Articolul ăla extrem de lung

1 iunie 2008



Nu ştiu dacă vorbitul în engleză sau franceză face omul să fie mai interesant, sau dacă pur şi simplu străinii sunt mai interesanţi.

Constat că de ceva vreme încoace, cuplurile mi-s al dreacu de enervante: tipul mi se pare urât, prost şi enervant, iar tipa o penibilă fiindcă stă cu el. Nu e un caz concret, dar nu am cunoscut până acum altă situaţie. Făcând o sumă, sunt un fel de zeu al penibilului numai dacă adun toate cunoştinţele mele masculine. Visam de 2 luni să mă duc pe coclauri străineze să agăţ, şi asta voi face. Chit că şi oamenii ăia-s la fel de proşti, măcar 2-3 zile vor fi spoiţi cu un var de limbă străină, altă mâncare, alţi prieteni şi alte baruri. Şi aşa se rezumă teoria lui Gioi, care zice că toţi românii sunt Dacii, unii Logan dar Dacia nonetheless, iar orice maşină străină e mai bună.

****



Filmul


după ce am primit feedback pozitiv *coaie am zis feedback, sunt ca alex leo şerban numai că heterosexuală* la Everything Illuminates, mă gândesc sâ vă amintesc de Leon.

Mulţi l-au văzut, şi mai mulţi nu l-au văzut. Leon e cel mai bun film al lui Jean Reno, dar şi al lui Natalie Portman *care a facut un rol de jawdrop în V for Vendetta*.

Adună cel mai sufletist criminal cu cea mai ciudată fetiţă de 12 ani care consideră că *I'm already grown up, i just get older* şi va ieşi Leon, the one who never sleeps.

3 comentarii:

phat spunea...

si eu ma gandeam sa mai schimb...e posibil sa ma duc la agatat de nemtoaice frumoase (daca mai exista asa ceva)..:D

6/01/2008
Onishka spunea...

Parerea ta despre cupluri ma face sa ma simt prost.
Ce-ai cu iubirea mea perfecta? :(

6/02/2008
Anonim spunea...

mi`a placut Leon. ce twisted a fost fetita cand a zis la receptie ca Leon e iubitul ei.

6/03/2008