Ba, stii ce nu-mi place?

26 august 2010

[incercsaocolescfunctiaaiadeexcerptdepeprimapagina]
[incercsaocolescfunctiaaiadeexcerptdepeprimapagina]
[incercsaocolescfunctiaaiadeexcerptdepeprimapagina]
[incercsaocolescfunctiaaiadeexcerptdepeprimapagina]
[incercsaocolescfunctiaaiadeexcerptdepeprimapagina]
[incercsaocolescfunctiaaiadeexcerptdepeprimapagina]
[incercsaocolescfunctiaaiadeexcerptdepeprimapagina]
[incercsaocolescfunctiaaiadeexcerptdepeprimapagina]
[incercsaocolescfunctiaaiadeexcerptdepeprimapagina]
[incercsaocolescfunctiaaiadeexcerptdepeprimapagina]


Nu-mi place ca nu-mi ajung banii. Ca am un salariu foarte ok dar il intind in o mie de directii si tot nu ung felia de paine asa cum ar trebui. Ca nici daca as schimba locul de munca si as fi platita mai bine nu mi-ar ajunge banii, ca simt eu acolo in sufletelul meu ca domnule, nu stiu sa scriu nici macar ok, ca mi-am ales "meseria" prost, ca-s prea lenesa sa fac altceva, ca oricum nu ma ajuta cu nimic un CV.

Ca ma ofilesc de dor dupa barbati in general, ca simt ca sunt prea tanara sa mor in cusca. Ca am una bucata mascul extraordinar langa mine si simt nevoia sa ies cu altii doar ca sa nu ma trezesc la 40 de ani ca mi-am irosit anii de relativa futaciosibilitate. Ca masculul mi-a zis ca o sa luam o pauza in doua luni si ca incepand cu 20 octombrie o sa fiu femeie singura si ca nu stiu ce-o sa fac in continuare. Ca mi-e frica sa nu ajung sa-l sun in miez de noapte si sa bocesc sa ma ia inapoi iar doua zile mai tarziu sa fiu aceiasi tarfa rasfatata ca inainte. Ca o pizda cu un cont activ de Twitter si facebook si o personalitate mai geniala decat a mea s-ar putea sa-mi ia acest mascul de sub nas. Ca daca doamne pazeste si cunosc un alt mascul o sa-l compar cu cel de dinainte iar masculul 2 nu prea are sanse de succes. Ca daca ma amorezez de altcineva acel cineva o sa ma streseze in draci ca nu stie despre ce vorbesc cand arunc cuvinte gen Munchkin, Granny, Nanny, The Luggage, Bear sau Alpha Male in conversatie. In rezumat, ca mi-am dat cu tesla in coaie si continui sa racai cu unghia in coaja formata dupaPuternica lovitura.

Ca am blog si ocazional am avut faima si femei, dar acum respectivul .blogspot.com sade in paragina, fiind folosit doar ca loc de plangere patetic cu breton pe ochi.
Ca nici sa ma tai si nu mai stiu cum sa cunosc oameni noi desi, uitandu-ma in jur, se pare ca acestia cresc in pom. Si nu, nu pot utiliza facebook pentru ca din pacate am avut myspace, Hi5, fotolog, Vampire Freaks si asa mai departe. Si stiu cum merg treburile pe acolo, si nu e nimic nou in pizda care ii lasa comentarii vagi, simboliste sau arogante aluia de care ii place. Si viceversa.
Si apropo, facebook arata trist. In pula mea, vreau sa editez html-ul paginii si sa am fundalul verde. Nu renunt la asta doar fiindca toata gasca s-a mutat pe un site nou.

Nu-mi place ca ma plang. Nu-mi place ca atunci cand eram slaba ma plangeam ca sunt grasa iar acum, cand chiar lumea imi zice ca sunt cam grasa, ma simt obeza. Dar n-as renunta nici de-a dracu' la hamburgeri, mancare chinezeasca si fripturi.

