Neata dragii mei

2 martie 2010

A trecut o luna si ceva, asa ca hai sa mai scot si eu capul in lume cu un "articol" in care deplang tot ce e de deplans.
In decembrie mi-am luat surcelele, limoninele, cartile, hainele, cele 3 perechi de chiloti pe care le tot variez si averea in general ca sa ma mut alaturi de Teo, amore mio, si de mama lui. Am rezistat 2 luni, mi-am luat surcelele, limoninele, cartile, hainele, cele 3 perechi de chiloti pe care le tot variez si averea in general inapoi la mama, promitand ca de indata ce gasim apartament nos mutamamos impreunos.
Apartamentul a aparut dupa nici 2 saptamani, colegul nostru e pe film cu amandoi -linistit, se joaca,lucreaza la corporatie-, chiria e relativ piperata pentru zona si conditii. Ca tot sunt aici, sa zic de apartament. E la Orizont, spre Vasile Milea, in blocurile de lux ale securistilor, e la parter, avem marmura pe hol, se uita aia din 368 la noi cand ne imbracam, camera noastra e cat sufrageria si dormitorul unde am copilarit, avem 2 bai (una mare cu cabina de dus si una micacare te imbie sa te caci nonstop) si o bucatarie relativ ok, numai ca avem 2 dulapioare mici iar unul ameninta sa se prabuseasca in chiuveta. Cu banii stam ok momentan, avem cu ce sa utilam casa, dar la orizont se intrevad ramen noodles si pita cu sare, deci e ok.
Suna bine pana acum, trecem la lamentari.
Mamele noastre nu suporta apartamentul fiindca:
  • dam 200 euro partea noastra, mai mult cu 100 decat colegul pentru ca am luat camera mare.
  • nu era mobilat
  • avem o singura priza
  • nu exista masina de spalat
  • nu exista debara
  • nu suntem in stare sa avem grija de noi
  • le place sa cobeasca
Sambata dimineata m-am trezit, m-am dus la dentist, unde mi s-a scos intr-o ora de tras/impins/macinat/smuls prima masea de minte. M-am dus cu frica in san, am iesit calma, cu moaca de trol, iar la ora 1 asteptam sa ma sune Teo sa mutam lucrurile in apartament. La 2 ma suna, zice ca vine. La 6 si ceva seara, apare intr-un sfarsit, dupa ce nu ma sunase cateva ore iar eu ma cataram pe pereti. Cu falcaCat cerul, cu boccelele facute, cu ajutorul multor cunostinte, mutam mobila. Jumatate din camera imensa era plina de saci de rafie plini cu nimicuri, deja ma ingrozeam ca avem prea multa mobila si lucruri. Facem putina curatenie, constatam ca n-avem unde sa depozitam lucrurile. Trip to IKEA.
Incantata, ma sui in masina lui Teutzu sa mergem la IKEA, sa vad ce pula mea e cu hotdogii si cu creionasele alea mici, ca pana acum n-am fost. Magazinul ala e atat de bine organizat, incat n-am cumparat mai nimic, ocupata fiind sa las firimituri in urma mea ca sa revad lumina zilei. Falca s-a umflat mai rau, ne-am oprit la restaurantul IKEA, baietii s-au dus sa ia de mancare, eu tremuram din toate incheieturile inconjurata de puradei care tipau, plangeau, radeau, se cacau si in general faceau ce fac toti copiii, adica te fac sa-ti pierzi increderea in umanitate. O gramada de pulivara, veniti sa-si parcheze copiii la terenul de joaca si sa bage in ei chiftele suedeze, o gramada de mobila la preturi exorbitante in conditiile in care te pun sa ti-o cari si asamblezi singur, ceva mobila ieftina pe