Moartea Briosei Mecanice

21 mai 2007

Da, sunt suparata, nervoasa, isterica tot tacamul. De ce? Dupa ce o zi intreaga am raspuns la telefon sa multumesc pentru urarile de sanatate adresate mamei (Constantin si Elena), they did the last crime. Au venit musafiri, mi-au baut romul. Romul meu propriu si personal, Appleton Estate vechi de 12 ani. Nu as fi zis nimic, de obicei sunt generoasa cu Cuba Libre, dar era ultima sticla.
Analizam situatia: insomnie, nu mai am diazepam/alcool, am baut 12 cafele azi+ 4 plicuri de ness. Maine trezirea la 5. Asta daca adorm.
Why is it always me?
Si in legatura cu sticla aia, desi am vreo 5 milioane datorii, am gasit putere sa achizitionez 4 sticle la 500.000 bucata, in speranta ca voi dormi si eu o noapte.
Refrenul zilei: "Ba, tu cum poti dormi noaptea? Cine **** zice ca dorm?" (veritasaga-lumea minte)

I am oficially pissed off. M-am ingrasat 4 kg- drept pentru care de acum incolo ma veti vedea numai in tricou Exploited (al vecinului) si inca unul, amandoua marime XXl. De 2 luni incoace nu mai pot dormi. Netul meu cade mereu. Nu am bani de tigari sau o gura de bere. Deja raman si fara pastile pentru schizofrenici care dau somnolenta (sfanta fie olanzapina!). Nu mai ies, de vreme ce nu am bani. Parul nu imi mai sta perfect, si nu am bani nici de un tuns. Blugii deja au 3 ani si sunt rupti peste tot. Ma cert cu toata lumea, si m-am ales cu porecla NF. Si aia e adevarat. Am inca o amenda pe troleu, nu am bani de abonament, mai am 8 de platit. Ca sa fiu sincera, nu am bani nici de bilet. Fascistii ma agreseaza pe hi5. Mai trebuie sa adaug ceva? Aa, trebuie sa ma duc cu mama la Ciorogarla la un gratar in familie, pentru ca i s-a nazarit ca nu ma simt bine in compania ei si trebuie sa ii demonstrez contrariul [perspicace femeie, ai zice ca e Sherlock Holmes]. Vecinul urla la mine ca vreau sa imi trag tunsura de skinbyrd, si imi spune ca nu mai vorbeste cu mine (da, in continuare imi cade parul cu kilogramele). Cand ies-rar adica, beau extrem de mult si nu reusesc sa ma imbat. Am un film genial si nu am subtitrare (germana si franceza). Am degetele galbene de la atata fumat Saint George. Impart pliante ale Politiei.
Nu mai astept cu nerabdare viata de student, traiesc deja una si mai rea.

11 comentarii:

Anonim spunea...

uh..nu ar trebui sa`ti dea parintii bani? de ce te chinui, mai ales daca nu ai gasit nici ceva sa lucrezi sa`ti faci banii tai?

5/22/2007
Anonim spunea...

maddy chiar nu intelege scopul :-j ....briosa will come back...they always come :-j

5/22/2007
muffin spunea...

maddy, am mai mentionat ca nu primesc nici un leut de la mama si tata...inainte primeam 24 RON, acum nici aia

5/22/2007
Unknown spunea...

Raspunsul meu la analiza situatiei:
Paaaai...
pentru bani: incearca sa faci niste bijuterii pt Catwork (+ tine-te de capul Dianei sa-ti dea cat mai rpd banii p ele, k eu astept d 2 luni jumate si mereu sau uita ea sau uit eu)

cafea: caaaah, si eu tre' sa ma las (chiar daca nu beau mai mult de o cafea, maxim doua pe zi-da' am carenta de calciu si de aia-tre' sa mananc acum zilnic cate o tona de iaurt :-)) ) incearca sa bei mai mult ceai -intai din ala englezesc cu lapte, care are aproape acelasi efect ca si cafeaua, pe urma daca reusesti sa treci pe din ala verde e cel mai bine

