Nicotine puberty

9 noiembrie 2007

A fuma: aprinzi tigara, bagi in gura, tragi fum, inhalezi cancer, termini, stingi, treci la urmatoarea.
A bea cafea: a fierbe cafea rasnita cu apa si zahar, a pune lapte, a pune in cana si a ingera pe post de mic dejun.
A bea ceai: a arunca 3 plicuri in ibric, a turna apa, a pune zahar, a fierbe, a pune in cana si a ingera in caz de raceala sau ca sa te caci.
A cigarette is a pipe with a fire at one end and a fool at the other

Adica in termeni normali.
In termeni elitisti de om cu esarfa verde, bluza portocalie, pantofi si basca, se schimba.
A fuma: a imbunatati atmosfera snobilista, a invalui idei in fum poetic, a trasforma drama unui om neinteles in fum, un fum ce te calmeaza si te omoara incet, a te prabusi la marginea patului, in ritm de muzica fina, a accentua declinul valorilor.
A cigarette is the perfect type of a perfect pleasure. It is exquisite, and it leaves one unsatisfied. What more can one want? - Oscar Wilde

A bea cafea: Licoarea neagra a zeilor, simbolul vietii, dulcetea iubirii si amaraciunea despartirii.
A bea ceai: a merge la ceainarie, a da o suma enorma pe 1 cescuta de ceai de [...], a falfai o carte, al carei autor era un englez rafinat, sau o dulce domnita frantuza, a-ti imagina ca ea sta la masa cealalta, imbracata in bej, cu manusi dantelate si ochi fin conturati.

Deci, i rest my case. Trebuie neaparat sa si injur reprezentantii partii a doua?

8 comentarii:

Anonim spunea...

asa o fi pentru tine, dar nu denumi ce ai zis in prima parte "termeni normali". daca tu fumezi din cauza ca erai o adolescenta mica si terbilista cand te-ai apucat si bei vodca polar si coniac unirea ca toti drojdierii, si cafeaua si ceaiul nu inseamna nimic pt tine nu inseamna ca ce ai zis e un adevar general. si presupun ca n-ai mers in viata ta la ceainarie. nu se cumpara cu cescuta ;) ci cu ceainicu, si preturile nu-s enorme =)) ma rooooog as mai avea atatea de obiectat dar inchei prin a exclama ca ESTI O MARE PROASTA!

11/09/2007
Anonim spunea...

si draga mea, poate ca tu falfai cartile dar majoritatea oamenilor le citesc sa stii ;)

11/09/2007
Anonim spunea...

1. n-ai inteles
2. ti se pare tie ca aici e locul in care sa-ti versi supararile? N-ar trebui sa misti tu frumos in Hrishna, unde sa dezbati noua carte a lui Dan Brown?

11/09/2007
Anonim spunea...

:)) a da, mi-am adus aminte ca mi-ai trimis invitatie la dezbatere insa n-am de gand sa merg, pentru ca nu vreau sa te vad.

11/09/2007
Anonim spunea...

eu nu merg, beau cu drojdierii altundeva

11/09/2007
Anonim spunea...

:)) u're funny

11/09/2007
teenagers spunea...

I do agree, that smoking among teenagers is spread, and mainly just because of their entourage. This is, of course, a bad thing.

8/06/2009
nocalorie spunea...

Another bad thing that teenagers do, especially girls, is keeping a low calories diet. They replace exercising with not eating, which is, of course, bad for them.

8/12/2009