Ca ma simt ca ultimul cliseu din orice punct de vedere si ca totusi am o personalitate atat de hard to digest incat e greu ca oamenii sa muste din pateu.
Ca totusi, chiar daca sunt singuratica, ma pocneste dorul de umanitate foarte rar si imi petrec timpul criticandu-i pe ceilalti la sange. Si ca am dreptate, ca da, sunt grozava, numai ca, la fel ca orice geniu, o sa mor acoperita in intregime de fecale de pisica.

Ca e foarte greu in ziua de azi sa pun mana pe grozavele pastile de slabit Regenon si ca mi-e pofta sa iau cate 3 cu o gura de gin ca sa pot sa alerg de nebuna prin parc.

Ca nu-s in stare sa calculez bonurile de masa si ca tot timpul ajung la casa cu un cos de 60 ron si bonuri de 67 ron si ma panichez cand casiera imi indica acest lucru. Si ca in panica mea, ii zic sa pastreze restul, insist sa pastreze restul, iar 2 ore mai tarziu realizez ca i-am lasat banii de 7 cafele sau 3 batoane de ciocolata.

Ca am pisica si nu stiu ce o sa fac cu ea, avand in vedere ca nu voi mai sta la amore peste 2 luni iar mama nu ma primeste acasa. Salariul ala va fi din nou ultra intins pe chirie, si nu stiu daca o sa ma descurc. Dar, on the bright side, foamea n-a facut niciodata rau frumusetii. Ca am senzatia ca, desi am plecat de la mama acum nici un an, sunt un fel de boschetar fara directie si fara un loc pe care sa-l numeasca 'acasa', si chestia asta nu-mi place deloc.

Ca unii dintre voi ma incurajeaza cand mai scriu mizerii de genul asta, ca altii imi atrag atentia ca sunt patetica. Ca nu sunt in stare sa inchid comentariile si ca stiu ca 0 comentarii e naspa, ca am scos iar chilotii cu dara de cacat pe sarma in fata blocului, ca daca scriu in notepad si las acolo sunt doar o adolescenta cu un jurnal roz cu lacatel. Because misery likes company.

Cine pula mea m-a setat cu pretentiile si cerintele astea de printesa?

In concluzie: whatever. Dar macar stiu cu cine seman: Granny Weatherwax.

Granny e o baba din aia rezistenta la intemperii, slaba, uscativa, a dracu', care face magie. E batrana si a dracu' de numa' numa' dar oamenii tin la ea pentru ca stie sa aduca miei pe lume, sa repare problemele cu furunculii si sa indrepte spatele indoit. Stie sa faca magie cu un cutit de cartofi ruginit, pentru ca atunci cand inchizitia era libera prin tara, vrajitoarele adevarate nu se acopereau de pentagrame argintii si margele colorate, ci faceau lucruri bune pentru taranii amarati pe ascuns. Si cateodata realizeaza ca, desi face lucruri bune, oamenilor le plac mai mult lucrurile stralucitoare si oculte, se tem de ea, o cred o baba intepata si ea e tot singura la sfarsitul zilei, cu un ceai in maini si un mar uscat si nisipos pe bratul scaunului.

De ce seman cu ea? Nu doar fiindca si Granny e greu de digerat, ci pentru ca avem ritualuri similare de igiena. Cel putin atunci cand sunt in concediu tind sa ma spal ca in citatul de mai jos.

'Baths is unhygienic,' Granny declared. 'You know I've never agreed with baths. Sittin' around in your own dirt like that.'
'What do you do, then?' Said Magrat.
'I just washes,' said Granny. 'All the bits. You know. As and when they becomes available.'

9 comentarii:

Anonim spunea...

dude, eu nu cred ca esti patetica. si daca masculul a sugerat sa luati o pauza, keep in mind ca exista o sansa 50-50 sa te sune el pe tine la miezu' noptii.
legat de pretentii... we're women, we're needy and stupid, by default. asta e, n-avem ce cacat sa facem, just to sulk and survive.

