Impotriva Pastelui

8 aprilie 2007

Motive:
-Babele/casnicele care se duc pentru ca "Asa trebuie!"
(Anu' asta am imprastiat zvonul malefic ca o punguta cu painica din aia e 1 RON, asa ca 50% din babele din bloc au ramas acasa, cealalta jumatate probabil se baza pe cheta sau au pensia mare)
-nu te poti enerva. Te calca cineva si rade de tine, te arde cineva si rade de tine, ai impresia ca esti la pogo sau la cursa "Get the bread or die", nu ai ce face. Nu te poti enerva.
-Preotii retardati. Calcul simplu: preotul are 50 ani, profeseaza de 30 ani. Rezulta ca a facut 30 slujbe de Pasti. Si totusi citeste nu spune by heart. Nu sunt tampita sa ii cer toata slujba pe de rost. Dar 5 randuri ar fi agreabil sa le stie. Nu e asa greu. Noi de ce trebuie sa invatam atatea jdemii de rugaciuni?
-Oricata bucurie ar fi ca a inviat Domnul, oricata lumina aparuta din senin din Ierusalim ar face din noapte zi, nu stiu de ce, nu stiu cum, dar totusi nu uit ca cu 3 zile in urma se sarbatorea MOARTEA lui Iisus. Care, sorry to break it to you christians out there, a fost biciuit, tintuit in cuie si ridicat pe o cruce si lasat sa moara.
-Bre, aseara la TV, din alea 5 filme de categoria Z (pentru care Zmeura de Aur e Oscar), 2 erau cu nazisti. Mi se pare mie sau nu e ceva potrivit cu contextul religios?
-Ma uitam ieri la stiri. Pitipoancele Rromaniei dadusera navala la saloanele de cosmetizare, avand rezervari facute de 3 luni (ok, asta chiar e ambitie!).
Ele spun ca un nou set de unghii acrilice, un nou galon de ceara in cele 3 fire din cap, inca vreo 30 extensii, 30 epilari (inclusiv pe limba as spune) le fac sa primeasca Lumina Domnului mai relaxate si mai spirituale.
Foarte fain si frumos va spun. Dar parca iar urla bucata aia din mine care e extrem de religioasa si zice: Iisus avea extensii de spini, era nespalat de 3 zile, i s-a facut o masca cu otet si apoi a MURIT, si nici cand a inviat nu avea Londa in par. SI a murit ca voi, pitipoancelor, sa va faliti cu noua coafura. Sunt sigura ca el s-a sacrificat ca sa vada la Biserica Lui, 2000 ani mai tarziu, niste rimeluri cum se scurg pe gat (se plange la slujba, sa vada tanti aia de mai incolo ca are pitipoanca credinta).

7 comentarii:

Anonim spunea...

cata dreptate poti avea

4/08/2007
Gaelex spunea...

Sarbatorile acum se fac pe motive comerciale, nu se mai fac pentru suflet.
Din fericire am Fiberlink, cont pe Torrentleech si am fost scutit de programele TV.
Persoane de care sa imi pese am putine, dar au fost slabe si au cedat iluziei unei vieti plecand la munte sau la "prieteni/e" pe care pot conta ca-si vor aduce sigur aminte la cine pot sa apeleze cand au nevoie si in rest uita de existenta lor sau pe unde au vazut cu ochii ca sa se intoarca marti la viata cam falsa pe care o duc.
Toata agitatia asta nu inseamna nimic

4/10/2007
muffin spunea...

alex, nu tre' sa te bagi in "turma". daca crezi (and other stuff), sarbatoreste Pastele ca la carte. Fiberlink si torrentele sunt doar o metoda sa te eschivezi:D
si lasa, cu toata agitatia asta de nimic, totusi a fost Pastele,si sunt sigura ca mai sunt oameni care stiu ce inseamna (Nu un iepuras cu cadouri)

4/10/2007
Anonim spunea...

aud din ce in ce mai des cuvantu pitipoanca..cand apare o vorba noua, o foloseste tot bucurestiu? sau doar drumu taberei?:)

4/12/2007
szigmund spunea...

i don't get it

4/15/2007
muffin spunea...

i hoped i was the only muffin, but...i guess i was wrong:(

4/15/2007
Gaelex spunea...

Da, a fost. Dar si-au batut joc de el. In fiecare an Il rastignesc din nou, si lipsa de decenta si credinta se agraveaza din ce in ce mai mult.

4/17/2007