Titlu

19 decembrie 2010

Duminică la prânz, o zi frumoasă de iarnă. După 2 ore de dat pe net, el şi ea părăsesc dormitorul, îndreptându-se spre bucătărie.

De pragul de sus din hol atârnă beteală roşie, iar pe lângă beteala roşie un ornament textil în formă de inimă. Trecând pe sub ornament, el spune "Pretty, ia uite ce frumos e ornamentul ăsta. Şi e şi dulce."

Ea, cu nişte ochi ca cepele şi o naivitate demnă de un căţeluş, întreabă uimită "Da?". Apoi, în modul ei practic de a aborda lucrurile, încearcă să guste ornamentul. Scundă fiind, acest lucru s-a dovedit imposibil. Fără să abandoneze cauza, ea îl roagă pe el s-o ridice.

Masculul se conformează, o ia de cur şi o ridică la prag, iar ea dă o limbaaa luuungaăăăă pe ornament. Does not compute, divide by cucumber, ERROR, please reinstall the universe. O eroare catastrofală îi loveşte creierul fetei, care spune "Dar nu e dulce, are gust de praf!".

Apoi, antivirusul intră în forţă iar pe display-ul interior al creErului apare mesajul "Trolled."

Moaca fetei:



Moaca băiatului:



That is all.

6 comentarii:

ea spunea...

fucking glad you're back :)))

12/28/2010
Anonim spunea...

Demult iti citeam blog-ul (pana prin 2008 cand am plecat), discutam destul de mult pe aici si cred ca inca mai am contul tau de YM. Ce e ciudat ca astazi, dupa o mahmureala groaznica mi-am adus aminte de el. Oamenii se schimba, niciodata in bine. Si dupa adolescenta se alege praful de tot. Asta s-a intamplat cu tine, cu mine si cu toti si dupa cum zicea fratemeu o sa ne ia dracu pe toti. :-)) Ma bucur ca inca mai respiri. Dupa multi ani am reusit sa imi indeplinesc visul, adica sa am pisoar la mine in camera (nu am reusit sa intind putza sa ajunga pana la baie).
Sorin

1/02/2011
muffin spunea...

Sorin, n-am cum sa te contrazic :) Viata e grea soro...ma bucur macar ca ai mai dat o tura pe aici.

1/03/2011
Sorin spunea...

E bine totusi ca te-ai maturizat, eu nu am reusit performanta asta. Cred ca in ultimii 10 ani nu m-am schimbat deloc. Ascult tot din astea: http://www.youtube.com/watch?v=rq-Bge6UpKw beau la fel de mult, ma duc la concerte saptamanal (ca in nemtia chiar sunt concerte saptamanal) etc. Nu cred ca am nici o directie clara, noroc ca job-ul merge de la sine. Ti-am zis, ma bucur ca totusi esti in directia buna. Viata nu e grea decat cand nu ai bere sau tigari.

1/03/2011
muffin spunea...

pff, sunt la fel ca inainte, numai ca nu mai socializez. Data viitoare cand bei o bere la un concert d-ala sa "inchini" si pentru mine, ca p-aici bate vantu.

1/04/2011
. spunea...

Vreau să-i mulțumesc foarte mult DR Dawn acuna pentru munca minunată pe care a făcut-o pentru mine, ajutându-mă să-mi salvez căsnicia, soțul meu a cerut divorțul din cauza micii neînțelegeri în care am avut-o În ultimele luni, nu mi-am dorit niciodată asta. pentru că îmi iubesc atât de mult soțul și toată investiția noastră a fost o asociere în comun și nu vreau să fiu departe de familia mea și de cei doi copii drăguți ai mei. Prietena mea mi-a povestit despre DR DAWN ACUNA și despre cum a ajutat-o ​​cu problemele ei conjugale, așa că a trebuit să-l contactez pentru că vreau să-l opresc pe soțul meu să-și completeze scrisoarea de divorț și vreau să-mi țin familia unită și, după ce am contactat-o. , mi s-a spus ce sa fac si cand urma sa incep sa vad rezultatul, am facut cum mi-a spus DR DAWN ACUNA si dupa cateva zile m-a sunat sotul meu si a inceput sa-si ceara scuze si totul a fost un vis pentru mine si traim cu totii. din nou fericiți împreună datorită DR DAWN ACUNA. Contactați-o astăzi ajutor prin.
*Dacă vrei liniște în casa ta.
*Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul tău.
*Dacă vrei o căsnicie frumoasă.
*Daca vrei sa ramai insarcinata.
*Dacă doriți să opriți avortul spontan.
*Dacă vrei o vrajă de noroc.
*Dacă doriți să vă îndepliniți dorințele.
Si etc,
Scrie-i Whatsapp: {+2348032246310}
E-mail: { dawnacuna314@gmail.com }

2/02/2022