Se habla ingles

31 martie 2007

Cer si eu ajutorul cuiva marinimos de acolo de sus. Muffin cauta o slujba de 4-6 ore pe zi, dupa scoala. Cerinte: minim 4 milioane, cat mai putin creier de folosit, cat mai putini oameni cu care trebuie sa socializez.
NU VREAU: prostitutie (ma rog, nu inca, nu am ajuns chiar la fundu gropii), McDonalds, KFC (sau alte chestii care implica mop, ceapa, cordeluta de par, shortz, sos picant si clienti grasi), pliante pe strada sau vandut de ziare.
Deci se ofera: una bucata adolescenta inutila cu multe calitati oferabile, vorbitoare de englospanioleza, eleva intr-un liceu de categorie A (so they say), cu un zambet larg pe fatza.
De ce caut de munca: Pentru ca momentan parintii mei imi ofera magnifica suma de 26 lei grei pe luna (+24 alocatia da fix 50), pentru ca incerc sa imi gasesc alta ocupatie in afara de www.prizee.com, pentru ca incerc sa imi croiesc cu dintii si ghearele un drum in viata corporatista.

PS: Nu ma supar ca tre' sa lipesc etichete, sa cantaresc sampoane, sa raspund la telefon, sa car cutii atata vreme cat e minim 4 milioane (got no dignity and i aint ashamed)

6 comentarii:

Anonim spunea...

lemme see...s`ar putea sa gasesc ceva..:)..nu te baza pe mine totusi..nu promit nimic..:)

3/31/2007
Anonim spunea...

ai putea sa te faci distribuitor de cosmetice la tine la scoala. am avut o colega, in liceu, care vindea produse l'oreal, sau ce mama ma-sii mai folosesc fetele in ziua de azi, si isi scotea bani de inghetata. sau ai putea oricand sa jefuiesti copii mici. it's fun and easy.

4/01/2007
muffin spunea...

as pune otrava in cosmeticale. oricum am fost reprezentanta si cei 30 lei care ii castigam ii dadeam tot pe cosmeticale :D

4/01/2007
brand new friend spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

la mine in bloc is niste chinezi.....stii poate te intereseaza

4/03/2007
Unknown spunea...

intre ce ore ai fi libera?
reply on:
www.yazee.ro/blog

thx

4/05/2007