E o lume ironica

5 martie 2010



Da, ma refer la aia in care un doctor iti scoate masoiul de minte cu ajutorul a doua asistente si a unui picior proptit strategic, nu intampini nici un fel de durere cateva zile iar apoi tremuri ca diliii si iti imaginezi hamsteri pe campii ca sa nu plangi de nebun. Unde e ironia? Dupa controlul de aseara, in care doctorita m-a clatit cu ser fiziologic pe plaga, cunoscuta in popor ca "ditai pizda-n gura la ultimii dinti", am aflat ca nu ma doare respectiva plaga...err....pizda, ci ma doare de fapt locul unde am facut anestezie.
Anestezie = nu durere
Rana = durere
Ana = durere de la anestezie
Fiindca nu intelegeam cum pula mea poate sa ma doara toata capatana de la o nenorocita de intepatura, tipa mi-a explicat pe indelete ce si cum. Tot ce am inteles e ca un anume doctor a manevrat un anume ac ca pe un instrument de violare, cu care a purces apoi sa sodomizeze in radacina dintilor mei foarte voios. Din fericire, am inteles ca exista si o parte buna la asta: daca stau suficient de mult cu gura inchisa/ pe jumate deschisa cand vorbesc, exista riscul sa mi se sudeze maxilarul. Cica. Spun asta "din fericire" din punctul de vedere al lui Teo, care m-ar auzi in continuare cum il fut la cap, dar macar s-ar amuza fiindca fac asta cu jumatate de gura.

Transmisiune incheiata.
A. Teo, daca citesti, te-am rugat aseara sa-mi lasi si mie doua trei tigari. Nu mi-ai lasat. Mai aveam doua. Acum mai am una. Dupa ce o voi fuma, voi fi fortata sa plec catre muncaCa sa-mi iau si tigari. I blame you because i'm bewailing my lot.

7 comentarii:

Goe spunea...

ditai pizda .... :)) ce-am mai ras , durerea te face sa scrii ca inainte, si ia sa mai maresti nr de posturi , ca de cand formatarea PCului nu te mai am la bookmark :P si nu reintrii pana nu maresti cadenta (lipsa timpului nu e scuza :P).Pana la urma cati dinti sa-ti trebuiasca, incisivii perechea lor de pe mandibula si 2 canini si te descurci :D iti iei un blender si face treaba pt tine.<>

3/07/2010
nOngratu spunea...

tare
http://ganduri-nongratu.blogspot.com/

3/22/2010
serj spunea...

esti pizdita inseamna

3/27/2010
Velcu Gabriel spunea...

tare .. ironia iti arata nivelul
http://velcugabriel.blogspot.com/

3/31/2010
mihai brasov spunea...

Asa-i la dentist. Dai banu', te doar in continuare, dai banu' sa nu te mai doara si atunci iti explica in termeni medicinali de ce ti-a luat banu' si de ce TREBUIE sa te mai doara.

4/02/2010
Stefan Oprisi spunea...

salut, muffin. Da-mi si mie un link pe site-ul tau. Chiar e marfa! Ce zici, poti? www.aziluldevechituri.blogspot.com

4/03/2010
Stefan Oprisi spunea...

salut, muffin. Da-mi si mie un link pe site-ul tau. Chiar e marfa! Ce zici, poti? www.aziluldevechituri.blogspot.com

4/03/2010