8/27/2010
Anonim spunea...

ant says: don't be sad, it's his loss ;;) hugs!

8/28/2010
momo spunea...

ce plm ai ma?in fine, nu-ti comentez situatia, nu-ti plang de mila bla bla, dar vezi nici sa ma superi, io nu prea o ard pe net ca-s in mediu rural, dar sa stii ca o shaorma unge orice suflet, asa ca poate iti mai vad fatza aia revolutionara in curand. mereu alaturi, o shoseata

8/28/2010
ea spunea...

but don't forget that life is just what you make of it and sometimes you can be your own biggest enemy.
so chill, take care and beware of what you wish.
smartass out! :)

8/30/2010
Manuel Cheta spunea...

Do what ever you do, but don't leave that cat. Please, have merci of her (it).

8/30/2010
jeichmoi spunea...

o sa gasesti altul mai misto. doar c-o sa-ti ia muult timp, si va aparea cand deja te vei fi resemnat. dar dai refresh si merge. sau pisica iti va manca fata.

8/31/2010
Bohemian spunea...

Nu stiu, eu nu am locuit niciodata cu un tip. Stiam ca o sa ma trezesc noaptea cu o dorinta de nestavilit sa ii crap capul pentru ca s-a intins pe jumatatea mea de pat si sforaie. Stiam ca pana dupa cei 30 de ani ai mei biiiine impliniti n-o sa fiu in stare sa cedez intr-o cearta, sa recunosc ca am gresit, sa ii impaturesc izmenele si sa-i accept toate cacaturile 24/7 doar pentru ca mi-a fost drag de el initial. Stiam ca nu vreau sa ii cunosc parintii. Stiam ca nu sunt pregatita sa ma resemnez cu rutina, cu plictiseala lui, cu plictiseala mea. Dar hei, that’s just me, copilul. Si stiu si oameni care sunt mulumiti asa, impreuna mereu. Oameni maturi poate sau oameni care simt nevoia sa imbatraneasca timpuriu :)). Parerea mea ramane ca la 20 nu esti destul de sictirit de viata ca sa iti semnezi condamnarea la moarte… aaa pardon.. sa te muti cu Gigel si sa te porti de parca esti casatorita de 10 ani si tot ce mai astepti sunt copiii. Acum, nu ma intelege gresit… nu sunt contra relatii serioase. Ba chiar sunt pro. Aia care ma suporta ani sunt adevarati eroi. Tot ce spun e ca eu nu m-as muta cu un tip acum. Nu i-as face lui asta, nu mi-as face mie asta. Ne-as lasa pe amandoi sa ne traim tineretea in tihna. Chiar daca poate nu-i mare diferenta intre unii care stau impreuna si unii care doar sunt impreuna de foarte mult timp… cand locuiesti cu un om, lucrurile se schimba cu sau fara voia ta… si de unde aveai o relatie serioasa cu loc berechet sa creasca, acum ai inghesuit-o intr-o cutiuta si ai aruncat cheia.
Dar asa vad eu lucrurile. You alone know de ce ai nevoie. Dar.. orice ar fi, Muffin, ramai number 1 in my book. You had me at “And metaphorically speaking, i'm actually a puffy muffin with a hard chocolate coating, and this has no sexual connotation at all!” si I never looked back :)). Si… sper sa nu te lasi niciodata de scris si sa ajungi sa publici. Promit sa iti cumpar toate cartile :).
P.S: O sa fie bine. O sa fie chiar grozav if you let it. >:D<

8/31/2010
maria spunea...

take the cat. nothing else matters.

9/06/2010
Anonim spunea...

io ti-am mai spus: hai la o cafea sa ne sufoce lumea reala si sa comentam trecatorii la sange!

9/12/2010