Castorul senior

8 decembrie 2009

Daca e un lucru pentru care sunt faimoasa, in afara de frecventa cu care imi updatam blogul si marimea tzatzel0r, atunci acel lucru este marimea dintilor. Am ditai dintii. In special am 2 in fata care sunt atat de mari incat ar putea fi stunt double pentru domnul Castor. Fiindca sunt atat de mari, si reuseau sa roada orice, mare mi-a fost mirarea sa aflu ca-mi pierd fasolele.
Fasolele mici de jos se tot ciobeau, asa ca m-am decis sa merg la dentist, dentist care-mi zice senin ca n-am decat 3 carii si nimic mai mult. Fain, fa si o radiografie. Tushesc io 60 ron radiografia, ma uit la fasolele mele Xrayate, pe langa care se vedea pirsu din ureche ca na - nu mai pot sa-l scot. Duc radiografia inapoi la doctor. Doctorul face ochii mari, se uita la foaie, se uita la mine, se uita la foaie, ofteaza, se aseaza jos si-mi zice ca nu mai am "os".
Say wuuut?!
Trece el prin toate bazele de explicatii, spunandu-mi ca am atai cazu' de paradontoza, ca mi s-a macinat osul maxilarului sau ceva de genu' si ca dintii mei se mai tin 1 mm de radacina. In traducere: belish pula marie!

Ana: Si cat costa toata treaba asta?
Doctoru': Pai destul de mult...
Ana: Pai nu conteaza numai sa-mi faceti dintii, ca n-oi crapa de 10 milioane.
Doctorul isi aduna curajul si-mi zice "Mai mult de zece..."
Ana: 12?
Doctoru': Cam pe acolo...manopera doar...cu materiale....
Ana: 15?:-S
Doctoru': E o operatie complicata...
Ana: Pai si cat poa' sa fie? 15-16 milioane?
Doctoru': Pai dezinfectant vreo 7-8, o solutie la fel, aditia de os 7-8 milioane si manopera...ca trebuie sa te opereze un expert in d-astea.
Ana: Ahh, si imi cad dintii daca nu imi fac acum?
Doctoru': Nu, da-n 6 luni esti cu ei in punga in cel mai bun caz.
Ana: Pai nu puteti sa-mi puneti altii?
Doctoru': Ba da, da un portelan de baza e 4 milioane dintele.
Ana: Si cel mai bun?
Doctoru': 12 milioane dintele.
Ana: Pai si tre' sa mi-i puneti pe toti?
Doctoru': Daca se ajunge la situatia aia da, trebuie sa faci implant.
Ana: Da' n-am nevoie de toate maselele, ca io rod doar pe stanga cand mananc :-S
Doctoru': Hehe, las' ca vezi tu. Pana atunci sa-ti fac cariile si sa te gandesti la operatie. Nu de alta da ia uite *doctoru' infige mana in gura si apuca dintii de jos*
Doctoru': Fac utza utza.
Ana: Oh well, sunt mai elastici ce sa le fac. Good for sucking cock *in gand bineinteles*

Cum cacat strang eu 40 de meleoane sa-mi repar fasolele?

11 comentarii:

piperhill spunea...

omg
stiam eu ca am motive importante sa imi monitorizez marimea petelor negre de pe dinti, sa incerc sa le micsorez, sa ma spal obsesiv pe dinti

daca reusesti sa ti-i repari, ai grija sa nu ajungi din nou in aceeasi situatie, fiindca e oribil sa ai dinti artificiali, mai ales la 20 de ani

12/08/2009
piperhill spunea...

in alta ordine de idei, postul asta e cute :x

12/08/2009
eva spunea...

ei cacat :)) sora'mea a patit asa ..tot din senin s-a trezit cu paradentoza si a ajuns-om axim 15 mil si are dintii mai misto ca inainte .mergi la alt medic stomato

12/08/2009
muffin spunea...

altii estimeaza undeva in jur de 60 de milioane ...

12/08/2009
Torian Kel spunea...

Eu iti recomand sa treci pe la Faculatea de Stoma de pe Plevnei si sa mergi la catedra de Parodontologie sa ceri o a doua parere(intreaba de prof. Malita Cinel)
Tratamentul in parodontite e in general de lunga durata si multi medici prefera sa scoata dintii in cauza si sa faca o punte sau sa puna un implant.
Intreaba de prof. Malita Cinel

12/09/2009
Torian Kel spunea...

Fuck...nu mai pot sa editez sfarsitul mesajului. Anyway, bafta :)

12/09/2009
Gaelex spunea...

Taica'miu are la fel paradontoza, dar el are vreo 72 de ani. Printre alte chestii care le face, foloseste pasta de dinti Paradontax, cica ajuta, si la dublu cat costa fata de o pasta de dinti obisnuita, ar trebui.

12/10/2009
muffin spunea...

torian, mersi de sfat
alex, paradontaxu are gust de chestii malefice, si la aspect e de cacat. grav. am si periuta de dinti paradontax pentru handicapati, cu peri moi si subtiri si cap mic pentru o manevrare mai lejera. asa scrie pe ea:))

12/10/2009
eva spunea...

incearca si osidenta in caz ca te supara si gingiile

12/14/2009
Anonim spunea...

good start

12/17/2009
Anonim spunea...

Astia care ti-au zis de paradontax chiar sunt niste oameni optimisti. Daca reface si osu pradontaxu... poate reface si pula si da vigoare cine stie? Ia pune-l pe madular "alex" vezi ce face.

12/31/2009