Ba, cred ca e dragoste

1 ianuarie 2010

31 decembrie a fost, la fel ca si 30 si 29, o zi in care mi-am plimbat sunca prin niste c0lanti rupti in cur, clatinandu-ma de oboseala si privind lumea cu ochi sticlosi de obosita nefututa de cateva zile dand spre saptamani. In speranta ca nu voi trece in 2010 cu lipsa acuta de cuc, am zis ca hai sa facem ceva. Si m-am trezit ca am un cos pe buca, care se holbeaza la mine, eu la el, el la mine, eu il intreb ce cauta acolo, el e tacut, eu ma enervez, el zambeste. Nervii cresc exponential cu timpul care se scurge spre ora 12, cand, in curul gol fiind iesita de la dus, Teo imi zice la multi ani prin usa. Chiloti, sutien, iesi, uita-te la taraf, chinuie-te cu sampania siiii....wooooww...sex. Never saw it coming, it was ok. Postsex, ma asez pe canapea si Teo imi da cadoul. Un pachet infasurat in ambalajul in care i-am dat cadoul de Craciun, lipit cu 10 tone de scoci. Ce era in pachet?
La prima vedere...o carte.
La a doua vedere...o carte cu un copacel pe ea.
Fericita, ma gandeam ca e ceva fantasy, sau un ghid How To Not Just Lay There Like A Startled Fish In Bed.
Ce era?

Intrerupem transmisiunea pentru a va ura La Multi Ani, desi la noi nu se presteaza cu urari si colinde.

Pariu ca nu-ti trece prin cap!
O carte huge, cu coperta lucioasa, cu pagini lucioase si groase de revista, numita Hugs. Ring A Bell?
Teo mi-a imprimat pe hartie toate articolele de la inceput pana la Coming Out of the Closet (ala in care anuntam Academia Austera) cu poze si, unde s-a putut, cu comentariile voastre de rigoare.
Atai cartea cu blogul meu. Sex, mancare, stres, cei mai misto ani ai mei de boschetareala si blogul preaiubit...nervous breakdown, mangaiat cartea, plans, si laudat pe mine insami de cat de tare pot fi. Si cat de putin m-am schimbat si cum nu mi-e deloc rusine cu ce am facut pana acum.

De ce mi-a printat blogul?
For a new chapter in life. Si pentru ca acum ceva vreme am venit obosita de la munca si am plans pana mi-au sarit ochii din orbite ca sunt o ratata, ca nu stiu nici macar sa scriu, si ca daca pica vreodata tehnologia in gol nu am facut nimic. Nimic. Doar un blog de patru ani si un site de jocuri in care am turnat un an de munca a la Sisif. Writers should have stuff on paper. Si mi-a printat blogul pe o carte a carei coperta prezinta banda aia Cyanide and Happiness din headerul de acum, cu Stealing your air.

"Pretty deserves best. Fie ca asta sa fie primul pas in cariera ta pe hartie :) "
Fuse dedicatia.

Is it wrong for me to marry the guy right here and now?
Incheind melodramatismele, ai ocazia de neratat (ar fi indicat sa o ratezi totusi) sa ma vezi in emisiunea asta, asta si asta aberand cu spume si spor si in general fiind atat de uncomfortable incat imi doream sa sar pe geam. Apropo, recomand primul link fiindca eram spalata pe cap. Gen.
Eugen, ca tot e melodia asta in topul cocalarilor de pretutindeni.

Cand ai pus 10 kile si nu stii nimic nu dai din papagal, dar am facut-o si pe asta. Enjoy the view.

16 comentarii:

maria spunea...

Omul tau e genial.Eu zic ca-i dragoste(sunt poate mai romantioasa). >:D<

1/01/2010
ioana spunea...

woa...super tare faza cu cartea!!! acuma sa trecem la filmulete: esti la fel de frumoasa ca atunci cand te-am vazut accidental in 90 sau 91 nu mai stiu exact. Nu, nu sunt stalker sau ceva asemanator dar am stat o vreme la vreo 2-3 statii mai la vale de unde stai tu. A da si ai o voce super misto. Cat despre faza cu ratatul si ca ce ai facut cu viata ta pana acum sa stii ca blogul tau "atinge" multe vieti(suna gay dar nu stiu cum sa o zic altfel) asa ca ceva ceva tot faci cum trebuie, adica na nu e ca si cum restul dintre noi salveaza lumea sau au descoperit leacul pentru cancer.
Si un 2010 cat mai *insert urale here*!

