Noul membru al familiei

25 mai 2010










Faceti cunostinta cu Mr. Griminal Spark, cunoscut sub pseudonimul Grim, raspunzand la apelativele "NU", "NU E VOIE", "NU MUSCA!", "TUZGURAMATIINUMAIMUSCA".
Grim este cel mai nou membru al familiei Muffineze, formata din Teo si Ana si responsabilul pentru transformarea me intr-o cat lady. Nu cat person, pentru ca prefer oricand un caine, ci cat lady, pentru ca nu am prieteni si vorbesc cu matza mea ca si cu o fiinta umana.
Grim e complet negru, cu mici scapari pe alocuri: 15 fire de alb pe piept, si chiloti albi.
Voi reveni cu detalii despre noua locuinta, dupa ce reusesc sa mut toate cacaturile din prima noastra casa.
Wish me luck.

11 comentarii:

Gaelex spunea...

Vaccinat, deparazitat, puricat si investigat de un medic veterinar?

5/25/2010
muffin spunea...

cu carnetel si tot ce-i trebuie, in curand si cu cip de supraveghere. e totusi copil de vedeta :))

5/25/2010
kinder spunea...

i miss the old 'rawr' muffin.
acea muffin care l-ar fi gatit pe micut.
:o3

5/25/2010
muffin spunea...

muffin aia rawr e inca acolo, dar se afla intr-o relatie de dragoste/ura cu micutul. e simplu: seara si dimineata, cand miauna ca dobitocul, il uraste si are halucinatii in care creierii micutului ii sunt intinsi pe degete iar ea apreciaza daca sunt destul de sarati, iar in restul timpului il cocoloseste de numa numa. Daca ma feream de schizofrenie pana acum, atunci am aruncat toate eforturile pe geam luandu-mi matza

5/25/2010
Gaelex spunea...

Lasa ca o sa ti se urce in cap, sa vezi cum e cand incepe sa poata sa sara pe birou sa ti se bage intre tastatura si ecran.
Iar cand se face de varste mai avansate, vine cu tupeu si mecla de terorist si te miauna pana il iei tu in brate, chipurile de buna voie.

5/25/2010
kinder spunea...

uuiiteeeeeeee ! muffin ! da da da da da da da da da ! *drool*

5/25/2010
Anonima spunea...

Moaaa...ce dragut e matzu...si nici cu Teo nu mi-e rusine...

5/26/2010
muffin spunea...

@alex: am zis eu ca nu face asta? :)) prefera in schimb sa se blocheze in tavita de la tastatura, sa se tarasca intins pe o parte catre tine ca sa te muste si sa sara in cap de la inaltime. Ah, si miauna de zici ca e posedat incontinuu si nu poti sa-l opresti decat cu supradoze de lapte E genial :X

kinder: uiteeeeeeeeeeee....kindeeeeer! uhm, cine esti?:))

anonima: numai eu am voie sa zici ca teo e dragut :))

5/26/2010
aeerdna spunea...

te compatimesc, numa'ca-n mai mi-am gasit si eu o chestie d-asta... e negru cu pantofi albi. e satana, rupe orice floare vede, sare pe monitor dupa cursor, ma musca de maini si picioare, asteapta sa ma bag in pat si-mi sare cu ghearele pe fata. la fel ca si tine, in timpul zilei il sufoc cu luatul in brate. da' in rest............X( o sa ajung in camasa cu maneci xxl
oricum, GOOD LUCK

7/08/2010
muffin spunea...

andreea: iti urez noroc si tie, ca al meu nici acum nu s-a oprit din muscat. I-am taiat ghearele dar in continuare se baga dupa pat si ma zgarie cu ce poate sau ma musca de fatza si glezne. Si totusi, e adorabil :))

7/09/2010
. spunea...

Vreau să-i mulțumesc foarte mult DR Dawn acuna pentru munca minunată pe care a făcut-o pentru mine, ajutându-mă să-mi salvez căsnicia, soțul meu a cerut divorțul din cauza micii neînțelegeri în care am avut-o În ultimele luni, nu mi-am dorit niciodată asta. pentru că îmi iubesc atât de mult soțul și toată investiția noastră a fost o asociere în comun și nu vreau să fiu departe de familia mea și de cei doi copii drăguți ai mei. Prietena mea mi-a povestit despre DR DAWN ACUNA și despre cum a ajutat-o ​​cu problemele ei conjugale, așa că a trebuit să-l contactez pentru că vreau să-l opresc pe soțul meu să-și completeze scrisoarea de divorț și vreau să-mi țin familia unită și, după ce am contactat-o. , mi s-a spus ce sa fac si cand urma sa incep sa vad rezultatul, am facut cum mi-a spus DR DAWN ACUNA si dupa cateva zile m-a sunat sotul meu si a inceput sa-si ceara scuze si totul a fost un vis pentru mine si traim cu totii. din nou fericiți împreună datorită DR DAWN ACUNA. Contactați-o astăzi ajutor prin.
*Dacă vrei liniște în casa ta.
*Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul tău.
*Dacă vrei o căsnicie frumoasă.
*Daca vrei sa ramai insarcinata.
*Dacă doriți să opriți avortul spontan.
*Dacă vrei o vrajă de noroc.
*Dacă doriți să vă îndepliniți dorințele.
Si etc,
Scrie-i Whatsapp: {+2348032246310}
E-mail: { dawnacuna314@gmail.com }

2/02/2022