somn: fa din cand in cand un efort sa te culci pana in 11-11 jumate; daca ai trecut deja de 12 adormi mult mai greu; fa o baie calda si lunga cu spuma inainte, relaxeaza-te si lasa-ti geamul deschis sa ai aer.Poti sa incerci sa faci cateva exercitii de respiratie, de multe ori ajuta. Cel mai important, incearca sa nu mai bei cafea dupa ora 8-9 si sa nu fumezi chiar inainte sa te culci. O sa vezi ca in cateva saptamani n-oi sa mai ai nevoie de pastile

ingrasat: in primul rand sa stii ca nu se vede, arati super! Totusi, daca vrei tu neaparat sa mai dai putin jos, mananca multa salata si cat mai putina paine, din aia neagra (mie personal mi se pare si mai buna), bea sprit in loc de bere (si btw, sa sttii ca si taria ingrasa, ca se asimileaza/transforma in glucide foarte repede, in schimb vinul e OK)+ incearca sa faci miscare dimineata (nu zice nimeni sa te-apuci de cine stie ce gimnastica, dar 1 km de mers pe jos intre favorit si razoare faci oricum, nu?)

par: ala chiar nu stiu de ce te supara, ITI STA SUPER! Pt cazut nu stiu ce sa zic, dar s-ar putea sa ai carenta de calciu. Treci si tu pe iaurt, ca mine :-))si incearca sa fumezi mai putin

vecinii de la Ciorogarla: cand mai urla la tine, da din cap politicos aprobator, respira adanc si zi, in gand, pe o respiratie lunga "Sa-ma-pupi-in-cur".Asta iti garantez eu ca functioneaza!

fascistii de pe hi5: idem vecinii de la ciorogarla sau pur si simplu sters/ignore

amenzile pe autobuz: daca te mai prinde
varianta 1: "Non, je ne comprends pas, je ne parle pas roumain, kein Rumanisch, speak no Romanian"
varianta 2: "Aaaa...stiti, mi-am uitat acasa portofelul cu toate actele...Daca n-ai buletinul la tine chiar n-are ce sa-ti faca, si doar n-o sa te perchezitioneza (la mine a mers de vreo 3 ori chestia asta)

filmul ala fara subtitrare zi-mi mie cum se cheama, k o sa-ti caut subtitrarea p ODC

iar despre pliantele politiei-look at the bright side: nimeni nu te-a crezut ca esti de la martorii lui iehova (mie mi s-a intamplat)

Sper ca talentele mele de self-help te ajuta, sau daca nu te ajuta macar te fac sa razi
Cheer up, supergirl!

5/22/2007
muffin spunea...

mersi raluca:)) . si da, "dorm" devreme. la 11 sunt in pat.

5/22/2007
Anonim spunea...

dureros

5/22/2007
Anonim spunea...

24 ron??? pe zi poate e OK. auch. eu zic sa furi din casa cate ceva sa vinzi, ca e bataie de joc.

5/22/2007
brand new friend spunea...

imi pare rau ca nu primesti bani de la ai tai. mi-ar fi parut rau si daca erai exmatriculata sau ceva :D.
gata - stop it now. just solve it.

5/22/2007
Unknown spunea...

Tu ai bursa? Vezi ca de azi se dau pe aprilie

5/22/2007
muffin spunea...

hei, domnule brand new friend, e blogul meu-> am dreptul sa imi smulg parul din cap si sa imi pun cenusa pe chelie cat vreau :>
maddy:deocamdata imi vand bijuteriile de aur *smug*
raluca: pff, la ce medie am eu, mi s-ar da ca bursa 3 suturi in cur si o diploma cu "rusinea liceului"

5/22/2007
Raluca Enescu spunea...

er...nu stiu de ce mi se parea k ai bursa-sunt eu zapacita

5/22/2007