Role Model

8 februarie 2011

Eu in rolul de prezentator. Enjoy.

9 comentarii:

gud dimineishan spunea...

:)
:))

2/08/2011
drpy spunea...

if meat is murder i'd call this a massacre :)

2/09/2011
Gaelex spunea...

Andreea Esca are de invatat de la tine :))

2/12/2011
aprozarnet spunea...

mai nu stiu:) nu vreau sa te "jignesc":) in sensul ca poate tu esti de mult cu "ea in gura"(ca mine de ex.:)...metaforic adica in pm, sa nu apara ranjete banale) dar cred ca mai ai de exersat orisicat.:)

pare inca un pic fortat folosita, "plantata" acolo:) poate sa aiba legatura ca esti si fata, normal acuma...treaba cu "plantata" adica.:) nu stiu zic si io...nu mi-o lua in nume de rau muffin.:)
e o parere subiectiva, insa:) poate pula de la tine din ... e foarte naturala, chiar organica si atestata:) ce ma bag io.:)
oricum...exercitiu...exercitiu....exercitiu:))

a, sar`na:) am uitat sa-ti zic:)

3/01/2011
Mihaela spunea...

Ai avea succes la Observator :D

4/04/2011
marul spunea...

dap

5/14/2011
SlayerAddicted spunea...

Aia da! Din 5 cuvinte 6 is "pula". Keep up the good work

6/26/2011
radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

8/01/2011
ANDRA spunea...

buna, ti-am citit blogul cu regularitate si de mult timp astept o postare noua, insa nu mai apare... :( nu mai scrii deloc, nu mai ai timp sau te-ai mutat in alta parte cu blogul?

9/15/2011