care n-ai avea curaj sa asezi un pahar pe jumate plin, multi copii, multe familii, cativa stewarzi, ustensile de casa si bucatarie de care n-ai auzit si n-ai nevoie dar is de designer, etichete pe tot ce exista in hala aia, Pepsi la pahar de coniac, ca sa le fie fricaCocalarilor sa il sparga/arunce, cutii de carton care se asambleaza cu piulite si suruburi, totul laolalta da IKEA. Acum il inteleg cu adevarat pe Palahniuk si acum ii inteleg maxima aia cu Thou shalt not buy swedish furniture.
Dupa IKEA, am luat-o pe mama along for the ride in Cora, unde am achizitionat bunuri pentru casa si chestii comestibile. S-a facut duminica seara, asa ca ne-am odihnit.
Ieri, Teo la munca, Ana munca de acasa ca trebuia sa vina proprietarul, baietii de la net, falca era cat o minge de tenis (azi e cat 2). Vin aia cu netul, ne anunta ca Teo a dat 60RON+ pe un switch inutil, ca nu poate sa-si pastreze IP-ul si a mintit aia de la relatii cu clienti, se apuca de instalat, cica e arsa placa de retea, cumpara placa, o instaleaza, pleaca. Fac o supa dulce, folosesc aia de scos cartofii din tigaie pe post de strecuratoare, ibricul pe post de polonic, scot tot din cutii, aranjez tot in camera, spal de vreo 5 ori podeaua, astept cu casa luna sa se intoarca iubitul de la munca.
Ma suna pe la 5, si-mi zice ca nu vine acasa. Simt ca fuge podeaua de sub mine, ma gandesc ca gata,ne despartim, el are o voce de miel la taiere, ma apuca plansul, stau ca autista in pat pana la 7, cand apare cu o galetuta de gogosele cu ciocolata. Apare si mama in inspectie, pleaca, Teo e la fel de depresiv si se uita la mine de parca ii distrug viata, pleaca sa se plimbe cu masina pe camp sa se calmeze. Motivul? Toata lumea il fute la cap si e sceptica in privinta sanselor noastre de reusita, noi suntem fericiti, lumea se caca in fericirea noastra, he's having second thoughts.
In conditiile in care Teo cand se seteaza pe ceva nu-l poti restarta nici daca-l bati cu butonul de Power, second thoughts e grav.
Stateam si ma gandeam eu asa: ne despartim, la nici o saptamana dupa ce ne-am mutat tre' sa ma intorc la mama acasa, cade adoptia unei pisici. Cum as reactiona? As da foc la juma' din chestiile lui, as bate-o pe maica-sa ca l-a stresat pana la punctul in care aproape isi uraste noua casa, as bate-o pe mama caCobeste si m-as intoarce la o viata fericita de sarit din pula in pula unor tipi dubiosi care nu ma respecta/pentru care n-am respect bandu-mi mintile ca-n copilarie si renuntand la orice urma de viata serioasa, respectabila, muncitoare si plina de dragoste calduta. Who needs that, eh?
In fine. Teo trebuie sa-si revina, pentru ca nu-s facuta, it's not in my genes actually, sa car saci, sa aranjez mobila, sa spal pe jos ca sclava si sa fac supa singura asteptandu-mi barbatul acasa si prefacandu-ma ca-s all so happy all so nice. Sunt facuta sa vin acasa, sa-mi arunc chilotii si sosetele pe jos si sa fumez o tigara in pat in timp ce barbatul imi toarna cola rece in pahar si se pregateste psihic sa ne futem.
PS: daca aveti vreunul scaune de care vreti sa scapati, dati un buzz.Momentan nu primim musafiri sa ne jucam pe 360 fiindca n-avem unde sa-i asezam.

