Ofrande zeiţei

27 mai 2009


[Caption: Io-te câta porcu' s-a făcut Ana. Caption Updated: Am mai slăbit 3 kile, că de 2 săptămâni nu mai am un leu]
Despre viaţa mea, eseu retardat fiindcă nu mai ştiu regulile.

I is at work, şi după o zi de droning din ăla nesimţit, m-a apucat o energie fenomenală ascultând iar Diary of Dreams- The Curse.
Incredibil, de când am salariul ăla fantastic despre care credeam că e imens, sunt cea mai zgârcită fiinţă de pe planetă.
Acum valuta nu mai e leul, dolarul, euro, ci câte cărţi şi îngheţate pot cumpăra luna asta astfel încât să-mi mai rămână bani de ţigări şi de prestat către mama. Am renunţat să mă duc la Diary of Dreams la concert ca să îmi mai cumpăr un Septimus Heap (literatură Fantasy pentru vârsta 8-12 ani), şi acum mă chinuie regretul.
De când m-am angajat, am învăţat o grămadă de chestii, şi din vocabularul meu începe să lipsească "pokemon, part time punk etc", fiind înlocuit de "PS3 fanboy/Xbot". Ai zice incredibil, având în vedere că mă joc doar Port Royale, Harry Potter şi Solitaire, şi alea din an în paşte.
Am învăţat că Windows Media Player nu e zeu, că există VLC, Quicktime, GomPlayer. Ce e un CMS (asta cred eu, sigur mă înşel). Am învăţat despre jocuri, despre Ubisoft, Ascaron, 3D Realms despre despre.
Tehnic, m-am transformat într-un an într-o creatură atât de superficială şi obsedată de sine, încât nu pot să fiu decât mândră. O oră pe zi îmi admir părul, alta e dedicată cracilor, şi dacă nu mă uit 30 de secunde la ţâţe când intru în duş, sunt degeaba. Am uitat tot ce am învăţat la filosofie în liceu, dar pot să vă spun că Descartes avea un fetiş pentru femeile care se uită cruciş, deci m-ar fi luat de nevastă [dacă ştiţi deja faza cu Descartes, înseamnă că v-am băgat ieri dimineaţă în Group SMS când am aflat].
Simţul de zeiţă a ajuns pe asemenea culmi, încât am stabilit cu Andra o întâlnire la cafea de weekend încă de marţi, că sunt prea ocupată să mă lamentez că n-am timp. Hell, I even schedule sex.
Şi stând eu şi rumegând, în timp ce dronam, am constatat că n-are nici o treabă cu munca faza, ci de fapt sunt al dracu' de fericită că sunt "mizantroapa" (ce cuvânt fiţos), că de fapt sărbătoresc finalul liceului şi apartenenţa de o facultate din care nu cunosc un coleg.
Phuck social circles, o să mă îngrop sub un teanc de cărţi de la Corint Junior şi pagini printate de wikipedia.
Remember acu' 4 ani când ziceam că 18 and life e cea mai mişto melodie? Chiar e, coaie. [nu ziceam din cauza lui Ricky Casso, ziceam că după ce fac eu 18 ani, i'm free to do wuteva. Acum că sunt angajată, pot să-i scot ochii lu' mama că stă degeaba când eu muncesc pe rupte. Săraca mă crede un fel de salahor cu diplomă de BAC, şi ocazional îmi face şi o cafea]
Apropo, aici muncesc. Daţi naibii click să facem şi noi un pic de trafic. [dacă insistaţi, io fac ştirile, dar mai degrabă v-aş recomanda la Gamex Shows-Trailer Park, că e un nene redneck acolo care e fain tare şi funnea de fel]

Ok, închei, că n-am nici un şir logic şi realizez asta prea târziu

Încă un PS: Am primit acum un mesaj de la una din listă pe care n-o cunosc, şi are la status "Sunt unicata şi de fraieri invidiată". Dacă ar şti ea ce unicata sunt eu, pfoaaa.
Încă un PS: Dacă am lipsit atât de mult încât să mă ia cineva în serios pe aici, atunci e gravă problema.

5 comentarii:

Raluca Hippie spunea...

Windows Media Player e %$^%#%)_(_- ca de altfel cam tot ce tine de windoze; eu am trecut pe linux (Ubuntu, that is) ceea ce iti doresc si tie :)

5/27/2009
ocsul spunea...

in vremuri imemoriale (pana anu trecut), timp de vreo 9 luni am avut un internship in timpul caruia castigam cam 10 milioane pe luna, pe care ii cheltuiam foarte rapid si pe chestii care nu meritau (o geanta de 4 mil, nu o mai folosesc, o placa video de 5 mil, nu o folosesc, etc) si acum regret

pare fun locul unde lucrezi, la mine era mai serios

raluca, linux e misto, dar ubuntu mi se pare foarte stupid

5/27/2009
Koko spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
muffin spunea...

mama ocsule, 4 milioane o geanta. Da' ce era, Gucci?

Raluca, Linux suna prea obscur si destept. good old windows ca cu ala ma cunosc.

koko, thou shalt not mess with muffin's toy. (fara suparare, am sters comentariul)

5/28/2009
ocsul spunea...

lol, nu era gucci, era d-aia pt laptop
dupa ceva timp m-am gandit ca e prea rigida

5/28/2009