De când

25 mai 2008

n+am mai scris aici, multe s-au întâmplat, ceea ce e oarecum ciudat, avand in vedere că ori am stat în casă, ori la bodega de rochişti aflată la 5 minute de casă, ori cu câinii in parc.
Ca update, după scandalul ăla cu profa de filosofie supărată pe noi, acum ea *împreuna cu mai mult de juma din clasă* crede că eu am scris comentariul, şi ameninţă că mă dă în judecată pentru calomnie. Inutil să zic că n-am făcut nimic, aspectul meu fizic mă face vinovată şi de Holocaust (după cum îmi explică mama că oamenii urăsc piercingurile).
De parcă nu-mi ajunge că-s vai neamu meu de epuizată, ieri treceam strada ridicându-mi cainele *de ham* care refuza să meargă. Din neant o punkistă cu soţ şi copil în cărucior s-a postat în faţa mea înjurând că-mi spânzur câinele cu acel mirific ham legat de spate nu de gât. Nelăsându-mă mai prejos, am trimis-o trei ture in morţi şi răniţi de drogată, şi asta să rupă bluza de pe mine, eu să-i rup mâna, totul în mijlocul străzii cu şoferii stupefiaţi ca essential bystanders, şi eterna Petri care urmărea scena înţepenită. Ture la secţie, luni mă duc să depun plângere. Deşi e o chestie minoră, pizda aia fiind dementă, eu tot mă duc. Cu riscul să moară poliţaii de râs,eu mă duc. Ori plângere, ori mă duc la ea acasă şi-o calc în picioare că mi-a ciobit o unghie. Cei care mă cunosc probabil au remarcat unghiile mele: lungi, subţiri, mov, fetiş, încheietură delicată de înger şi piele palidă de divă [încheiem paragraful narcisist]. Şi dat fiind faptul că mâinile astea frumoase mă costă la îngrijit minim un milion pe lună, îi rup picioru femeii şi-o bat cu el până plânge de foame, apoi îi fut 2 peste bot inutilului ei soţ care e incapabil să-şi controleze pizda. See you in jail.

****
Organismul îmi joacă feste mai nou. În 3 zile am mâncat circa 10 vafe cu ciocolată, o cutie de Nutella, 6 fripturi cu grăsime prăjite în untură, 3 blide de cartofi prăjiţi, multe ciocolăţele, multe alte snacksuri etc. Fac chestia asta de 3 săptămâni, şi să zicem minim 5 mii de calorii pe zi ori 21 zile, asta înseamnă unasutădemii de calorii. De menţionat că am luat doar 800 grame în greutate, n-am făcut mişcare, nu m-am abonat la diuretice şi nici n-am borât. Dilemă: unde s-au dus restul caloriilor?

****
În timpul în care Petri era la un bărbat bine şi se bucura de viaţă, eu îmi mai prăjeam un cotlet, gândindu-mă cu oroare la cupluri şi la teoria că totul se împarte la 2. Nu tu regret, nu tu suspin, nu tu melancolie, eu eram ocupată la desfăcutul celei de-a treia pungi de tăiţei rollton de pus pe lângă carne. Şi stau şi mă gândesc eu aşa: dacă pot mânca ce vreau eu fără să mă îngraş, dacă pot să arăt fenomenal şi-n tricoul cu Ursus mărimea xxl, de ce-mi trebuie bărbat?
(Şi totuşi sunt conştientă că dacă continui să mă gândesc exclusiv la mâncare, la Devenirea întru fiinţă a lui Noica, la viziunile presocratice, la Yorkshire Terrier şi la unghii, o să îl ratez pe bombonul ăla de îmi tot trage ocheade de vizavi, mânca-i-ar mama ochişorii ăia de urban. Well, they come and go)

8 comentarii:

Onishka spunea...

du-te la politie! chit ca nu fac nimic boii, daca ne ducem cu toata plangerile de genul asta pe care le avem, vor trebui sa faca la un moment dat.

Second off...that food idea sounds great. Sunt la regim, renunt la el si ne facem vite impreuna?:D

5/25/2008
hybrid4u spunea...

in ordine inversa:

1) mama zice ca barbatii sunt buni pentru perpetuarea speciei. (punct)

2) ce comentariu ai scris tu de te da in judecata colectivul exceptional al clasei?

5/25/2008
Anonim spunea...

fa`i plangere ce naiba. ce se baga toti cu nasul in oala altuia nu inteleg...
ioai ce de mancare lol, cred ca mi`ar lua o luna sa mananc atat. pofta buna :)

5/26/2008
herminedirt spunea...

hahaha n-ai stat degeaba cat n-ai scris :D nu cred ca ajuta cu ceva daca faci plangere la Politie, mai bine alegi varianta cealalta :D

5/27/2008
Anonim spunea...

hahahaha...grase frustrate cu ifose de inteligenta mascata de acneea specifica varstei..o sa ajungeti sa sugeti n puli si sa va cacati pe voi la 40 de ani ca n-aveti barbat.hahahahahahahhaha.....

5/27/2008
Anonim spunea...

vizitati si http://mazilu-marius.blogspot.com

5/29/2008
Anonim spunea...

kre profa de filozofie??missbach...nu e greu sa o superi daca e ea:))

5/29/2008
Anonim spunea...

bineinteles ca missbach

6/01/2008