Speechless

15 februarie 2008






**********************
Sunt momente din alea ciudate in viata (ciudat sa vorbesc de viata cand inca n-am 18 ani) in care pur si simplu ai impresia ca te-a lovit ceva in figura.
Din alea in care esti vai mortii tai si te holbezi ca proasta intr-un ecran gandindu-te ca o sa ajungi ca ma-ta, si singurii tai prieteni vor fi cumnatii care de fapt vor sa le participi la nunti si botezuri. Din alea in care te gandesti ca esti cam retardata, ca n-ai nimic aparte, ca nimeni nu te place sau te place degeaba, ca maica-ta s-a chinuit sa te creasca degeaba.
Adica se intelege: una din zilele alea obscure.
In zile ca alea se intampla cateodata ceva atat de dragut ca iti dau lacrimile.
Oameni necunoscuti care fac gesturi dragute. Total necunoscuti. Maybe the internet is not such a bad place to make friends.
Gesturi d-alea care arata ca cuiva ii pasa. Si gesturi atat de dragute, atat de neasteptate incat te blocheaza si nu mai reusesti sa articulezi sunete. Gesturi care fac sa para cuvantul "Multumesc" murdar si folosit atat de prost incat isi pierde valoarea.
Deci aici e incercarea mea de a inlocui "Multumesc".
I'd really like to say that ********* (i don't know what to say) to those 3 strange, crazy, sweet, loving girls care au venit pana aici plouate, probabil agresate de babe sau de cartierul asta ciudat, cu fulgi de zapada inca in par and i do not have the words to express myself (i was rarely in this position, and every time i said something stupid or I mumbled, trying not to weep like a bitch-ass sissy). It's a farely long sentence, so i'm gonna end it know: you 3 (and the other two mentioned in the card) are probably the best friends i didn't know i had. Seriously.
And i won't say your names, except a "Thank you".
It means the world to me.
Ok, i know i sound like a housewife know, but I was so caught by surprise that i almost fell on you. I'm sorry you didn't stick around for a candy.
I PROMISE I'M GONNA EAT THOSE CHOCOLATES! And i'm gonna put the card and the mug in vitrina :D
PS: Mom says hi :)

Hugs back >:D

4 comentarii:

Bohemian spunea...

>:D<

2/15/2008
Bohemian spunea...

si merci de leapsha

2/15/2008
autoarbiter spunea...

au venit cei trei magi peste tine? ;))

2/16/2008
Anonim spunea...

deci nu inteleg nimic

2/16/2008