zât

25 aprilie 2008

Cultivator de vise interzise de lege, cultivator de vise interzise de leeege...la mine in faiton sunt rege, imi ud plantele cu bere rece si simt ca timpul trece. Ca tot ma cruceam eu de preturile biletelor la EMIL, care au ajuns la 30ron la fata locului si 20 ron in avans. Se pare ca si avansul asta e cul, ca inainte, daca vroiai concert EMIL, OCS, Crize, CTC etc, avansul era 2-3 beri pe strada si atata tot. 30 ron beletul pentru niste melodioare faine ele, dar ultramegarasuflate, in conditiile in care la Judas Priest vor fi 75. Preotul Iudei mai canta probabil si cu alte nume mari, deci sa zicem ca 25 ron din bilet merge la ei. De unde rezulta ca EMIL ie mai legendari decat Judas, trai-ne-ar pancrocul romanesc.
****
Continuând cu visul meu, e cred a mia noapte in care visez că mă duc cu tramvaiul la o bodegă de lux din Herăstrău, mă întălnesc cu Andra şi fostul nene care îmi plăcea şi iese scandal. De ce?fiindcă în mijlocul visului, eu fierb de spume, vreau să îi smulg ăluia beregata cu un ciob, iar Andra scrie pe un şerveţel *Ce gras e retardatul ăsta!/Ce moacă de prost are!. După care prostul interceptează biletul, începe să ţipe la mine, io dau în plâns şi mă duc să mă ling cu prietenul meu cel mai bun. De parcă nu ar fi de ajuns să mă facă să reflectez toată ziua, visez mâncare. Multă mâncare. Visez că presar mozarella pe orice, şi că fac mâncare. Când tre să şi gust, mă trezesc.

In altă ordine de idei, se cam anunţă o mică dramă. Taică-miu mi-a trimis banii pe numele meu de data asta, respectiv vreo 400 euroizi. Eu, ca să nu creadă mama că e inutilă, i i-am dat ei. A luat banii, i-a cheltuit, acum zice că nu-mi dă 100 euro pentru vamă. Adică nu merg la mare. Tata, plin de spume, a declarat că i se rupe, că el a trimis banii. In plus, a adaugat că la mare e frig şi că n-am ce căuta eu acolo? În morţii mă-tii de prost, mă duc să beau şi să mă fut, aia caut acolo!
Deci există riscul să nu merg în vama, dacă mama e inconştientă şi nu-mi dă banii. Caz în care, data viitoare cand primesc banii pe numele meu, va vedea fix banii de întretinere pentru mine, partea mea la telefon, lumină şi jumătate de factură de internet, restul trebuind să achite ea. Pensionară fiind, va fi belind pula. Fiindcă eu sunt o creatură care ştie să gestioneze banii, bat pariu că totul mă costă circa 5 milioane, iar restul de 200 euro vor fi cheltuiţi pe haine, în timp ce mama va da din colţ în colţ dacă nu vrea să moară de foame. I"ll fuck her up.
Sunt o fiinţă drăguţă, de 3 luni n-am mai băut, n-am mai ieşit decât sporadic *pe banii mei*, nu cer decât ţigări, dar am şi eu limitele mele. Therefore, parcă ar fi mai amuzant să nu merg în vamă acum şi s-o privesc pe nenorocită cum nu plăteşte ratele la Amway, mobilă, uşă şi altele nimicuri achiziţionate, de care nu era nevoie.

A, şi aş aprecia enorm dacă voi, ăştia care citiţi pe aici, nu mi-aţi mai zice să postez. Nu de alta, e blogul meu, postez când pula mea vreau eu, iar dacă mă mai şi accesaţi pe messenger cu cerinţe d-astea,luaţi ignore. Şi nu-mi pasă cine căcat sunteţi. Clar?
**********

Ce morţii lui are băiatul ăsta filosof coaie? Nuş de ce nu se pupă oare ce vrea filosofia lui de Iaşi cu pula-n speedos pe pagina de profil. Are atâta floacă pe el că mă ard ochii de 5 minute incoa.

9 comentarii:

Onishka spunea...

frumos, cois, azi voiam sa scriu ca vama ar putea sa-mi duca dorul anu' asta.
P.S. vezi ca-i unu' de vrea sex muffinez in vama pe'aici

4/26/2008
Anonim spunea...

io inca incerc s-ajung :-S

4/26/2008
Anonim spunea...

fumos:)grele cuv

4/26/2008
Anonim spunea...

Geez, credeam ca a comentat deja toata blogosfera de poza aia cu slipul :D Whatever... eu m-am vazut de cateva ori cu tipul, la Schimb de Carti si la un photowalking si pare ok/de treaba..ce-ai cu poza lui?

4/26/2008
Anonim spunea...

haha, ma simt la faza cu cerinte de postat pe messenger :D

4/26/2008
Paul Bogdan spunea...

daca n-ai bani de vama iti dau eu, hit me on the mess daca te intereseaza oferta

4/27/2008
hybrid4u spunea...

mandra muffaneza te anunt ca si prin noroi tot in vama ajung ca sa ingors randul celor care militeaza impotriva vremii de kkt cu alcool. din experiente anterioare ar trebui sa stii ca beutura e iefitina pe acolo... sufletul sa fie plin :))))


NE VEDEM ACOLO FOMEIE.

4/27/2008
Gaelex spunea...

Pai daca te-a pus naiba sa ii dai ei banii, in loc sa ii pastrezi tu? Si nu se poate spune ca nu stiai din experienta ce urma sa se intample.
Acum stai si sufera sau gaseste-ti un sponsor sa te duca in Vama.

4/29/2008
Anonim spunea...

muffin, i feel your pain...voi bea un pahar in numele tau azi.
ma mir cum de ai avut asa acces de bunatate (?) sa dai 400 de euro din mana, mai ales ca erau pentru tine. mare greseala...sper ca maica`ta sa nu`i cheltuie si sa ti`i dea inapoi :) bafta!

5/01/2008