentariul asta tot degeaba e, stiu.

1/26/2009