Coming out of the closet

15 noiembrie 2009


Mai ceva ca un gay care intentioneaza sa-si anunte orientarea sexuala, asa ies si eu din dulap cu "marele" secret: i give you my website, facut in 3 luni de munca, invatat wordpress, invatat ce inseamna php si css, sters baze mysql, plans de nervi sau oboseala, muncit noaptea in timp ce prietenu' dormea linistit in pat.
Si dupa astea 3 luni, sunt inca nemultumita de rezultat, mi-e frica de "ce-o sa zica lumea", sau de ce-o sa ziceti voi, them Muffin readers, fiindca Academia Austera n-are nici o treaba cu Dasiigur.
E 11.32 duminica seara, sunt obosita, ma ustura ochii, si-mi bag picioarele in ea de treaba: site-u' e gata de o luna, mai scriu din cand in cand, dar tot n-am curaj to fess up to it. Ok, am facut-o, acum se stie pentru ce am abandonat Hugs, de ce nu mai scriu cu puli si pizdi, si ce e marele "proiect" secret menit sa-mi salveze nervii, si sa compenseze lipsa unei activitati care ma face fericita pana in maduva oaselor (vezi job de 8 ore care nu implica zane sau alcool).
In Academia Austera o sa se gaseasca de acum incolo carti pentru copiii mici si mari, ilustratii, povesti, jucarii, ciocolata, jocuri, si asa mai departe, dar cu toate astea nu, nu intentionez sa inchid Dasiigur. Va dati seama cum ar fi sa exist online fara un loc unde sa-mi bag pula?
So, if you like my project, feel free sa schimbi in blogroll Hugs cu Academia, sau sa pui un link in plus, sau un banner sau orice. My evil plan implica facutul de "bani" cu un site care-mi place, cu cartile care-mi plac, lipsa unei cooperative unde se da cu sapa 8-9-10 ore pe zi, si impartitul de chestii cu oamenii care imi plac.
Daca nu-ti place site-ul, ar fi foarte dragut sa-mi zici de ce, fiindca incerc sa-l fac cat mai ok, si cam am nevoie de pareri. Desi am 4000+ personalitati, i still need feedback.
Fara numar fara numar, Academia Austera ii este dedicat lui Arhi, care mi-a lasat un comentariu la un moment dat cu "Esti un copil bun". Desi nu mai dai cu ochiul pe aici, 10x dude, recunosc, sunt un copchil bun, acum sa vedem ce parere au altii despre asta. :)
Si lui Teo, ca mi-a suportat plansul si frustrarile si crizele cand nu iesea ceva cu CSS atata vreme :D

12 comentarii:

aprozarnet spunea...

mai...foarte interesant proiectu si ideea... si foarte ca lumea cum iesit, original...si parca nu-ti vine sa crezi ca e munca de o singura persoana:)
ce sa-ti spun...ceva diferit, mai mult si bun; bv:) m-ai impresionat

dc imi ceri sa-ti dau vreo "indicatie"...nu pot sa-mi dau decat cu parerea, subiectiv si fara prea mare baza:)...anume numele site-ului e in engleza...iar apoi e in romana continutul; cine cauta in romana text/continut...nu ar fi fost okay si numele site-ului, la fel?..si l-ar fi retinut si mai usor?
nu stiu, tu ai zis sa-mi dau cu parerea:)
bv insa, chiar m-ai surprins...te-ai dinstantat de maintrestream si ai facut ceva foarte interesant si...surprinzator:)

11/16/2009
muffin spunea...

aprozar, vreau sa aiba si o varianta in engleza si de-aia sunt un pic nepotrivite :)
sar'na de apreciere, im blushing now :-"

11/16/2009
fostul ocs spunea...

cool graphics
in rest nu cred ca sunt in masura sa critic site-ul
nici nu cunosc indeajuns de bine subiectul
apropo de andersen, era o poveste ciudata cu un personaj sau "personaj" cu nume lung, care incepea cu "piciordetzap"
o stii?
good luck cu site-ul

11/16/2009
muffin spunea...

de ce fostul ocs? io numa asa iti zic :))
hmm, nu prea stiu. poate rumplestiltskin in engleza?

11/16/2009
fostul ocs spunea...

fiindca nu-mi mai place id-ul/whatever it is

am gasit-o
e The Shepherdess and the Sweep
http://hca.gilead.org.il/shepherd.html

nu pot rezista: ai jucat vreodata Baldur's Gate? sau mai bine, Baldur's Gate 2

11/16/2009
muffin spunea...

nu, dar stiu cu ce se mananca, ca sefu de aici a crescut cu baldur's gate si gothic in vene... :))

11/16/2009
RudeGirl spunea...

f.f. misto. si asta vine din partea cuiva care citeste "literatura serioasa" (sau, ma rog, nu prea multa chiar acum :() si-si ia la misto prietenul cand vine acasa cu ceva literatura fantasy ("cati ani ai, frate?"). muffin is a big girl now.
felicitari si spor la treaba!

11/16/2009
The Dude spunea...

Bravo, bravo! Am un sfat: incet-incet, daca inveti php si mysql, iti recomand sa te lasi de wordpress si sa incerci un CMS mai customizabil. Sau sa-ti faci tu unul. Wordpress-ul te limiteaza putin. Daca vrei sa intelegi mai bine CSS, instaleaza-ti Firebug pentru Firefox. E foarte util pentru invatatul CSS-ului.

Daca ai intrebari in legatura cu CSS, HTML si background-ul ala care sunt sigur ca n-ai vrut sa arate asa, shoot :)

11/16/2009
muffin spunea...

cristino, sar'na de aprecieri, it means a lot comin' from a "literatura serioasa" fan :D plus ca nu credeam ca dai cu ochiu' pe aici.
dude, i seriously luv you. iti dai seama ca o sa te sacai. si da, i could use some help with the background :D

11/16/2009
lunna spunea...

hai ca esti shpanky, I didn't see it coming (shpanky e de bine :P)

11/17/2009
muffin spunea...

:D imi place sa surprind oamenii :D

11/17/2009
Anonim spunea...

BINEEEEEEEEEEE ANAAAAAAAAAAAAAAAAAA.....BINEEEEEEEEEEE.....UUUUUUUIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII... o sosheata frustrata

11/22/2009