Romania si Gomora

29 septembrie 2007


Arta abstracta, numa' buna ca presspapier sau sa stea in vitrina.





Pentru ca toti muffanezii ma vor, v-am adus raspunsul.


Poof poof baby.


Stiu ca il invidiai pe Fane din Braila, cand iesea cu oile la pascut. Si daca esti rocker, stiu ca vrei sa le-o dai oilor alea comformiste.


Vei putea spune la batranete "Mi-a captivat inima si p**a"

Rujeaza buzele, cu noul gloss cu culori vibrante.

Pentru ca albii stiu sa sara! Si pentru ca e mai bine sa ai un coi mare decat 2 scofalcite.


Nu vei mai pierde niciodata cheia, va fi la loc singur, umed intunecat si cald.


In sfarsit, beneficiem cu toate de Neo din Matrix, pe propria noastra mana.

Esti degeaba daca n-ai pene pe tzatze!


Mircea Zara prezinta ceva sa va tina de cald si foame in lungile nopti de singuratate in 3 (alaturi de prosopel si crema)


Aici sunt 2 obtiuni: ori o legi de scaun si o pui sa se pise cu bolta in priza, ori te-ai saturat sa auzi "A intrat deja??"

Cu toatele am visat sa vedem capul lui Hannibal Lecter intre picioare. Makes the whole "eat me" thing seem not so surreal.


Cand barbata-tu vrea sa-si bage mana pan'la cot si pe Costel odata cu ea.

In spiritul mentalitatii "Femeile sunt perfecte si nu se caca", va ajutam cu un dop prevazut cu par, pe care il puteti coafa si apoi afisa pe strada cand va cad pantalonii.

In cazul in care aspiratorul dumneavoastra nu mai functioneaza in conditii optime, iar saculetul de praf e plin cu o mazga albicioasa, incercati sa il menajati. Aveti aici ceva suficient de bun. Atentie! Nu functioneaza in cazul scamelor!


Uh uh piele, iubi zi-mi ca esti un rockar mare si rau si mi-o vei pune pe tejghea uh oh.

V-ati dori ca sotul cel inteligent sa gandeasca mai putin? Cu acest set puteti intrerupe circulatia sangelui la creier si a admira un dubios cu jucarii pe ala mic de nu ridica.


Pix cu feromoni. Daca nu aveti bani de asa ceva, puteti incerca sa va abtineti de la laba o luna, sa vedeti atunci feromonizare. Si cainii va vor regula.


A se baga capetele in priza.

Se trece partea cu sfoara in jurul lampii, care e fixata puternic in tavan. Se porneste jucarelu, se infasoara sfoara in jurul gatului, iar placerea va fi imensa. Garantez ca la sfarsit veti simti o senzatie de plutire si vi se va parea ca vedeti o lumina alba.


Te-ai saturat de scroafa de acasa si vrei una noua? Nici o grija, aceasta doar scartzaie, nu isi si spune parerile. Ca daca ar vorbi, ar intreba "De ce f*ti un colac de salvare?"

Deci zaharul asta o va face pe femeie sa tremure de placere, si daca-ti place una mai docila, adauga niste suc cloformic si taraste-o in boschete.




Aceasta e mostenirea pe care o lasati copiilor, be proud!
De aici e totul, eu nu as recomanda sa dati click pentru ca o sa imi apara la mybloglog :D

3 comentarii:

Woland spunea...

i should get myself one of them sheep...looks mighty kinky ^^

9/30/2007
Anonim spunea...

cum adica "nimeni nu va sti ce ascunzi in acest" sau ce a zis aia. nu`i de sticla? daca bag bancnote rulate sau tigari in el nu se vad? ca ii transparent!

10/01/2007
Raluca Enescu spunea...

what ever...

10/02/2007