Marinarii care au supravietuit

20 decembrie 2006



Citatul zilei: "Goddam kids, they always end up making you blue as hell". Era cu money de fapt, dar eu am problema cu copiii.
Nu ca in poza se vede clar antiteza (me thrash, kid pure). Dupa ce ca am avut zi de poponetz in sus, in casa la mine e descompunere literalmente pana si de materiale non biodegradabile, tre' sa fiu babysitter.
Scenariu: Briosha moarta de oboseala, scandaluri si preacurvii, vine acasa la eternul jeg provocat de binecuvantata solitudine.
Acasa o asteapta binecuvantata relaxare a cafelei de depresiva. Si incepe si suna telefonul mai rau decat in Gara de Nord. Si pe toti ii "penetreaza" grija de mine, ca sunt singurica acasa si poate cine stie ce. Apoi, suna la usa. Si suna, suna, suna (cu mai multa insistenta decat o melodie industrial). Deschid usa, si apare vecina fara dinti si cu accent craiovean. Cu un puradel atomic de 2 ani: "Ai si tu grija un sfert de ora de el". In sfertul de ora copilul a daramat narghileaua cu carbunele pe covor, a ros telefonul, o bluza, a varsat cafea din sufragerie pana in baie, mi-a distrus jucariile McDonalds (amicii mei fideli). Oricum am iertat copilul, ca alea sunt singurele taratoare care ma fac sa zambesc (a pupat emo kidul din mine si a bagat si hugs).
Apoi a aparut mica vecinica, urmata in viteza de una grasa si o copila paroasa. In curand era clubul plin. 40 minute mai tarziu, vecinii afla ca au si ei casa si aici nu e peronul de la 41.
Si raman singura (putin ca e iar bebe cu iubita si cu halterele in plan).
Si pana la urma, jegul din dormitor e lustruit de iubita lui bebehh. Acum au ramas la Santa in north pole (e o anagrama= Satan in porn hotel).
Va place copilul din poza?
Well, this shit ain't happenin again, ca, spre deosebire de doamna Doubtfire, my boobs are real (so is my dick).
In incheiere, as vrea sa mentionez
*motto-ul de azi: "Clubul minorelor intre depresie si extax va ureaza Eapoola" (gogu kaizer e vinovatul pentru limbaj)
*multumiri lui bebeh cel sexy si frustrat, si iubitei sale care e o menajera ideala (exercitiu de imaginatie: muffin isi freaca mainile si rade diabolic ca Jessica Simpson cand se uita la conserve de pui)
*data viitoare cand va fi ceva mov in coltul sufrageriei va fi bebele din poza jucandu-se cu o punga de plastic. Aici si bonus: "Î:Ce are 50 cm, nu se misca si face femeile sa urle dimineata?
R:Un bebelus mort în patut...
Î:Ce e mai groaznic decât un bebelus într-o punga de gunoi?
R:O punga de gunoi într-un bebelus...
Î:Ce e mai groaznic decât asta?
R:Un bebelus viu, la baza unei gramezi de bebelusi morti, care încearca sa-si croiasca, cu gura, drumul la suprafata...
Intrebare fundamentala: Ce ar fi putut schimba masiv cursul istoriei?
Raspuns: Pitbull-ul din Betleem"
*bancurile sunt in numar atat de mare pentru ca ura mea pentru little furballs e mare acum, si toate ma ung pe sufletel
*in casa mea e moka pe bune cazarea, si totusi imi rezerv dreptul de a selecta clientela (adica daca ma agata cineva la 5 dimineata pe mess, si a luat id-ul de aici, va fi trimis la pensie)
*si muffin, si ana, si aditza sunt emo. si mandri de asta.

4 comentarii:

Miaul spunea...

copilu' e mai fashionable decat tine
iete ce buline are:p

in ya face!:))

12/21/2006
muffin spunea...

da, dar eu sunt mai fuckable decat el! (pentru majoritatea oamenilor cel putin :D)

12/21/2006
Gaelex spunea...

De acord cu briosa la faza asta :D. Plus ca nu e chiar asa de ilegal ;)
Copii ca copiii, problema pe care am avut-o eu a fost cu mamicile unor esecuri din astea genetice care ar fi trebuit avortate, care mamici povesteau la birou de mucii jegurilor lor de progenituri, de tusea lor etc. etc. si descriau rahaturile astea de vreo nspe mii de ori pe zi in toate nuantele posibile de ajungeam sa imi iau campii prin ASE ca sa scap de tortura.
Revenind la briosa si la fuckable, oricand vrei tu :P

12/29/2006
muffin spunea...

alex are chef de bata? ;;)

12/29/2006