Experienta de viata

30 mai 2007

Lectii valoroase de transmis din generatie in generatie:
*Berea nu se combina cu altele, de preferinta se evita berea in caz de necaz. Berea este biletul dus catre toaleta, si biletul intors din lumea de apoi.
*Cand parintii iti spun ca sunt de acord cu iubitul tau, ar fi cazul sa il impachetezi, sa il pui par-avion si sa ii schimbi identitatea.
*Iubitul este arma satanei: oricat de dragut si intelectual e, ajungi sa dai vina si pe el ca ai calcat intr-o groapa. Si in plus, dupa ce l-ai agatat, trece din stadiul de "bunaciunea aia" in "tre' sa-l sun pe prost"
*Regimurile de slabire si fitnessu' sunt parte din Dosarul Pelican al lui Kate Moss. Nu se slabeste cu regim si sport, Kate ne vrea grase si face misto de noi. Cel mai bun regim e vechea foamete.
*Cu cat arata mai bine produsele Avon, cu atatia mililitri sunt mai mici decat in brosura, si cu atat mai proaste sunt.
*Oriflame e alternativa proasta la Avon, dar nu te poti abtine cand trebuie sa bifezi in catalogul ala imbietor.
*Banii se termina exact in ziua in care trebuie sa iti ajunga cosmeticele acasa.
*Pantofii sunt arma dracului: cu cat iti plac mai mult cu atat vei avea picioare de hobbit, cu mii de bataturi.
*Moda reuseste in fiecare sezon sa gaseasca exact elementele care te fac sa pari balena.
*Cu cat e liceul mai mare, cu atat mai bogati profesorii si mai prosti elevii.
*Hippiotii sunt de rahat.

Atat pentru azi, altadata continuare

14 comentarii:

Anonim spunea...

ce tari au fost lectiile de viata, sa stii ca ai dreptate si unele se aplica si in cazul meu, cum ar fi cu moda (urasc colantii 3/4 cu fusta scurta de blugi peste) si partea cu berea, daca ti se termina banii band bere buna, nu cumpara bere mai proasta ca e risc de voma!
esti foarte comica!

5/31/2007
muffin spunea...

mersi... si totusi nu cred ca exista vro fufa sa arate bine in colanti, in afara de alea hamesite

5/31/2007
Raluca Enescu spunea...

Doar doua obiectii
1. Chestia cu infometarea e naspa-adik slabesti destul d rpd dar iti dai organismul peste cap si pe urma te ingrasi la loc dublu. Cu sport si putin regim slabesti, e adevarat, mai incet, dar te si tine si nici nu te-mbolnavesti pe chestia asta
2. Hippiotii nu sunt de rahat. Punct.

Lectii de viata de la mine
1. Femeile vor cat mai multe lucruri de la acelasi barbat. Barbatii vor acelasi lucru de la cat mai multe femei.
2. O femeie trebuie sa faca o munca de doua ori mai bine decat un barbat pentru a fi considerata pe jumatate la fel de buna. Din fericire, pentru ea acest lucr nu este prea greu.
3. Probabil ca un optimist este doar un prost fericit; in cazul acesta un pesimist este doar un prost si atat.

5/31/2007
muffin spunea...

raluca:1.Stiu cum merge cu regimurile, si crede-ma ca infometarea merge. eu nu zic cum sa traiesti 1000 ani sanatos, ma rezum la modul de a arata decent in blugi
2.persoanele de fata sunt excluse, daca continui sa citesti blogul,o sa observi ca hippiotii au partea lor de ura pusa intr-un pachetel (si aia nu se va schimba)
...
1. ma streseaza deja comparatiile intre femei si barbati. dupa cum zicea un clasic probabil inca viu, "eu nu sunt misogin. cred ca toate femeile sunt egale intre ele"
2. detest feministele. epoca lor a trecut, acum nimeni nu mai discrimineaza, femeile alea sunt niste frustrate care vor muri singure
3. toata lumea e proastaaaa :D

5/31/2007
Morrigan spunea...

Si eu care credeam ca numai barbatii au faza asta cu "trebuie s-o sun pe proasta"...

@Raluca: sa ma anunti cand o sa reuseasca cineva sa opreasca un tanc cu o floare si vin personal sa il pup in rect.

6/03/2007
muffin spunea...

matei, nu o provoca pe raluca

6/03/2007
Anonim spunea...

ma stii ce...nu poti sa afirmi k hippiotii sunt de cacat dar ca persoanele de fatza se exclud din moment ce ea crede in aceleasi doctrine. si bah fetitzo, io zic sa te mai documentezi despre miscarea hippie inainte sa vb aiurea in tramvai. te dai mare punkista fara sa stii k majoritatea ideilor din miscarea hippie se regasesc si in miscarea punk desi hippiotii isi doreau anarhia pacifista si punkistii cea violenta...si guess what..miscarea hippie preceda miscarea punk..miscarea hippie a fost deschizatoare de drumuri pentru multe altele care au precedat-o...so fuck off si mai documenteaza-te inainte sa scrii baliverne pt k m-am saturat de ratati ca tine cu idei preconcepute...mai ales k iti inventezi povestile...

6/04/2007
Anonim spunea...

@morrigan:asa ceva nu se va intampla niciodata pt ceea ce isi doreau ei, e o utopie...o societate fara reguli e o utopie.
si uite...toti faceti caterinca de miscarea hippie k pleda pentru tratarea planetei ca pe un organism viu cu glumele voastre gen "nu va mai stergeti la cur cu hartie igienica,save the trees". organizatiile pt protectia naturii au avertizat oamenii inca din anii 60 k se va ajunge la autodistrugere dar nimeni nu i-a luat in serios...acum se vad consecintele exceselor umane, ale prostilor ca voi. sa ma pupati in cur.

6/04/2007
Anonim spunea...

si inca ceva...am vrut sa spun...miscarea hippie a fost deschizatoare de drumuri pentru multe altele care au succedat-o...

6/04/2007
Raluca Enescu spunea...

@ morrigan-OK, o sa caut, si cand gasesc te anunt :-))

6/04/2007
muffin spunea...

fuck off: intai recomand un calmant puternic. apoi, nu cred ca ai tu idee despre cat de punkista sunt eu, avand in vedere ca nu ma cunosti. in nici o sectiune a blogului asta nu se mentioneaza natura mea "punk", si chiar daca as fi, crede-ma ca stiu destule despre fenomen. si data viitoare, recunoaste si tu o gluma.
am zis ca persoanele de fata se exclud (raluca) pentru ca e o colega si o prietena si nu am placeri in a-mi jigni cunoscutii.

6/04/2007
Anonim spunea...

perfect de acord in legatura cu slabirea...sportul intareste dar slabesti 2-3 kg in timpul in care slabesti 15 kg prin vechea infometare been there :) si apropo, nu nu e sanatos, cum a zis ea, dar functioneaza pt slabire

perfect de acord si cu feminismul, u must be my soul mate; nu stiu ce dracu mai vreau femeile alea

6/04/2007
Anonim spunea...

*mai vor

ce om sunt

6/04/2007
muffin spunea...

a gresi e omeneste :P

6/04/2007