Marketing?

18 decembrie 2009

Baga-ti pene in cur
din cand in cand prind si eu o pauza sau o rabdare pentru a ma da pa blog mancatzash

Daca e o chestie care ma ucide incetul cu incetul mai ceva ca paradontoza, atunci mirifica aia chestie e marketingul, o categorie in care includ si self-development si alte sfaturi de cacat create pentru americanii ale caror buci putrezesc pe un scaun de birou.
Di she? Di d-aia. Pentru ca e enervant sa fii o persoana draguta, care crede in karma, iar oamenii sa te ia cu bullshituri de marketing bine pregatite. Si e si mai naspa sa-ti vezi prietenii picand in aceeasi capcana, sau folosind strategii de marketing. Dupa cateva ore de lene profundis m-am decis sa ma dau pe bloguri, si am nimerit peste epistola de self-development a unei tipe de care m-am ciocnit in baruri acum cativa ani. Dintr-o fata normala a ramas doar o pizda gazduita de wordpress care isi ofera serviciile de consiliere si aducere de fericire pentru angajatii firmelor care presteaza sclavagism.
Build bridges not walls. A smile is contagious. Life is grand.
Replici spuse de colegi, amici, sefi, sefe, colege, amice care se imbraca la costum/sacou, care-si cumpara ceasuri da firma/broshe din fetru, care se duc in baruri intime, care mananca la Pizza Hut cand sunt in criza de timp, care au firma de catering pe speed dial, care-si vad prietenii intre 2 meetinguri la o cafea in barul din pasajul cutarescucu aroma bizantina. Stiu sigur ca aveam o idee cand am inceput sa scriu, dar se pare ca am pierdut-o pe drum.
Ca sa revin, fara sa argumentez, voi incepe cu insultele.
Tu angajatule esti un cacanar fara sperante, iar raportul ala pentru care ai primit felicitari si sincere multumiri si e un pas in construirea conceptului general e doar un cacat de fituicaCare listeaza ultimele cheltuieli, si l-ai facut tu doar fiindca altuia cu mai multa putere ii era lene.
Tu angajato esti doar o obosita cu impresie de femeie in charge, iar rapoartele alea intocmite sunt produsul unei plictiseli maxime, si o justificare pentru banii pe care-i arunci pe bijuterii hand-made si ceaiuri in ceainarii cacacioase, totul adunandu-se la "drona care incearca sa-si construiasca o personalitate."
Tu managerule esti suma primelor 2 exemple, si desi acum servesti cacat la tava altora, you're just a sad,fat, lonely, bored, useless waste of space and time. Ah, toate replicile alea de lauda si optimiste pe care le imparti in jur nu sunt sincere, cum ai credea, ci doar chestii atat de bine repetate incat ajungi si tu sa le crezi, ca sa nu te iei cu mainile de cap si de chiloti si sa fugi spre Balaceanca. Ca sa citez un vechi tovaras de discutii: "Esti natural numai cand te caci."
Bottom line: cand nu pictezi, scrii poeme, construiesti cladiri cu mana goala, sculptezi chestii, faci freze romane pe marginea unui stalp sau te caci bani pe lopata... cand nu faci asta si stai cu nasul in Microsoft Office u're just lonely and sad si pothead. Nu revolutionezi lumea! Note to self: citeste chestia asta maine, o sa uiti si iar ai impresia ca faci ceva. Sticking feathers up our asses makes us chickens.
Off, si apropo, Amway e diavolul, spala creiere, nu o sa valorezi niciodata mai mult ca fiinta umana vanzand rujuri, zambete, detergenti si participand la conferinte si seminarii.

Speram ca odata cu "maturizarea" imi dispare chestia de GicaContra, dar se pare ca nu. Doar o matur sub pres. In orice caz, i goddam like blogs: sunt un fel de cronica a chestiilor care te-au enervat de-a lungul anilor.

Google.ro - search - marketing - images- first result.


fun
work


->work


[dramatizare in scopuri artistice]

8 comentarii:

hybrid4u spunea...

ana s-a facut bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:X

12/18/2009
muffin spunea...

loool.teh fuck is wrong with you femeie?:)) nu-mi place poza aia

12/18/2009
piperhill spunea...

did you go fishing? :))

misto grafica

legat de office droning..bine zis

12/18/2009
hybrid4u spunea...

=p~ =p~ =p~ =p~

adica acum ana e si mai buna. si e super roscata :x

12/18/2009
maria spunea...

I love your red hair :D

12/19/2009
hybrid4u spunea...

vezi? ana e buna!

12/20/2009
RudeGirl spunea...

ggrrrr... cred ca stiu la cine te referi. trist.
ai mai pus pe tine! dar esti tot draguta. join the club de altfel :P

12/29/2009
muffin spunea...

@rude: am pus serios fro 8-9-10 kile, ca ma hraneste bine barbatu'
ma refer la vreo 20 de persoane lejer, so you might know some:P

1/02/2010