Sentimente mai dulci

22 decembrie 2006


De ce ar fi bine sa nu existe Craciun?
1: Comerciantii ambulanti taie brazii in prostie, lumea ii cumpara, pentru ca apoi sa ii arunce dupa ce se usuca, pe geam (oamenii pesterilor). Ne mai miram de ce e poluare, cand un singur 25 decembrie cheleste un sfert de padure.
2: Se trezesc toti cu urari, cu felicitari dragute, si pozeaza in "the happiest gayest in town". Astia ca astia (oricum mi se pare grav ca simpla poza si idee a unui grasun imbracat in alb si rosu sa te faca sa uiti de probleme si sa bagi in tine ca spartul+ sa imbogatesti tiganii cu coronite), dar mai enervanti sunt aia anti-Craciun. Niste blazati teribilisti, care se strang in mod special in ziua asta sa bea ca boii sa uite ca restul lumii se distreaza, cand in mod normal nu se imbata deloc. Dar le place ca contrasteaza cu restul si se distanteaza de turma.
3: Cum zicea si Mics, dezamagirea copiilor cand nu primesc ceea ce si-au dorit. Sau cand vezi un spoiled little shit care primeste un telefon mobil care probabil face poze si pe Marte, iar apoi altul care e studios n stuff, primeste cateva eugenii si sperante pentru "la anul".
4: Pentru ca nu as mai vedea la TV reportaje din spitalele romanesti, cu oameni in nshpe mii de haine pe ei, inghetati si abandonati de rude acolo, primind portocale cadou. Sunt sigura ca aia in situatia asta va multumesc voua, sufletelor grandioase, pentru cele 2 ciocolati si portocale aferente. Nu se prind deloc ca faceti si voi o fapta buna (show off) o singura data pe an, iar in rest pot sa inghete sau sa putrezeasca in spital.
5: Nu ar mai fi filme cu eterna Meg Ryan, care face deja conceptul de dragoste sa fie imposibil de digerat.
6: Revenind la mancare, ar fi o zi perfect normala si nimeni nu s-ar mai chinui sa gateasca, nimeni nu s-ar mai ingrasa, si nimeni nu s-ar mai jeli 2 saptamani mai tarziu ca e obez.
7: Nu am mai fi obligati sa cumparam lucruri sclipitoare fara folos, sau vasc otravitor, sau etc. Si in nici un caz nu ar mai trebui sa ne sarutam cu oricine ne nimerim sub vasc (been there, done that, fir-ar ale dracu' de traditii americane)
8: Nu s-ar mai intreba nimeni (adica eu) de ce agnosticii/ateii/satanistii/kabbala dudes adora o sarbatoare CRESTINA!
Dar de ce totusi apreciez Craciunul: primesc intotdeauna o agenda legata in piele cu litere stacojii (:D), e o scuza perfecta sa iti manifesti emotiile, sunt foarte dragute felicitarile, forteaza lumea sa se gandeasca la tine (si implicit sa iti dea cadouri), si parca supa aia Vifon are un gust aparte.

6 comentarii:

Unknown spunea...

am vazut azi o emisiune in care arata cum sunt produsi brazii, ca strugurii, pe randuri ... deci ai oxigen pt muritori si scoti si bani frumosi de craciun

12/22/2006
phat spunea...

mi`ar placea sa`mi placa craciunul (me is jacko)

12/23/2006
muffin spunea...

oby, as vrea sincer sa vad in Romania plantatii, si nu aceeasi {...) care taie de unde apuca-inclusiv din curtile oamenilor ar fi in stare.
jacko/phat/radu/alin, ma inebunesti. semneaza-te domnule la fel ca sa stiu si eu;)). si te voi face sa iti placa Craciunul, even tough it'll cost me 1000 cuba libres :))

12/23/2006
lascivuhedonist spunea...

nimeni nu s-ar mai ingrasa, si nimeni nu s-ar mai jeli 2 saptamani mai tarziu ca e obez.

smells like pussy, i know who :D

>:D<

Eu nu cumpar brad, nici crengi, craciunul e o alta zi plictisitoare.

ps: am brad de plastic.sunt mandru.

12/23/2006
phat spunea...

jacko/phat/radu/alin, ma inebunesti. semneaza-te domnule la fel ca sa stiu si eu;)). si te voi face sa iti placa Craciunul, even tough it'll cost me 1000 cuba libres :))


Looking foreward to it..:)
de acum asa o sa ma semnez..ca deh..ai ai activat prostia aia ..:D

12/27/2006
Gaelex spunea...

Craciunul la noi e foarte misto si frumos si feeric. Doar ca e o singura problema cu el: se importa toate cacaturile de traditii SeUA si ni se baga pe gat de alde posturi de teveu ca Pro(S)TV

12/29/2006