The world has changed

7 aprilie 2010

It don't need Muffin no more. It don't need Converse shoes anymore, sau cel putin traiesc eu intr-o halucinatie indusa de mersul zilnic spre plantatiile Aurel Vlaicu si Pipera.

In cuvintele unui DJ american drogat care si-a vandut anul trecut sculele si a incercat sa se angajeze la Mec (vezi Velvet Acid Christ - sursa: Onishka):

"time doesn't hear you, no time doesn't care
no fun, no dreams, no life
no fun, no dreams, no life
no promises, no fucking time
no life, no dreams, fade away
fade away, fade away"


Fie ca eu m-am aruncat head first in situatia asta, alegand un job mai putin placut dar destul de remunerat si un prieten extraordinar dar mai putin social, de vreo 6 luni incoace ma zbat intr-o mocirla compusa din halat, machiaj, troleu, metrou, coborat Aurel Vlaicu, scris despre jocuri, no fun, ajuns acasa, petrecut 2 ore citind sau vorbind cu the loved one. Ocazional, ritmul este rupt de spalatul pe cap odata la doua zile care imi fura din timpul de citit sau de o vizita la mama de unde car mancare.

Ziua de azi a inceput cu trantitul mobilului de parchet, dusul in bucatarie si mancat de Chocapic, intors in dormitor si gasit mesaj scris in chibrite "I luv you pretty". Dupa zambetul mandatory, mi-am amintit ca tre' sa plec la munca. Halat, machiaj, troleu, metrou Politehnica, schimb la Unirii, coborat Aurel Vlaicu, scris despre jocuri cu jumatate de inima si multe blesteme, amortit coloana pe scaun. Dupa un inceput deloc promitator, am primit un mass de la un nenea cu care ma mai vedeam odata la doua luni intr-o spelunca: The Return of Underworld...Episode III...Bar-Club-Hostel! Lansarea oficiala a noului Under va fi Vineri 9 Aprilie in Str Coltei nr 48. ora 19:00. Va asteptam!

Dupa un sfert de ora de codit si rascodit, m-am decis sa-l dau mai departe, in speranta ca uamenii care trebuie aud si vin si il incurajeaza pe patron sa nu transforme barul in Suburbia2 la doua zile de la lansare.


Unfuckinbelievable, patru oameni din lista au raspuns, desi nu mai tin minte cand am vorbit pe mess cu altcineva decat cu colegii de la birou. Maybe this is a promising start, maybe reusesc si eu sa ajung la lansare sau macar a doua zi, maybe reusesc sa beau o bere fara sa ma impatur intr-un colt borandu-mi in freza.
Nu stiu ce sa spun, dar faptul ca logo-ul Under nu va mai sta sub trei straturi de vopsea la restaurantul Excalibur sau sub trei straturi de jeg pe undeva pe langa gara ma bucura enorm. Makes me feel sixteen again, desi sunt sigura ca o sa ma duc acolo, o sa beau o gura de bere, o sa ma sperii de faptul ca nu cunosc pe nimeni si o sa ma intorc acasa unde o sa ma scufund in eterna depresie ca sunt un om mic singur ratat care nu pune virgule cand trebuie si le foloseste in exces pe alocuri.

Va astept in Under, you people. Someday.

6 comentarii:

hybrid4u spunea...

:O adica gandul la vama si la 1 mai nu te mai incalzeste deloc?

macar schimbi peisajul...

it's called "the 20s crisis"... trece.

4/08/2010
muffin spunea...

nu prea, hibrido, nu prea. nu cred ca am bani sa ajung :(

4/08/2010
bestia mica spunea...

dude no way :| ultima propozitie, i feel the same. mai ales cu virgulele, big lolz

4/09/2010
Andra spunea...

Mujer dupe cum eu nu mai am tembelefon...therefore lost yer number pana azi.......hai la o bere.....si stiu ca o sa urli de-aia nu te sun de la bouggie.
K?

4/10/2010
muffin spunea...

ten pizda matii, i just want my book back. the know it all, adica.

4/11/2010
gogu :P spunea...

Cand te simti mic, inutil si deprimat, gandeste-te ca odata,demult,ai fost cel mai rapid si mai de succes spermatozoid!

5/11/2010