Baaa

18 decembrie 2009


Nu mai radeti de dintii mei! Nu mai faceti misto de ei! Nu ma mai intrebati daca molfai covrigul!
It's bad enough already ca tre' sa cac jdemilioane sa-mi repar fasolele si fara glume.
5 oameni intr-o ora. Fara sa-l numar pe Teo sau pe mama. Cata rautate domnule...

5 comentarii:

piperhill spunea...

omg, ce monobrow!

12/18/2009
Anonim spunea...

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

12/21/2009
Buha Neagra spunea...

Chestiunea dintilor e una de simetrie pina la urma si senzatia de frumos ce reiese din simetria asta. Te-ai gindit ca si daca scoti toti dinti din gura tot simetric ramine peisajul? Nu zic ca asta e solutia, insa e o varianta...

12/22/2009
alex spunea...

suuuper

12/26/2009
Restaurant Pizzerie Vechile Coline spunea...

www.vechilecoline.ro

Restaurant Pizzerie Vechile Coline Iasi va ofera un meniu select pentru evenimente si mese festive, in cadrul unui ambient nascut din eleganta si meticulozitate.
Va asteptam sa va petreceti atat o seara linistita si deosebita in cadrul ambientului nostru dar si in compania serviciilor noastre de catering.
Festiv - nunti, cumetrii, reuniuni, aniversari, petreceri corporate, revelion, etc.
Corporate - conferinte, receptii, congrese, traning-uri, lansari, intalniri de afaceri, festivitati de promovare a produselor, inaugurari de sedii, etc.

12/26/2009