Amor, mi corason

14 februarie 2007

Astazi este ziua indragostitilor, si toti sunt fericiti. Pe aleile de langa liceul meu infloreau lalelele si corasonurile de plus.
Spatiu de mesaje
*Dragele mele liceene: there's no such thing as love (la liceu). Nu va paruiti fiindca Lavinutzz a primit un ursulet alb, Cristinush o floare de plus, si nenorocita aia cu iubit cu bani un mobil scump si o cina in restaurantu' Del Cuore. Nu toti baietii au bani, si la cum arata nenorocita... (isi vindea omul casa numai s-o tina).
*Dragi baieti: daca aveti iubita si esti gringo wannabe (adica pochemon american), nu-i lua turta dulce cu glazura rosie. Spend sum cash and get sum luv ;)
*Draga mea colega cu aripioare de panza si beteala prinse pe bluza neagra: Esti o ciudata de prin aia de la teatru sau ai inhalat prea multa acetona?
*Pentru oamenii anti-americanizare: Valentine's day suna cul, Dragobete suna naspa.
*Tot pentru fete: daca nu primiti cadou/ati fost aruncate dezbracate din casa iubitului, pentru ca il plictiseati/nu aveti sau nu ati avut iubit, nu dati iama la ciocolata, ca grase SIGUR nu agatati.
*pentru toata lumea: mi se pare trist ca prietenul sa iti faca un cadou numai ca sa nu il iei tu cu papucu' "NENOROCITULE! Emilia a primit de la iubitul ei, m-ai facut de ras in tot biroul!".
*nu e CUL sa fii pro sau anti Valentine's day, e o pierdere de timp si "cascaval".

In incheiere, va rog sa prestati concertul din seara asta (Nu e reclama) al celor de la Coma, Dodiez, Deviant si OCS. Incepe de pe la 9 si un bilet costa 20 RON.
Fac aceasta (nu) reclama pentru ca din cate am inteles se strang banii pentru niste copii cu SIDA- sacrificati o jucarie de plus pentru o cauza nobila.
Si fac aceasta reclama pentru ca aceasta necunoscuta rautacioasa spune ca am SIDA
dana said...

gandeste-te la saracul copil inainte sa il faci....chiar vrei sa ai un copil care va avea sida, hiv , gonoree, tbc, herpes vaginal si restul bolilor prostitutatelor( nu le cunosc dar cu siguranta le ai) inainte sa se nasca
*sunt trista in coltul meu*

11 comentarii:

simplu spunea...

cum pana mea e cul Valentinu'?!?!
e ziua in care iti vine gagicu/a si iti zice "be my valentine!".....pai bine mah.... valentine ma cheama pe mine?!.... stati-ar inima de plush....!!

pe cand la dragobete....
daca ii zici ca e "dragobatzu'" tau.... el... tandru... si privindu-te intr-unu din ochi... iti zice ca esti "dragoBEATA"

2/14/2007
Anonim spunea...

=)))))))))))vreau sa ii transmit felicitarile mele acestei dana...pentru ca are mare dreptate...si pentru ca spune lucrurilor pe fata...u go girl!!pana la urma nu e vina nimanui ca briosa aka ana are sida...daca face sex neprotejat...cu...umm...tot underul...acum ca s-a inchis ce faci? ai strans si tu picioarele?

2/14/2007
muffin spunea...

simplu, ai dreptate:)
anonimo (e clar ca esti fata), lasa omul sa se bucure. ai fost refuzata de vreun punkist si imi plangi mie pe umeri? esti o mica poserita si te refuza pana si cladirea?
si draga, underul s-a inchis-too bad fo' me, dar sunt si alte cluburi sa stii. si nu fac sex ca sa primesc sida, fac de placere.
cum era aia: don't hate me cuz i'm pretty, hate me cuz i did your boyfriend

2/14/2007
A spunea...

Inmanez premiul la categoria "Daca n-ai ce f@#$ acasa, ii f@#$ pe altii la creier" Danei !!!

Happy Wednesday! :)

2/14/2007
muffin spunea...

hahaha evil =))

2/14/2007
Anonim spunea...

Sex can lead to nasty things like herpes, gonorrhea, and something called relationships

2/16/2007
Miaul spunea...

eh,o fi ultima nasoala,dar trece de la sine in timp;)

2/16/2007
muffin spunea...

sunt virgina, nu glumesc

2/16/2007
Anonim spunea...

You gotta love those cards ;)

http://www.meish.org/vd/

2/18/2007
Anonim spunea...

cum sã te cheme coaie "Ciprian" ?

2/19/2007
muffin spunea...

iorgu, play nice fo' fucks sake!!

2/19/2007