Recomandari

11 octombrie 2007

Ce tin minte despre asta e ca l-am iubit fro' luna ca citisem nu stiu ce post. Si stiu ca eram odata plictisita, si am zis sa intru pe blogul lui. Si am intrat, si am vazut nu stiu ce despre Basescu, ca nu i-a acordat interviu sau nu mai stiu ce. Si scria mult, cu pretentii, despre conditia lui de jurnalist. Si am vazut cata lume belea ochii pe acolo, si cum suferea, si am concluzionat ca ie un cacat cu ochi, bazandu-ma pe faptul ca scrie nu stiu si nu stiu ce despre tot felul de cacaturi. [stiu ca am o logica imbatabila]
Acum dupa mult timp, coleguta Anticrist incepe sa-mi dea copy paste de pe acolo, si intru, si realizez ca mi-am gasit lectura noo de cafea. Lectura buna, multa, nesimtire, cat cuprinde. Si mi-am dat seama ca daca nu-mi place ca o da pe politica si suferinta, am intotdeauna optiunea X din coltul dreapta sus al paginii. Asa ca las dezgustul din trecut deoparte si va recomand un om meeshto.

Ma intreb cat m-ar costa sa-l cumpar ca prieten sau ca tata, dar ma gandesc ca daca i-as oferi sufletul [singura mea avere] ar accepta, urmand sa ma instruiasca sa intorc lumea pe dos.

Si ca sa conving publicul, na citate:

Darius: Da’ oare ce îi într-un herpes? Că nu-i puroi…
Dacian: Cadouri


Un sistem de canalizare la WC care mă impresionează este tot ce am nevoie. Nu-mi trebuie altceva de la lume, în afară de un closet care are puterea intrinsecă să decoleze. Vedeţi voi, fecalele mele nu sunt unele cărora să le lipsească personalitatea. Şi de aceea ele sunt nu uşor de mulţumit. Până acum, am întâlnit o singură căcăstoare învolburată care să le poată sta împotrivă. Sau, mă rog, căreia să nu-i stea împotrivă ele, fecalele. Vă spun toate acestea tot din aceleaşi porniri de eşec în viaţă ce mă-ncearcă. Nimic nu m-ar îmbucura mai bine decât un tras de apă sănătos. (Dumnezeu.)


Si cea mai speciala recomandare se numeste Panarama Kaput [vorba Andrei].

3 comentarii:

Anonim spunea...

Şi te-ai gândit tu că o să viu eu acilea din track-back-uri, eh?

Ei bine, ERONAT!

10/11/2007
Anonim spunea...

...please where can I buy a unicorn?

12/11/2009
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.