1/01/2010
Raluca Hippie spunea...

Wow, that's amazing :)
(Yeah... just in case, remember that your hippie classmate from highschool likes wedding cake :P )

1/01/2010
muffin spunea...

@maria: da, e genial :D
@ioana: si de ce nu m-ai salutat bre?
@raluca: facem nunta in vegas :))

1/01/2010
hybrid4u spunea...

awwwwwwwwwwwwwwwww
ana e om serios :X
u look pretty :>

1/01/2010
ioana spunea...

pai nu-mi permit sa ma bag asa in seama cu lumea mai ales din moment ce te admir ca bloggerita. imi parea tampit sa vin si sa te trag de maneca...stii eu sunt doamna cu coasa, nu vrei sa iesim la o bere? ;;) Am zis ca poate ma injuri sau ceva, dar faza cu berea e valabila in caz ca te intereseaza that is

1/02/2010
muffin spunea...

ioana...=))nu's bloggerita gen Zoso si the power group.
te tin minte cu berea aia, numai sa iau si eu salariul :)
@hybrid: awwww, nu sunt serioasa

1/02/2010
ioana spunea...

sigur cum sa nu :D

1/02/2010
piperhill spunea...

in prima emisiune, tipul ala din stanga e foarte stresat, sta aplecat in fata si mai are putin si se ia la bataie cu cineva

toti pareti stresati, dar mai mult ei decat tine

damn geeks, sunt atat de preocupati sa ITI SPUNA toate chestiile alea si nu se gandesc cum vorbesc si cum arata, o prostie pe care o fac si eu uneori

originala idee cu blogul/cartea

de ce nu iti place wii?

1/02/2010
Raluca Hippie spunea...

Muffy, sa stii k si Vegasul imi place :P

1/04/2010
piperhill spunea...

si apropo de dragon age, are posibil cele mai misto tsatse pe care le-am vazut vreodata intr-un joc video (de fapt, personajele feminine cu tsatsele lor cu tot)
boobs of steel!

1/04/2010
gud dimineishan! spunea...

+ bafteishan! si sa ai un 2010 cum vrea muschii tai!
:)
misto si postul si gestul & ideea lui Teo.
imi dau si io seama ca intrebarea ta era retorica, dar gestul mi-l arata pe om ca putand fi "the right guy". si-atunci poti face o mica inversie, pui pe "guy" dupa "right" si poate n-o mai lasi ca intrebare. you marry the right guy here and now...
;)

1/05/2010
aprozarnet spunea...

deci esti o fata cuminte, care din cauza asta incearca sa faca cu orice pret pe nebuna :) glumesc...un pic:)

legat de nenea asta a lu matale Teo...nu e treaba ca sunt fetele mai romantioase si ca le pare asa treaba...e clara treaba si la modu true& hard-core style; uite ca am inceput sa vb si in in rom-enleza; adica nu pot sa nu-i recunosc meritele omului, na - original deci, frumos, bv.

iar acum nu ca sunt io narcisist sau ceva, anume ca o sa raportez la mine mai multe lucruri: care ar fi, ca puteai cred sa fii soru-mea ...semanam asa la moaca imi vine a crede; iar tipu cu care prezentai stiri...vorbeste impleticit ca mine:) si-l cheama tot ca pe mine; anume nu pune/zice finalu cuvintelor de multe ori si in rest e treaba cu respiratie abdominala/suflu respirator:) ii recomand sa citeasca texte acasa cu rabdare si sa puna finalu cuvintelor de fiecare data...in rest suflu respirator cu/din resipratie abdominala- vezi tu, cu teoria io stau bine :)
hai, pa:)

1/06/2010
muffin spunea...

@aprozarnet: am trei frati, imi ajunge :)) cat despre dictie, da-o naibii ca nu ne-am nascut la protv:D si da, sunt ffff cuminte in ultima vreme, de cand nu mai am finante si nu mai stiu sa beau
@ocs: toata lumea era incredibil de stresata
nu mi-a placut enorm grafica din dragon age, si oricum nu le am cu RPG-urile. My games are all about shooting monsters
@raluca: atunci ne vedem la o capela deghizati in elvis

1/07/2010
Anonim spunea...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!

1/13/2010
L.R. spunea...

putin cam agresiva exprimarea acestei dorinte de ale tale... pare mai mult o nevoie decat un sentiment nobil

5/03/2010