Beata

11 aprilie 2010

Pentru prima data in doi ani sunt beata, desi cei care se cunosc cu betia de dinainte sa se incalte cu fesul m-ar contrazice. Am baut whiskey cu cola si suc de mere, in mirificaCantitate de 3/4/5 pahare din alea de plastic mici, ceea ce imi depaseste doza normala de 3/4/5 ori. Teo vine si ma pupa si imi zice sa fac patul, cuz he's a fuckin lazy drunk bastard and we're having sex. Acum a vazut ce scriu pe blog si mi-a facut semnul ala de "two in the pink one in the stink" si m-a amenintat ca o sa se joace Splinter Cell in loc sa ne futem. Ceva imi zice ca o sa regrete decizia asta atunci cand n-o sa mai vada muffina dezbracata inca o luna >:)
Da, deci beata. Jur ca vroiam sa povestesc despre un ratat care incerca sa vanda un gram de ceva verde de parca era heroina si CIA-ul ii plantase microfon in cerul gurii si despre cel mai misto apartament pe care l-am vazut in viata mea (the party place), care era o plantatie de 5 camere la Cismigiu, mobilat in stil vechi, cu usa falsa in perete pentru zona servitorilor, si plin de graffiti, carti lipite pe perete, faianta mazgalita cu markerul, saci de rafie rasturnati plini de carti si tigari aruncate pe jos. Daca as avea curaj sa fiu squatter, asta mi-as dori. Din pacate, n-am facut poze si din cate am inteles apartamentul respectiv va trebui eliberat peste 2 zile pentru canushcum scandal cu retrocedarea - they lost their place. Nu pot sa povestesc, pentru ca ma duc sa mai fumez o tigara si sa dorm, ca un copil cuminte ce sunt la ora 2 noaptea.
A, aseara am fost in noul Underworld. Nice place, oameni pe care-i vad de cinci ani incoace dar cu care n-am vorbit niciodata, plante verzi si vii pe pervaz, un loc in care n-o sa ma mai duc niciodata. Nu fiindca ar fi ceva in neregula, dar Underworld 1 a fost Underworld cel adevarat, acolo rupeam usa de la buda, acolo ma fugarea tiganul de la buda (nenea ala dubios care cica pazea sapunul), acolo am implinit 15 ani cois. Ma simt ca un cocalar teleportat din Pipera printre punkistii pe care altadata ii adoram si, dupa 200 mililitri de Heineken, incep sa vad triplu si mancarea proaspat ingerata incearca sa evadeze - asta imi trecea ieri prin cap in ora petrecuta in Under, ganduri amestecate cu CSS si HTML si noul meu hobby, adica WordPress. I believe that I'm socially retarded.

Am senzatia ca o sa regret articolul asta but hey, wtf, PUBLICATI POSTARE. Blogger in romana e dampulea. Macar am scuza ca eram beata pentru prima data in 2 ani.


Ca tot is beata, poze noi.





8 comentarii:

bestia mica spunea...

oh, i hate elliot

4/11/2010
Gogu Kaizer spunea...

in a patra poza, zic, ala e un lube sau n-am eu ochelarii la mine? adica chestia la care se uita Elliot. nu la Xboxean. si nici la posterul cu Coma. m?

4/11/2010
piper_hill spunea...

era underworld-urilor a apus sau aproape a apus

4/11/2010
MissRhyne spunea...

Ti se pare, tre sa treaca putin sa te obisnuiesti cu socu' de femee stabila si o sa poti sa le faci pe toate, inclusiv betii in Underworld.
Deja arata fain apartamentul, sa-l stapaniti sanatosi! Desi [interior design whore] ar merge inramate posterele-alea [/interior design whore]. Luati-va Fischer, aia e o sticla care nu trebuie sa lipseasca de la colectie! Pupici.

4/12/2010
Călămar Alexandru spunea...

hai noroc si la mai mare

4/24/2010
midnightmare spunea...

ai un sunshine award la mine pe blog :)

4/27/2010
Sophiestricata spunea...

@midnightmare
"Sunshine award" pentru acritura asta minunată suna a cea mai bună glumă ever, dar cred că ai vorbit serios.

10/28/2011
. spunea...

Vreau să-i mulțumesc foarte mult DR Dawn acuna pentru munca minunată pe care a făcut-o pentru mine, ajutându-mă să-mi salvez căsnicia, soțul meu a cerut divorțul din cauza micii neînțelegeri în care am avut-o În ultimele luni, nu mi-am dorit niciodată asta. pentru că îmi iubesc atât de mult soțul și toată investiția noastră a fost o asociere în comun și nu vreau să fiu departe de familia mea și de cei doi copii drăguți ai mei. Prietena mea mi-a povestit despre DR DAWN ACUNA și despre cum a ajutat-o ​​cu problemele ei conjugale, așa că a trebuit să-l contactez pentru că vreau să-l opresc pe soțul meu să-și completeze scrisoarea de divorț și vreau să-mi țin familia unită și, după ce am contactat-o. , mi s-a spus ce sa fac si cand urma sa incep sa vad rezultatul, am facut cum mi-a spus DR DAWN ACUNA si dupa cateva zile m-a sunat sotul meu si a inceput sa-si ceara scuze si totul a fost un vis pentru mine si traim cu totii. din nou fericiți împreună datorită DR DAWN ACUNA. Contactați-o astăzi ajutor prin.
*Dacă vrei liniște în casa ta.
*Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul tău.
*Dacă vrei o căsnicie frumoasă.
*Daca vrei sa ramai insarcinata.
*Dacă doriți să opriți avortul spontan.
*Dacă vrei o vrajă de noroc.
*Dacă doriți să vă îndepliniți dorințele.
Si etc,
Scrie-i Whatsapp: {+2348032246310}
E-mail: { dawnacuna314@gmail.com }

2/02/2022