Mai bine ramaneam la tzara

31 iulie 2007

Ca de obicei, cineva cand ma vede vesela, imi da un link, pe care eu intru. Si apoi urmeaza explozia de injuraturi si priviri lascive catre rucsac, paturi si conserve, spre a pleca in munti si a nu ma mai intoarce la civilizatie.
Astazi, am vazut inca o taratura. Si din poze, a nu se intelege ca am ceva cu emochizi. Decat ca m-as pisa pe ei si-apoi as da foc. Dar nu pe emochizii uochei, ca aia din strainatate, ci pe emochizii din Romania, aia care se exprima fascinant.
"DaReOsDoArUnMikPoOpOoNar"

Si ca sa nu o mai lalai mult cu aceste atacuri contra emochizilor, care sunt mai la moda decat Tokio Hotel, as dori sa explic once and for all de ce ma deranjeaza:
*Cand iti faci freza cu viteza cu care dinozaurul s-a transformat in pelican, nu mai spune ca nu esti narcisist.
*Cand pretinzi ca n-ai amici, mai sterge din cei 11000 de pe deviant art si hi5.
*Decat daca poti folosi scuza "Nu am bani de tzoale", nu pune pe internet 100 poze care prezinta aceiasi pantaloni, acelasi maieu, acelasi cap privit de sus si un gat impodobit cu 1000 trinchete.
*Ma mai deranjeaza pentru ca m-am saturat ca baietii care aveau potential de "E dragut", sa fie mai draguti decat o fata, sa posede mai multe bentite decat ea, si mai ales, sa imbogateasca randurile alora care o iau in dos, in loc sa bucure fetele.



8 comentarii:

El spunea...

aoleu de unde-s pozele astea?

7/31/2007
Anonim spunea...

ruptii drq..fuck off!

7/31/2007
muffin spunea...

hahaha, anonimul e poponarul din poze. bine ai venit dragule

7/31/2007
Anonim spunea...

ba.. asta.. ultimu`.. e alex?

7/31/2007
El spunea...

nu cumva fata are mai multa mustata decat el?

7/31/2007
Anonim spunea...

ce urati, sper sa treaca moda asta cat mai repede!

8/01/2007
Anonim spunea...

Deci astia 2 is din Constanta , de la mine din oras . Holly shit , tipa are mai multa mustata decat un batalion intreg , poseda voce extradordinar de groasa si privire ucigatoare , intitulandu'se Evelina .

5/31/2008
pizda spunea...

sugeti pula

4/15/2013