Cronica de concediu

15 iulie 2009

Deci, subsemnata a fost in primul concediu adevarat din viata ei, dupa 9 luni de munca intensa cu pauze lungi.

Locatia: Ibanesti, Romania, langa Targu Mures, Reghin, Hodac, Gurghiu si Dolina.
Personaje: Subsemnata, Teo [nume de cod: Gagicu' lu' Muffin]
Echipament: Matiz, GPS, laptop, e-book reader

So, am ajuns la Ibanesti, dupa 10 ore de mers si dupa mirari intense de marcajele kilometrice spre Sighisoara, care indicau treptat 99 km, 101 km, 97 km, 95 km, 99 km, 93 km. Teo banuia ca se imbatau tipii responsabili de borne, si le puneau corect numai dimineata cand nu era deschis la aprozar sa ia Unirea. Muffin banuia ca aveau multe dubluri de borne, si un sac mare in care le tinea sefu, iar apoi le extragea cam ca la Loto.

Prima noapte in Ibanesti, constatare ca miroase camera a vechi, ca lu' Ana ii e frica de intuneric si paienjeni, Teo incurajand. Am atins cu ocazia asta si cea mai importanta borna a relatiei dintre doi adulti, in care barbatul sta in penumbra, iar femeia la 10 metri se pisa, fiindca ii e frica sa se duca la buda din curte. Ahh, young love.
Duminica: Ploaie

A doua noapte: uneventful. Doar am tipat eu in somn "Nu, nu vreau sa ma joc cu copilu'", iar barbatu' spera la un rude awakening.
Luni: Copiii decid ca nu se pot fute in casa bunicii, si se duc pe malul Muresului, unde vad un caine care se juca in brusture. 2 minute mai tarziu, potaia cade in Mures, dar aterizeaza cu noroc pe 10 centimetri de pietre. Ana panica, se duce dupa caine, desi exista riscu' sa-si rupa glezna in apa si sa moara ca sobolanu. Teo, in spirit de echipa supersonica, sta pe dig si tine ghiozdanul spre Ana, sa se apuce ea de el si sa nu o ia apa daca ii aluneca picioru. Ana ajunge la caine, cainele speriat tremurat, se duce sa ia cainele, cainele evident vrea s-o muste, ana ia cainele in brate, cainele maraie grav, ana se gandeste ca daca scapa cainele in mures, moare ca sobolanca. De ce? Ana e fana a cainilor, si daca ala cadea in apa, Ana se ducea pana la pieire dupa el, iar Teo dupa ea.

[Intrerupem transmisiunea, Teo a zis acum, and i quote "Si am gasit un nou fuck place, for like, ever!". Bineinteles, nu ne futuram acolo, ca deh, Ana nu era epilata si nu vroia sa se futa pe digu' de beton c-o doare spatele. Along with commitment comes the careful planning of your sex life, which does something so evil to your libido even Viagra can't help. End of transmission]A treia noapte: amandoi amorezii iau cate o juma' de diazepam si se lanseaza la somn.Marti: muffin decide sa mearga pe inimas la plimbare, ii ies ochii din cap dupa 200 metri. De fapt, ca sa fiu sincera, dupa primii 50 metri de urcat pe ulita spre deal. 4 km mai tarziu, poate chiar 5 sau 6 km, amorezii se parcheaza in padure, Teo scoate laptopu', Ana jumarile si rosiile si castravetii si ouale fierte si ciocolata, si amandoi se uita senin la Man vs. Food.

A patra noapte: lipsita de evenimente.
Miercuri: Mergem la Lapusna, doamne ajuta. Cu bunica in Matiz, road trip. Sa speram ca scapam.

One night to go, si intoarcerea in dulcele Bucuresti.

Adieu!

Sfantul post scriptum: In drum spre sat, pe camp, aveam noi doi o discutie despre Dumnezeu, alea alea.
Ana: *insert some joke about Jesus*
Teo: O really?
Ana: *cade ca vaca cu genunchii in noroi*
Karma is a bitch.

11 comentarii:

hybrid4u spunea...

bai... brusture?

(what does that button do?)

7/15/2009
Kr!s spunea...

So...no sex? :d

7/16/2009
aprozarnet spunea...

karma ca karma...da` vezi ca mi se pare ca-ti intra usor usor in cap ideea ca-i Dumnezeu razbunator..si de-aici si o idee de frica mai departe...care nu face decat sa atraga..ceva, karma nu stiu:)
oricum...Dumnezeu nu-i un nene incruntat, asa ca...relax :)

ps: dc chiar n-ati facut nicaieri sex in excursie...nu-i asa ca o sa fie frumos cand o sa recuparati?:) nu-i bai:)
pps: spor

7/16/2009
Alter Ego Blog spunea...

Ibanesti e o localitate si din judetul Botosani...

7/16/2009
drpy spunea...

p'acolo am si eu tara desi nu mi-a fost nici o data clar ce fel de rude sunt alea la care ma duc. Nush daca stii de baile Jabenita e destul de amuzant daca te mai duci pe acolo.

7/16/2009
muffin spunea...

hybrid, uber-brusture :d
kris, frate, am reusit circa un minut da' se preumblau rudele prin casa si eram ca popandaii la panda...
aprozar, am o karma de in viata viitoare ma reincarnez musca de cacat in Siberia
alter ego, asta e din taramu nicaieri
drpy, am fost la jabenita cand eram mica. e la vreo 7 km. ardeleanule!

7/16/2009
aprozarnet spunea...

"am o karma de in viata viitoare ma reincarnez musca de cacat in Siberia" ...:)tot ce se poate, insa ce e sigur, e ca te plangi "a la long" nu gluma:) ..dar na`, o fi tot de la karma:)

7/16/2009
Anonim spunea...

Îl ştii pe Palaghia din Ibăneşti, ăla de are magazin micst acolo-n buricu' satului? :))

8/09/2009
Nana spunea...

Offtopic: Ai un premiu la mine pe blog, daca vrei... te astept sa-l "ridici".

8/10/2009
Gaelex spunea...

e-book reader? De care, de unde?

10/26/2009
muffin spunea...

http://www.librarie.net/diverse/127079/Ebook-Hanlin

d'asta. e genial

10/26/2009