11 comentarii:

Gaelex spunea...

Dar e ok sa platiti voi 200, pentru ca sunteti 2 din totalul de 3. Ma gandesc eu :)]
Bafta, sa iti treaca repede si tie si lui Teo.

3/02/2010
dana spunea...

in principiu trebuie sa te caci in ce zice lumea. altfel ajungi sa il urasti pe cel cu care imparti masa, patul etc. aici e un om care crede in sansele voastre de mutare reusita. Bafta multa!

3/04/2010
ipo spunea...

Te-a tentat masuta aia Ying si Yang de la Ikea? Verifica gazul in bucatarie! :D

Cacat, asta era un comentariu ca sa vezi ca inca te urmaresc. Adica citesc. Pula mea, sunt usor trosnit. Trollam aiurea, in ideea ca daca ai multe commenturi scrii mai mult. Cheers!

3/04/2010
muffin spunea...

ipo, lenea mea de a scrie n-are treaba cu numarul de comentarii
dana, sarumana si ai dreptate...parca certurile/bosumflarile sunt acum ceva mai aprige cand se-ntampla :))

3/05/2010
calina spunea...

1. asa sunt parintii. mereu au ceva de comentat indiferent cat de buna e persoana de langa tine. cand mai esti si singur la parinti si mandra in toate cele apar si mai multe certuri si discutii ca de ce te muti, guilt trips si mai stiu eu ce sunt in stare sa scorneasca asa de amorul artei si de a-ti fute tie viata.
2. e barbat, frica de angajament e una mare, daca trece peste partea cu e genetica si vin fortele exterioare sa ii dea in cap e rau. eu zic sa se gandeasca de 2 ori ca una ca tine nu mai prinde si o zic la modul cel mai bun posibil.
3. daca nu esti facuta pentru housewife-ing de ce faci asta? da v-ati mutat impreuna dar asta nu inseamna ca trebuie sa reinstalezi un alt sistem de operare vis-a-vis de rolul tau intr-o relatie.
4. lucrurile trebuie sa mearga pentru ca daca tu poti inseamna ca mai exista o sansa si pentru restul lumii la normalitate si doar pentru ca esti fucked up beyond redemption asta nu inseamna ca nu se poate gasi o nisa de scapare(or at least that's what my shrink tells me) :D
5. best of luck and pls pls pls write more often xoxo

3/05/2010
muffin spunea...

@reaperlady: daca tot m-am lasat de baut, drogat si futut, m-am dus de 3 ori la facultate, am muncit un an jumate, poate e cazul sa schimb si sistemul de operare. Ma rog, privesc toata treaba asta ca pe o aventura. Desi Terry Pratchett pare sa aiba dreptate cu Adventure! People talked about the idea as if it was something worthwhile, rather than a mess of bad food, no sleep, and strange people inexplicably trying to stick pointed objects in bits of you.

3/05/2010
Teo spunea...

Pretty e sub influenta Nurofenului in cantitati industriale si d-aia o arde in violent mood-swings, as if I don't know she's a housewife on the inside. Dar nu, nu o obliga nimeni sa faca nimic (as if anyone could) iar totul este minunat, cross my heart.
"trying to stick pointed objects in bits of you" [grin]

Discleimar - Daca Muffin e de acord cu ce-am zis mai sus, sunt adevaratul Teo(adevaratul fiu al adevaratei, unicatei si singurei mame Omida, care poate sa lege si sa deslege si se plictiseste la munca). Daca nu, sunt un simplu anonim care se baga in seama de taran pansat ce e.

3/05/2010
muffin spunea...

da, e teo. da, is pe nurofen, dar ala nu e drog. cred.

3/05/2010
La Micro-Oaka spunea...

asa crezi tu. pentru nurofen le descalifica pe femeile alea la olimpiada
eu zic sa lasam Teo-ul in pace. barbatii adora cand toata planeta stiu ce se intampla in viata lor privata

3/09/2010
gud dimineishan! spunea...

Unii ar putea spune ca nu-i fair sa rad atat cat am ras, cand citii cum povestisi despre nacazuri. Da' pe alocuri nu ma putui abtine, fiindca povestisi misto! :D
Bafta multa + sarbatori frumoase! ;)

4/02/2010
. spunea...

Vreau să-i mulțumesc foarte mult DR Dawn acuna pentru munca minunată pe care a făcut-o pentru mine, ajutându-mă să-mi salvez căsnicia, soțul meu a cerut divorțul din cauza micii neînțelegeri în care am avut-o În ultimele luni, nu mi-am dorit niciodată asta. pentru că îmi iubesc atât de mult soțul și toată investiția noastră a fost o asociere în comun și nu vreau să fiu departe de familia mea și de cei doi copii drăguți ai mei. Prietena mea mi-a povestit despre DR DAWN ACUNA și despre cum a ajutat-o ​​cu problemele ei conjugale, așa că a trebuit să-l contactez pentru că vreau să-l opresc pe soțul meu să-și completeze scrisoarea de divorț și vreau să-mi țin familia unită și, după ce am contactat-o. , mi s-a spus ce sa fac si cand urma sa incep sa vad rezultatul, am facut cum mi-a spus DR DAWN ACUNA si dupa cateva zile m-a sunat sotul meu si a inceput sa-si ceara scuze si totul a fost un vis pentru mine si traim cu totii. din nou fericiți împreună datorită DR DAWN ACUNA. Contactați-o astăzi ajutor prin.
*Dacă vrei liniște în casa ta.
*Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul tău.
*Dacă vrei o căsnicie frumoasă.
*Daca vrei sa ramai insarcinata.
*Dacă doriți să opriți avortul spontan.
*Dacă vrei o vrajă de noroc.
*Dacă doriți să vă îndepliniți dorințele.
Si etc,
Scrie-i Whatsapp: {+2348032246310}
E-mail: { dawnacuna314@gmail.com }

2/02/2022